Chtěly byste být učitelkou?

4885
20.4.13 16:33

Chtěly byste být učitelkou?

Já smekám klobouk před učitelkami. Mám 2 puboše a, co vypráví za story ze školy, to je tedy děs.
Včera při fyzice si učitelka sedla na mokrou židli, ptalal jsem se dcery, co vám na ní tak vadí, že se jí mstíte. Prý nic, to byla sranda, jeden spolužák to vymyslel a nikdo ho neudal, takže chudák ženská si šla do kabinetu převlíknout sukni za tepláky.
A syn zas povídal, jak v tramvaji jeho spolužák, když jeli ze ZOO, vystoupil dřív a šel domů a učitelka prý i plakala, že jestli se mu něco stane, tak ona skončí ve vězení.
Ale ten kluk pak dostal ředitelskou důtku, dobře mu tak.
Já bych neučila ani za 25000 čistého!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
20.4.13 16:37

Neucila bych ani za nic, mozna jeste na prvnim stupni, ale pubertaky nikdy. Kdyz si vzpomenu jake silenosti jsme ve skole delali my, tak je mi ucitelek obcas lito.

I kdyz velka spousta z nich si rada stezuje a pritom nemaji na co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.4.13 16:41

To nevíš co všechno jsme dělali my na sřední. Já bych taky teda neučila, protože jedna učitelka skončila kvůli nám na 2 měsíce v blázinci. No já jsem byla vcelku v klidu, občas jsem jen odsekla, ale co si dovolili jíní, jsem se styděla za ně. Od druhýho stupně výš, bych přikázala povinný školní tresty. No na vejšce, už to asi tak horký nebude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl ja
20.4.13 16:41
Já bych neučila ani za 25000 čistého!

ja ani za 100!

• Citovat
  • Upravit
4885
20.4.13 16:42
@neprihl ja píše:
ja ani za 100!
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
20.4.13 16:42
@mejdylko píše:
To nevíš co všechno jsme dělali my na sřední. Já bych taky teda neučila, protože jedna učitelka skončila kvůli nám na 2 měsíce v blázinci. No já jsem byla vcelku v klidu, občas jsem jen odsekla, ale co si dovolili jíní, jsem se styděla za ně. Od druhýho stupně výš, bych přikázala povinný školní tresty. No na vejšce, už to asi tak horký nebude. ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na vejšce se na vyučujícího křivě podíváš a už letíš. :mrgreen: Tam už se s dětičkama nikdo nemazlí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
20.4.13 16:43

Já jsem před MD učila na gymplu a do školství se chci vrátit, doufám že se mi to povede, neskutečně se těšim…ono to není o ničem jiném než umět si nastavit hranice ;-) protože lidé se k nám chovají jen tak, jak jim sami dovolíme 8)

Příspěvek upraven 20.04.13 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
20.4.13 16:43

A ten slovník, jednou jsem čekala na dceru a před školou jsem nemohla neslyšet výrazy jako kuva, pía apodob., naprosto nahlas, mezi sebou, jakoby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
20.4.13 16:44

@brumdinka A jak si je nastavíš s mokrou židlí :lol:??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.4.13 16:45

@brumdinka je to pravda. Jedna učitelka měla takovou autoritu, že se jen podívala a už i ty největší hajzlíci padali k zemi a líbali jí nohy. Pak jsme měli učitele a u toho i kdyby si hlasivky vyřval, tak to s námi ani nehlo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
20.4.13 16:46

@Lenka002 no ono, kdyby paní učitelka ty hranice nastavené měla, tak se jí něco jako mokrá židle stát nikdy nemůže ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
20.4.13 16:54

Já to třeba vím..na základce jsem se ještě při dějepisu tvářila, jako že se mě to netýká a dělala blbosti s ostatními. Už na střední jsem měla obrovské štěstí na učitelku, tam jsem se cítila dobře, že já znám já vím..a stejně tak vím, že až na stupínku budu stát já a mluvit o historické události nebo probírat literární dílo a najdu jeden pár očí hledící se zájmem.. budu uspokojená a seberealizace je nejdůležitější ne :)
Na druhou stranu, mokré židli se asi nevyhnu,.. nicméně být v situaci učitelky jedoucí na výlet do zoo, volám policajty. Jaképak copak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
20.4.13 16:55

Já bych neučila ani za milion. ožná tak ještě ve školce :D Bych ty hajzlíky musela umlátit. (s nadsázkou prosím) Obdivuju učiteky že na to mají nervy. A to mi stačí co viím v první třídě. Ono mi i stačilo když jsem ještě jezdila před xx lety na střední a busem jezdily i děcka 1-4 třída… Některý děcka, byť takhle malý jsou už pěkný hajzlíci :P. Natož potom puberťáci… Učitele by zlatem měli platit. S tělesnými tresty souhlasím.

mmch i když mlátit by potřebovali i někteří rodiče. Bo se na ně učitel blbě podívá a oni už letí do školy a stěžují si. Já bych pančlce klidně i dovolila jednu výchovnou, než poznámku v ŽK z který si stejně nic nedělaj. :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.4.13 16:57

@brumdinka
souhlas s tim, ze to je o autorite a pristupu. u nas na gymplu byli profesori, pred kteryma jsme ani nepipli, pak jini se kteryma byla sranda a pak ti, kteri dostavali na frak. nekdy mi nekterych bylo az lito, ale fakt si za to mohli sami :nevim:

nicmene at uz patri vyucujici do jakekoliv skupiny, tak nechapu, ze jede s pubertakama na lyzak ci i obycejny vylet - to mi prijde, ze smrdi kriminalem skoro pokazde… kdyz si vzpomenu, co my jsme byli schopni za 3 dny vyvest :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.4.13 17:04

Kvůli prázdninám bych chtěla být učitelka.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin