Chudokrevnost miminka a spánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
9.7.11 11:13

Chudokrevnost miminka a spanek...

Ahojky maminky.Prosim Vas : mala mela ockovani pred par dny a ma teplotu…Ted uz je mensi…Ale opravdu hodne spinka.Znamena to neco?Souvisi to nejak s chudokrevnosti(mensi chudokrevnosti)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7344
9.7.11 12:31

spíš si myslím je to k tomu očkování a teplotě. Malý měl ze začátku taky chudokrevnost, bral železo, ale že by spal víc mi nepřišlo. Za to po očkování byl schopný prospat i půl dne..
bere na to malá něco ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.7.11 14:45
čiki píše:
spíš si myslím je to k tomu očkování a teplotě. Malý měl ze začátku taky chudokrevnost, bral železo, ale že by spal víc mi nepřišlo. Za to po očkování byl schopný prospat i půl dne..
bere na to malá něco ??

Ma Acidum folikum Leciva…musi brat pulku prasku obden.Mala prave take spi skoro celi den…Jo, ma vitamin D v kapkach…Chudinka mala…uz od malicka musi se cpat praskama :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.7.11 14:47

To že tolik spinká je z očkování, je to pro tak malý organismuš šok a musí pracovat na plné obrátky, aby se vetřelce zbavil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7344
9.7.11 19:31

my brali Actiferin. Br… ty průjmy po něm.
Co jste měli za očkování ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.7.11 22:18
čiki píše:
my brali Actiferin. Br… ty průjmy po něm.
Co jste měli za očkování ??

Prujem az tak nema…davam ji normalni jidlo-Hami pro 4 mesice a Nutrilon.Ale 2× nebo 3× je Hami(zeleninaa nebo s zelenina s masem, a na svacinku davam ovoce).Meli jsme dve ockovani : Prevenar 13 a dalsi uz nevim nazev…to co se dela jako druhe.Chudera je s toho porad spatna… :oops: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7344
10.7.11 18:43

Natálie, já myslím, že to očkování asi bude, nicméně já jsem pro to jít s ní zítra k MUDR.. pro jistotu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí