Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mile damy, musim se podelit! Nasla jsem skvelou internetovou kucharku, podle ktere se nemusi obavat vareni i zacatecnik. Dnes jsem varila toto: www.studentskakucharka.cz/?… a manza si cvachtal. Zitra stoprocentne zkusim Umikrovlneny syr nebo Salamovou misu. Jsem opravdu unesena, jake skvele veci se daji uvarit za rozumny peniz. Proto to vkladam i sem, abychom mohly sdilet zkusenosti s temito recepty a pripadne si vymenovaly napady, jak vareni jeste urychlit.
Tak piste svoje nazory a napady!
Jsem klikla na recepty pro pokrocile a na ty muffiny se susenymi rajcaty jsem dostala fakt chut
Jeste bych tam pridala nakrajenou sunku ci osmahnutou slaninku, pulku mouky bych dala jecnou…
Ale jinak recept na musli s mlikem… No verim, ze mezi mladezi jsou takovi trotlici, kteri to musi mit napsane.
@RoseK mě to našlo recept na musli s mlékem, to jsi asi nevarila ne?
![]()
@vertunka ale ano, dnes jsme brali tuto rychlovku ven na hriste, takze pri otevreni byl pokrm prijemne teply, varem to tedy neproslo, ale prace s tim byla ![]()
Jestli je práce nalít mléko na müsli tak v tom případě jsem šéfkuchařka. Dneska jsem dělala rychlé rizoto a s tím teda fakt práce byla.
. A přemýšlím že k večeři budou bramboráky. Tak to už je teda vyšší dívčí ![]()
Tak recept na mlecme musli me tedy rozsekal. Pani, to je ale varenicko
Mexicke tortily nebo Fujtajbl na taliri jsou ovsem libovy, to se musi nechat ![]()
@RoseK to nemyslíš vážně
jestli je u tebe smíchání 3 surovin vaření tak to mi potom řekni, co si dáváte k obědu? Chleba s máslem?
@Akras2 píše:
Jestli je práce nalít mléko na müsli tak v tom případě jsem šéfkuchařka. Dneska jsem dělala rychlé rizoto a s tím teda fakt práce byla.. A přemýšlím že k večeři budou bramboráky. Tak to už je teda vyšší dívčí
Kam se na tebe hrabe ten plešatej sprostej pan z televize
![]()
Jako odkaz je to dobrej… pro studenty jsou dobrý jak recepty, tak i ty poznámky „pod čarou“ by mohly sem tam k něčemu být… kdybych byla sama, tak bych si tam asi nějákej recept vybrala, ale nevařila bych tak ani pro chlapa a určitě né pro dítě, to maximálně to musli…
@vertunka vsimla sis, ze je zarazeno v kategorii Pro pobaveni?