Chutné a levné recepty

1409
30.8.15 15:53

Chutne a levne recepty

Mile damy, musim se podelit! Nasla jsem skvelou internetovou kucharku, podle ktere se nemusi obavat vareni i zacatecnik. Dnes jsem varila toto: www.studentskakucharka.cz/?… a manza si cvachtal. Zitra stoprocentne zkusim Umikrovlneny syr nebo Salamovou misu. Jsem opravdu unesena, jake skvele veci se daji uvarit za rozumny peniz. Proto to vkladam i sem, abychom mohly sdilet zkusenosti s temito recepty a pripadne si vymenovaly napady, jak vareni jeste urychlit.
Tak piste svoje nazory a napady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
30.8.15 16:01

Jsem klikla na recepty pro pokrocile a na ty muffiny se susenymi rajcaty jsem dostala fakt chut :mrgreen: Jeste bych tam pridala nakrajenou sunku ci osmahnutou slaninku, pulku mouky bych dala jecnou…

Ale jinak recept na musli s mlikem… No verim, ze mezi mladezi jsou takovi trotlici, kteri to musi mit napsane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.8.15 16:02

@RoseK mě to našlo recept na musli s mlékem, to jsi asi nevarila ne? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
30.8.15 16:02

@RoseK Už ukládám do oblíbených! Super. Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
30.8.15 16:12

@vertunka ale ano, dnes jsme brali tuto rychlovku ven na hriste, takze pri otevreni byl pokrm prijemne teply, varem to tedy neproslo, ale prace s tim byla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
30.8.15 16:16

@RoseK Práce s tím byla? To jako vážně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
30.8.15 16:20

Jestli je práce nalít mléko na müsli tak v tom případě jsem šéfkuchařka. Dneska jsem dělala rychlé rizoto a s tím teda fakt práce byla. :mrgreen:. A přemýšlím že k večeři budou bramboráky. Tak to už je teda vyšší dívčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
30.8.15 16:20

Tak recept na mlecme musli me tedy rozsekal. Pani, to je ale varenicko

• Citovat
  • Upravit
7009
30.8.15 16:23

Mexicke tortily nebo Fujtajbl na taliri jsou ovsem libovy, to se musi nechat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.8.15 16:24

@RoseK to nemyslíš vážně :D jestli je u tebe smíchání 3 surovin vaření tak to mi potom řekni, co si dáváte k obědu? Chleba s máslem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.8.15 16:26
@Akras2 píše:
Jestli je práce nalít mléko na müsli tak v tom případě jsem šéfkuchařka. Dneska jsem dělala rychlé rizoto a s tím teda fakt práce byla. :mrgreen:. A přemýšlím že k večeři budou bramboráky. Tak to už je teda vyšší dívčí :D

Kam se na tebe hrabe ten plešatej sprostej pan z televize :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
30.8.15 16:28

Jo jsou tam věci zajímavé ale z některých bych šla :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
30.8.15 16:29

@vertunka Taky si říkám :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
30.8.15 16:34

Jako odkaz je to dobrej… pro studenty jsou dobrý jak recepty, tak i ty poznámky „pod čarou“ by mohly sem tam k něčemu být… kdybych byla sama, tak bych si tam asi nějákej recept vybrala, ale nevařila bych tak ani pro chlapa a určitě né pro dítě, to maximálně to musli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.8.15 16:34

@vertunka vsimla sis, ze je zarazeno v kategorii Pro pobaveni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí