Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jako odkaz je to dobrej… pro studenty jsou dobrý jak recepty, tak i ty poznámky „pod čarou“ by mohly sem tam k něčemu být… kdybych byla sama, tak bych si tam asi nějákej recept vybrala, ale nevařila bych tak ani pro chlapa a určitě né pro dítě, to maximálně to musli…
@vertunka vsimla sis, ze je zarazeno v kategorii Pro pobaveni?
Skvělý recepty, sbíhají se mi sliny. Nejlepší je http://www.studentskakucharka.cz/?…
@SussieS ano ano, dalo mi dost prace odhadnout spravne mnozstvi skorice, dve davky jsem zkazila, ale ta treti uz se vydarila. @vertunka chleba s maslem se mi nikdy nepovede, nikdy neodhadnu, jak dlouho mam maslo nechat venku, aby bylo roztiratelne, bud pokladu chleba tvrdymi kousky masla, ktere nejdou rozetrit, tak se mi to drobi… jednou jsem to dala do mixeru s troskou vody a udelala synovi super kasicku k veceri… nebo je to tak mekke ze se vsakne do chleba
My si s chlapem kdysi počvachtávali na chlebu s taveným sýrem hezky rozehřátým v mikrovlnce… to bys taky mohla zvládnout ![]()
@CokeLady
prosim te dnes jsem delala kralika na smetane
jen me zarazilo, ze fakt nekdo potrebuje recept na naskladani salamu na misu a smichani musli s mlikem, jako to existuji rodiny, kde matky detem chystaji i namazanej chleba, ze se vrhnou do zivota s tim, ze neumi vubec nic? Neexistuje treba jeste stranka o tom, jak si vytirat zadek? Vtipny a tragicky zaroven… ![]()
@lucenka snad jo
ten syr asi predem vybalit, ne? A vybaleny polozit, nebo se musi nejak specialne roztirat po plose toho chleba?? ![]()
@RoseK hlavně vyndat z papírový krabičky, abys jich tam nedala moc. Ani se to mic roztírat nemusí ![]()
@RoseK píše:do dneška jsem netušila, že je to špatně… jaká má být správná konzistence?
@SussieS ano ano, dalo mi dost prace odhadnout spravne mnozstvi skorice, dve davky jsem zkazila, ale ta treti uz se vydarila. @vertunka chleba s maslem se mi nikdy nepovede, nikdy neodhadnu, jak dlouho mam maslo nechat venku, aby bylo roztiratelne, bud pokladu chleba tvrdymi kousky masla, ktere nejdou rozetrit, tak se mi to drobi… jednou jsem to dala do mixeru s troskou vody a udelala synovi super kasicku k veceri… nebo je to tak mekke ze se vsakne do chleba
@Gosi jako takova vrstva nahore na chlebu, kdyz je to moc dlouho tak to tece durch
@lucenka diky za upozorneni. Krabicka by me zmatla ![]()
@RoseK no nejde o to umět neumět nic, ale na kolejích, nebo ve studentském rytmu se vaří trochu jinak… takže nějáké ozvláštnění čínský polívky uvítá každej student…
@Ignácie píše:
Skvělý recepty, sbíhají se mi sliny. Nejlepší je http://www.studentskakucharka.cz/?…
To musí být úžasná lahůdka
![]()