Chůva s velkým dosahem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9454
16.6.15 08:55

chuva s velkym dosahem

Ahoj…tada bych se zeptala na zkusenosti s chuvickama…s prvnim ditetem jsem mela chuvu philips uz snad 10 let starou podedenou a byla bezva…bohuzel uz nefunguje…bydlime na samote u lesa..takze vicekanalova netreba, obraz taky netreba…ale potrebuji dosah..i skrz metrove kamenne zdi idealne…coz bude mozna problem…ale prosim o zkusenosti s chuvama co nekam dosahnou :-) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1142
16.6.15 09:05

My jsem to řešili aplikacemi na telefonu a ipadu, běželo oboje na wifi a zcela bez problémů, dosah byl limitován dosahem wifi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.6.15 09:08
@Moucharda píše:
My jsem to řešili aplikacemi na telefonu a ipadu, běželo oboje na wifi a zcela bez problémů, dosah byl limitován dosahem wifi

jsme v oblasti kde neni poradne signal na telefon a internet jde kdyz je fakt pekne… :mrgreen: takze tudy cesta nepovede…ale diky za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
16.6.15 09:10

Žádná z „chův“ nám nevyhovovala, problém byl právě v rušení signálu a to jsem vyzkoušeli asi čtyři, snad i z těch nejdražších..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
16.6.15 09:14

Měli jsme klasické vysílačky Motoroly, ozkoušený dosah v husté zástavbě byl asi 4 km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
16.6.15 09:20

Kamarád řešil obyčejnýma vysílačkama…a byl nadmíru spokojený. Dosah i citlivost měli mnohem lepší než naše chůvička, která stále ještě jednou tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
16.6.15 09:28

Taky máme vysílačky, jen musíš hledat ty s funkcí VOX.
My máme Sencor SMR600.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.6.15 09:39

Vysilacky od sencoru mame…ale nevyznam se v tom extra…tady kdyz chci mluvit musim drzet cudlik…navic v tom casto samo od sebe praska nebo vydava proste nejaky zvuky…a baterky v tom vydrzi asi hodinu provozu :( ale jdu to prostudovat teda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.6.15 09:40
@mooch píše:
Měli jsme klasické vysílačky Motoroly, ozkoušený dosah v husté zástavbě byl asi 4 km

mohla bych poprosit o odkaz…kujiii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
16.6.15 09:42

@mikitaa no to normálně na mluvení čudl držíš, ale s VOX se vysílačka zapne sama hlasem. Takže tu s nastaveným VOX dáš k dítěti a pokud začne plakat, mluvit, samo se to hlasem vysílá a ty na druhé straně máš příjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
16.6.15 12:06

No ty naše už se nevyrábí, kupované někdy před 6 lety, ale mohly to být předchůdkyně třeba těchto http://www.ab-com.cz/…d544515.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí