Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj…tada bych se zeptala na zkusenosti s chuvickama…s prvnim ditetem jsem mela chuvu philips uz snad 10 let starou podedenou a byla bezva…bohuzel uz nefunguje…bydlime na samote u lesa..takze vicekanalova netreba, obraz taky netreba…ale potrebuji dosah..i skrz metrove kamenne zdi idealne…coz bude mozna problem…ale prosim o zkusenosti s chuvama co nekam dosahnou
dekuji
My jsem to řešili aplikacemi na telefonu a ipadu, běželo oboje na wifi a zcela bez problémů, dosah byl limitován dosahem wifi
@Moucharda píše:
My jsem to řešili aplikacemi na telefonu a ipadu, běželo oboje na wifi a zcela bez problémů, dosah byl limitován dosahem wifi
jsme v oblasti kde neni poradne signal na telefon a internet jde kdyz je fakt pekne…
takze tudy cesta nepovede…ale diky za tip ![]()
Žádná z „chův“ nám nevyhovovala, problém byl právě v rušení signálu a to jsem vyzkoušeli asi čtyři, snad i z těch nejdražších..
Měli jsme klasické vysílačky Motoroly, ozkoušený dosah v husté zástavbě byl asi 4 km
Kamarád řešil obyčejnýma vysílačkama…a byl nadmíru spokojený. Dosah i citlivost měli mnohem lepší než naše chůvička, která stále ještě jednou tolik.
Taky máme vysílačky, jen musíš hledat ty s funkcí VOX.
My máme Sencor SMR600.
Vysilacky od sencoru mame…ale nevyznam se v tom extra…tady kdyz chci mluvit musim drzet cudlik…navic v tom casto samo od sebe praska nebo vydava proste nejaky zvuky…a baterky v tom vydrzi asi hodinu provozu
ale jdu to prostudovat teda ![]()
@mooch píše:
Měli jsme klasické vysílačky Motoroly, ozkoušený dosah v husté zástavbě byl asi 4 km
mohla bych poprosit o odkaz…kujiii ![]()
@mikitaa no to normálně na mluvení čudl držíš, ale s VOX se vysílačka zapne sama hlasem. Takže tu s nastaveným VOX dáš k dítěti a pokud začne plakat, mluvit, samo se to hlasem vysílá a ty na druhé straně máš příjem.
No ty naše už se nevyrábí, kupované někdy před 6 lety, ale mohly to být předchůdkyně třeba těchto http://www.ab-com.cz/…d544515.html