Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zkusila bych si s ní sednout a prostě tak nějak v bodech říct co by mohla malinko změnit a zapracovat na tom.
Vím že to asi nebude úplně příjemné ale na druhou stranu je to člověk kterého ty si platíš a ne zrovna málo v dnešní době ![]()
Vy jste ta, kdo ji platí, takže dáte nějaké požadavky a ona na ně za dohodnutou mzdu buď přistoupí nebo ne. Pokud je na ni dítě zvyklé, tak bych ji hned neměnila, ale řekla bych jí, že to bude tak a tak.
@Luthienne píše:
@MP Evik jak říkám, není to vždy a stalo se to tak pozvolna. Zas je mi dost proti srsti cepovat ji jak malýho haranta. A taky ona je dost splachovací, něco mi odkejvá a pak si jede svoje.
Jako tohle mi přijde úplně šílené. To je jak na profilu šílené nehtařky, kde lidé zaplatí nejtařce/kadeřnici za úplné hrůzy a ani se neozvou. Však to jde slušně. Nemusím hned nadávat.
Ahoj,
wow, jsem docela v šoku a naprosto ti rozumím. Momentálně řeším také chůvu, včera jsem měla řekněme první pohovor a jak píšeš - mám obavy, že dítě nebude chtít přebalit, že se mu nebude dostatečně věnovat atd atd. protože očekávám, že když někdo tuto práci chce dělat, tak že to prostě bere jako celek a chce a ne že ho nějaká činnost obtěžuje.
Buďto bych to paní řekla, že mi tyto věci vadí a že pokud to nezvládá, nebo nechce, tak prostě se porozhlédneš po někom jiném, nebo se zkusit kouknout po někom a případně tuto paní papa. Také bych asi řešila, zda dcera je spokojená a má ji ráda.
Hodně štěstí
@Irena1406 chtěla jsem napsat, ať vezmeš můj problém jako inspiraci a konkrétně se na tyhle situace připravíš, ale koukám že to bylo před 2 lety 😃 jak to dopadlo?
A co kamera?