Chůva ve školce, kam dávám dceru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Já bych do toho naopak šla s klidem. Ty děti v kolektivu se chovají úplně jinak. Ve školce, kde pracuje mamka ma její kolegyně ve třídě svá vnoučata (dvojčata) a není s tím problém. Výhoda krátkého úvazku kousek od domova by pro mne byla rozhodující
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka je přímo učitelka, nastoupila teď v lednu a syna 2,5r má u sebe..První týden ji neustale odcházel že už jdou domů, nepochopil že tam prostě musejí být ale teď už splynul s davem a je to v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamka taky dělala ve školce jako kuchařka, když jsem tam chodila - a totéž moje sestra. Úplně v pohodě. Ze začátku nám vysvětlila, že je prostě v práci, a na starost nás teď mají paní učitelky. Pobraly jsme za chvilku, neboj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@damdam píše:
Dobrý den,
Mám možnost nastoupit jako chůva ve školce u nás ve městě. Výhody bych měla to, že dojdu do práce během pár minut a úvazek na 6 hodin.Ale zároveñ do této školky od září nastoupí i má dcera. Moc si to neumím představit, jestli by to fungovalo. i ve školce pro ni budu máma, ne učitelka nebo chůva. bude vyżadovat pozornost více než ostatní děti apod. Myslíte, že má smysl to zaměstnání přijmout, nebo že je velká překážka, že tam zároveň bude i dcera?
Taky bych se toho nebala… Moje mama je taky ucitelka a ve skolce jsem byla s ni… A bylo to uplne vklidu… Super je, ze budete chodit spolu, zadny stresy… Ja jsem sama o tom premyslela, ze bych sekla se svoji praci (ktera je sice dobre placena, ale nebavi me) a sla bych delat za min penez k dceri do skolky (deti mam moc rada). Ale z financnich duvodu jsem do toho nesla… Ve finale tam dcera spis neni nez je, nebot skolkove nemoci ji klati kazdy mesic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem mela mamku ucitelku ve stejne skolce, bylo to pro me utrpeni. Pamatuju si, kdyz se mi neco stalo a brecela jsem, ze jsem nechapala, proc me nechteji za mamkou pustit a nemuzu se s ni mazlit, kdyz je tak blizko. Ja bych do toho u svych deti nesla.