Chůvička Ikea

5044
3.7.09 08:02

Chůvička Ikea

Ahoj,

nemáte někdo zkušenosti s chůvičkou z Ikea? Jezdíme každý rok do jednoho kempu, kde téměř všechny chůvičky selhávají. Ač máme doma chůvu na 400 m, tak na druhou stranu kempu (kde večer dospěláci sedávají a popíjejí :-)), což může být tak 200 m, mi ta chůva prostě nereaguje.
Tak jsem si říkala, že bych zkusila koupit tu z Ikea, není moc drahá a na dovolený bych ji využila.

Matyáš je sice už velký a vím, že v noci tam dobře spí, ale stejně ho chci mít trošku pod kontrolou, než si vždycky půjdeme lehnout.

Díky
Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9262
3.7.09 08:35

Ahoj,

tak s chůvičkou Ikea neporadím, taky jsme nad ní uvažovali a odradila nás nutnost buď dokoupit adaptér nebo neustále baterie.
Stejný problém v kempu mám taky, letos jsem ho vyřešila vysílačkou ( dají se koupit i do 1000,–) s VOX systémem. A fungovalo to skvěle. Má osm kanálů takže když jsme chytali jinou chůvičku tak se prostě jen přeladilo. Ovšem musíš počítat s tím, že reaguje až na hlasitější projevy - no zas to starší dítko se dá i naučit, že do toho může promluvit (Viki věděla že má zavolat - když je tam VOX nic mačkat nemusí). Naše mladší 15m byla slyšet když se rozplakala dobře i tak, ale takové to převalování teda nee.

Dobře pořiďte. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.7.09 06:03

Ty chůvy z Ikea niic moc, hlavně neupozorní pokud už jsi mimo dosah. Máme je jen na zahradu jinak používáme Philips a naprostá spokojenost. Právě teď jsme v hotelu, bydlíme v 5. patře a signál máme i v nejzašším koutu přízemní restasurace a dokonce i cca 200-300 metrů od hotelu. Můžu vřele doporučit.
Nepřihlášená LenkaN

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí