výbava do proutěného koše??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13114
30.6.09 15:54

výbava do proutěného koše??

Holky, můžete mi některá poradit na kterých stránkách můžu objednat :,-(u do proutěného koše??? Všude to prodávají dohromady i s košem, ten já ale mám. Jedná se mi o matraci, povlečení, nebesa a takový ten lem kolem koše. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
30.6.09 16:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
30.6.09 22:10

Gino děkuji, ale já potřebuju do koše, ten má jinej tvar než kolébka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.6.09 23:04

Ahoj Derido, mrkni sem, pokud jsem to dobře pochopila, tak tady se dá objednat jen výbava do proutěného košíku: http://www.amytex.cz/…odra/9/2075/
Je to link na velkoobchod, tak kdyby to tak nebylo, zkus z nich jen tu výbavu koše vymámit :wink: To by v tom byl čert, aby se nedala sehnat pouhá výbavička. Všude nabízí komplet vybavené koše :evil: Měj se, koukám, že už to máš taky „za pár“, nějak moc to utíká :wink: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
1.7.09 08:30

Fragole, děkuju. Vyzkouším, já už byla na x stránkách a všude ti cpou i koš. Ten mám ještě po malém, tak chci vyměnit jen tu výbavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
1.7.09 08:34

Tak jsem se na to dívala a bohužel tam mají jen nabídku bez nebes a ještě je vše v modré barvě, modrou mám po malém, já bych potřebovala vše bílé :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.7.09 12:17

Ahoj Deri, tak jsem byla zase akční :wink: a optala jsem se přímo u toho Amytexu. Tak doufám, že se nebudeš zlobit:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je u vás možné objednat pouze výbavu
proutěného koše v bílé barvě (matrace, nebesa, povlečení, nebesa a ochranný
límec na košík)? Děkuji. M.J.

Odpověď:
Dobrý den,

Samostatnou soupravu Vám můžeme zaslat, záleží jestli jste maloodběratel
nebo velkoodběratel a jestli požadujete bílý bavlna nebo bílý satén je
trochu s leskem.

Přeji hezký den. S pozdravem Lucie Ciprijánová.

Objednávky přijmeme na telefonu
739 309 138, 608 226 658

Tak pokud budeš mít zájem, brnkni si tam nebo napiš :wink: Já jsem chtěla loni do posýlky nebesa, mantinel + povlečení v bílé barvě, tak jsem si to nechávala šít na zakázku. Nějak už ty medvídky nemůžu ani vidět :lol: . M.
Ahoj,M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.7.09 13:34

Ahojky, nevím odkud jsi, ale vím, že v Liberci v obchodě renka-pichl ti ušijí do košíku celou :,-(u a cena je kolem 1000, teda pokud nezměnili ceny. Taky máme košík a taky ho chci obměnit, tak doufám, že to stále dělají. Termín mám na prosinec, tak doufám, že to bude stačit v září začít řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.7.09 13:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
1.7.09 15:35

Holky, díky moc. Písnu si na ty stránky od Fragole, ten bíllej satén by mi vyhovoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.7.09 15:40

Deri, přestaň mi říkat Fragole, prosím :lol: :lol: :lol: Měj se,M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
1.7.09 21:50

Tak promin :lol: Já to mám zažité, protože žijeme v Itálii a tam většinou při nákupu říkáš fragole(jahody) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.7.09 14:40

No jo, právě, že je to množné číslo, já jsem solo una fragola a schizofrenní zatím nejsem :lol: :lol: :lol: Měj se a přeju pohodový porod. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
3.7.09 13:47

Fragi :lol: tak díky moc, napsala jsem tam a dneska mi tu výbavu dovezli až domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.7.09 21:16

Derido, nemáš zač :wink: Tak já si vybarvím modré okénko za dobrý skutek :lol: :lol: :lol: Teda, ti jsou rychlí jak šlaci, konečně někdo, kdo nekecá a dělá :D Měj se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí