Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, můžete mi některá poradit na kterých stránkách můžu objednat
u do proutěného koše??? Všude to prodávají dohromady i s košem, ten já ale mám. Jedná se mi o matraci, povlečení, nebesa a takový ten lem kolem koše. Moc děkuji
Gino děkuji, ale já potřebuju do koše, ten má jinej tvar než kolébka.
Ahoj Derido, mrkni sem, pokud jsem to dobře pochopila, tak tady se dá objednat jen výbava do proutěného košíku: http://www.amytex.cz/…odra/9/2075/
Je to link na velkoobchod, tak kdyby to tak nebylo, zkus z nich jen tu výbavu koše vymámit
To by v tom byl čert, aby se nedala sehnat pouhá výbavička. Všude nabízí komplet vybavené koše
Měj se, koukám, že už to máš taky „za pár“, nějak moc to utíká
M.
Fragole, děkuju. Vyzkouším, já už byla na x stránkách a všude ti cpou i koš. Ten mám ještě po malém, tak chci vyměnit jen tu výbavu.
Tak jsem se na to dívala a bohužel tam mají jen nabídku bez nebes a ještě je vše v modré barvě, modrou mám po malém, já bych potřebovala vše bílé ![]()
Ahoj Deri, tak jsem byla zase akční
a optala jsem se přímo u toho Amytexu. Tak doufám, že se nebudeš zlobit:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je u vás možné objednat pouze výbavu
proutěného koše v bílé barvě (matrace, nebesa, povlečení, nebesa a ochranný
límec na košík)? Děkuji. M.J.
Odpověď:
Dobrý den,
Samostatnou soupravu Vám můžeme zaslat, záleží jestli jste maloodběratel
nebo velkoodběratel a jestli požadujete bílý bavlna nebo bílý satén je
trochu s leskem.
Přeji hezký den. S pozdravem Lucie Ciprijánová.
Objednávky přijmeme na telefonu
739 309 138, 608 226 658
Tak pokud budeš mít zájem, brnkni si tam nebo napiš
Já jsem chtěla loni do posýlky nebesa, mantinel + povlečení v bílé barvě, tak jsem si to nechávala šít na zakázku. Nějak už ty medvídky nemůžu ani vidět
. M.
Ahoj,M.
Ahojky, nevím odkud jsi, ale vím, že v Liberci v obchodě renka-pichl ti ušijí do košíku celou
u a cena je kolem 1000, teda pokud nezměnili ceny. Taky máme košík a taky ho chci obměnit, tak doufám, že to stále dělají. Termín mám na prosinec, tak doufám, že to bude stačit v září začít řešit.
Holky, díky moc. Písnu si na ty stránky od Fragole, ten bíllej satén by mi vyhovoval.
Tak promin
Já to mám zažité, protože žijeme v Itálii a tam většinou při nákupu říkáš fragole(jahody) ![]()
No jo, právě, že je to množné číslo, já jsem solo una fragola a schizofrenní zatím nejsem
Měj se a přeju pohodový porod. M.
Fragi
tak díky moc, napsala jsem tam a dneska mi tu výbavu dovezli až domů.
Derido, nemáš zač
Tak já si vybarvím modré okénko za dobrý skutek
Teda, ti jsou rychlí jak šlaci, konečně někdo, kdo nekecá a dělá
Měj se, M.