odsávačka Cleanoz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
6.5.09 10:52

odsávačka Cleanoz

ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte zkušenosti s nosní odsávačkou Cleanoz. Mám klasickou odsávačku na lux, se kterou jsem moc spokojená. Jenže jsme se přestěhovali a dostali jsme lux, na který nejde přidělat. Uvažovala jsem tedy o koupi této odsávačky, malý je celkem často nemocný a dost jsem ji využívala. Přijde mi to lepší než kupovat další obyč lux. Díky moc, V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
6.5.09 11:26

Ahoj.
pokud jsi s tou odsávačkou na vysavač spokojená, tak bych možná raději koupila obyč vysavač, protože tě vyjde levněji než tato odsávačka :roll: a až nebude potřeba, tak ho můžeš třeba někomu darovat, …
 Reed

• Citovat
  • Upravit
921
6.5.09 11:46

Ahoj,
zrovna před pár dny jsem si Cleanoz koupila a mám smíšené pocity. Rozhodně co se týče výkonu, tak se mi zdá odsávačka na vysavač lepší (máme ji také). Ale to vyndavání luxu, hluk u toho apod. to mi prostě nevyhovuje - zejména v noci :twisted: . Tak jsem si řekla, že zkusím ten Cleanoz, ALE…
Cleanoz má tu chybu, že má jednorázové nástavce. Když jsem se rozhodovala, tak jsem o tom samozřejmě věděla, ale říkala jsem si, že to určitě půjde dát použít víckrát - minimálně na jednu rýmu že bych použila tak max. 3-5 nástavců (pokud rýma trvá cca 2 týdny). Jenže ono je to tak debilně dělané, že mám problém vysát i postupně obě dírky nosu!
Když se to totiž spustí, tak se hlen nasaje do takové násosky zakončené balónkem. Ten balónek se při odsátí nafukuje (tím vzniká podtlak a díky tomu to odsává hlen z nosu). Jenže když je potřeba odsátí hned zopakovat (ať už druhá dírka nebo ta samá znovu), tak se dost často stane, že se ta hubička ucpe předchozím hlenem, a balónek se nevyfoukne. A s nafouknutým balonkem se to celé nespustí znovu :?
A pozor, v balení s cleanoz jsou pouze 3 tyto nástavce, pak se dokupují v balení po 10ks za cca 180-200 Kč. Takže pokud by člověk opravdu postupoval tak, že si ten náhubek bude pokaždé vyměňovat, tak jedno odsátí přijde na 20-40 kč!
Prostě pěkně debilně udělané, fakt!

Takže kdybych si mohla vybrat, vyberu si sice znovu odsávačku na baterie (hlavně kvůli cestování a nočním odsáváním), ale s normálním omyvatelným nástavcem do nosu - jsou dokonce i levnější.
A pro ideální stav doporučuju tyhle odsávačky střídat - na opravdu ošklivou rýmu použít jednou nebo víckrát denně odsávačku na vysavač, na takové to rychlé odsávání tu bateriovou, ale ne Cleanoz, ten prostě nedoporučuji :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.5.09 12:05

díky, já jsem s vysavačovou moc spokojená. Spíš se nemůžeme domluvit s manželem. A ony jsou i jiné odsávačky než Cleanoz? Našla jsem jen tuhle.S těmi jednorázovými nástavci je to na hlavu. To nás fakt vyjde levněji vysavač. Myslela jsem si, že se bude hodit i na cesty nebo na chalupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
6.5.09 12:09

Já přemýšlela i o této, ale nenašla jsem na ni žádné reference:
 http://www.lekarna.cz/…-elektricka/

Teď lituju, že jsem nechtěla čekat a neobjednala si tuhle :cry:

a ještě jsem objevila tuhle:
http://www.proalergiky.cz/…savacka.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
6.5.09 16:54

Ahoj,
ja jsem s Cleanoz spokojena prave kvuli lehkosti a moznosti vozeni kamkoliv, ovsem taky jsem se setkala se stejnym problemem jako Zdenka :? Pri velke ryme je opravdu nekdy problem pouzit nastavec vickrat…
Takze nakupujeme nastavce ve velkem 8O

Ja bych si ted sice zase koupila odsavacku na baterie, nechtelo by se mi vzdy vytahovat lux, ten hluk a tak, navic maly se ho docela dlouho bal.. ale koupila bych jinou znacku, vim ze existuje a ze ma omyvatelne nastavce :wink: ale ted nevim, jak se jmenuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
6.5.09 18:31

Já mám livinglab, a jsem spokojená - 3 nástavce - omyvatelné a sterilizovatelné. Není hlučná a malej se jí nebál.
Jo a taky už někde na emiminu běžela diskuze. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport