Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, potřebovala bych poradit, chceme si pořídit postylku asi cestovní protože mame pejska a nechci aby se mi do postylky dostal, ale mam obavy jestli jsou kvalitní na každodení spaní, jestli jste kupovali jinou matraci nebo je dostačujici ta co tam je, cestovat sní nebudem takže muže byt i těšká. Poradíte mi prosím nějakou kvalitní a velkou, děkuji.
ahoj neporadim ti jakou postylku protoze my mame tu nejlevnejsi protoze puvodne jsme ji nemeli moc pouzivat ale potom co se nam rozbila drevena uz nam nic jineh nezbylo. ale rozhodne kup kvalitni matraci! ty co jsou v cestovnich jsou hrozny vazne jen na prespani.
tak ono je v podstate jedno, co je to zapostylku, hlavne at ma kvalitni matraci. ovsem zajimalo by me,co mas za psa, ze mas strach, ze by se ti do klasicke drevene se spruslema max 6cm od sebe dostal…
si nedovedu predstavit.
On je dostu pružny a hlavně hrozně rád strka mezi šprušle hlavu a olizuje nam malou v kolíbce a taky ji s tama bere věci a jine zase nosí takže tomu bych se rada vyhla at je nemusim pořat kontrolovat.
Ahoj, možná bych ještě trochu zkusila vycvičit psa, že některé věci nesmí…
Ohledně postýlky, kvalita spaní záleží na matraci a ty jsou myslím ve všech cestovních na prd. Takže kup jaká se Ti líbí a dej tam kvalitní pevnou matraci a neměl by být problém.
My máme Babypoint venus a spokojenost, ale používáme jen na cesty…
Ahoj,
my mame uz ctyri roky postylku od CAM (nepamatuji si presny typ, ale nejaky obycejna cestovni). Mladsi v ni stale po obede spava a ma v ni dokoupenou normalni matraci, ta puvodni je dost tvrda. Postylka je pouzivana kazdy den co ji mame (holky ji po sobe dedily) a stale drzi po hromade a da se skladat a rozkladat.
Takze bych volila klidne i levnou ale s dobrou matraci. Mozna tmavsi barvu. My mame svetlou a jsou na ni desne slintaci fleky. Vyslect se ten povrch neda a jen houbickou to z tama nemuzu dostat. Ale treba se uz vyravi nejake lepe udrzovatelne.
Terik
Ahoj, kup jakoukoliv postýlku, co se ti líbí, ale dokud do ní klasickou dětskou matraci (dle svého uvážení molitanovou, pohankovou, a já nevím jakou ještě …
). V cestovní postýlce je jen taková tvrdší deska, která je navíc rozdělená na víc dílů, aby se dala složit s potýlkou - takže pro spaní dost nevhodné. My i když máme malého na cestách, tak přes tu matraci máme ještě jednu udělanou z molitanu, aby to měl měkčí a celistvé. Ale to je vedlejší, ptala ses na něco jiného ![]()
Napadl mně ale takový pokus, co kdybys stěny postýlky obalila nějakou moskytiérou? Dá se koupit třeba závěs v ikea ( http://www.ikea.com/…cts/10070262 ), já z něj dělala moskytiéru na kolíbku. . Stačilo by, abys to nahoře na postýlce přidělala nějakýma kolíčkama nebo hračkama nebo takovýma těma kroužkama, co se dají spojit do řetězu. A dole to přidělat také, aby tam pejsek nemohl.
Myslím, že když to přiděláš bezpečně, a hlavně zvenku postýlky, tak by to mohlo být funkční. Jde o to, aby to na miminko nespadlo, ono by se sice neudusilo, ale mohlo by se do toho zamotat a přiškrtit se.
Kdybys to chtěla realizovat, a nevěděla jak, tak mi napiš SZ, mám to v hlavě, jak by to mohlo fungovat a proti pejskovi by to bylo určitě ok.
Ahoj,
na mych strankach http://kellerova.wz.cz najdes test cestovnich postylek.
Snad ti to pomuze ve vyberu.
Mana
Ahoj, můžu doporučit cestovní postýlku od firmy Hauck (cena cca 1200 -1700Kč, v akci jsme ji kupovali za 999Kč), máme už dvě a spokojenost veliká. I po opakovaném skládání a rozkládání nebyl žádný problém. V Intersparu jsme koupili v akci za 999Kč postýlku neznačkovou a rozložili a složili jsme ji jen 2×
Ahoj, M.
ahoj my máme Hauck cca 1200,– koupila jsem do toho matraci kokosovou a malá je spokojená.Spí v ní od roku , protože do dřevěné neustále narážela do šprušlí tak jsme ji zrušila a daly tuto.
Žaneto, přesně tak… My jsme dřevěnou postýlku nejdřív řešili mantinelem, ale děti jsou neuvěřitelně šikovný a stejně se pak v noci přestěhovaly níž a počítaly hlavičkou šprušle
Cestovní postýlka je ideální, samozřejmě s kvalitní matrací. M.
Ahoj, ještě mam dotas chtěla jsem postýlku použít zaroven i jako ohrádku ma stím někdo skušenost? a jaké madrace jsou lepší děkuji za nazory a skušenosti.
Hack ma pěkné postýlky ale bohužel na kolečkách jsem našla jen malé rozmněry. Chtěla bych aspon 120/60 ale i větší, Děkuji
Ahoj Medin, já jsem postýlku Hauck s kolečky našla třeba tuhle http://www.batolata.cz/detail.php?… a je 120×60 Obávám se, že cestovní postýlku větších rozměrů bude asi celkem problém sehnat… A matrace máme kokos-molitan a spokojenost. Ještě dodám, že postýlku používáme používáme jako ohrádku, na tu chvilku, co do ní nejmladšího dáváme, mi ten rozměr přijde celkem v pohodě. Dobře vyberte, M.