Chůvička náramek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3157
15.2.12 15:09

Chůvička náramek

Netušíte někdo, jestli existuje chůvička, kterou já jako rodič bych mohla nosit např. jako náramek nebo tak něco? (Mám pocit že kdysi jsem něco takového někde zahlédla). Jde mi o to, že když mimin spinká doma tak já občas pobíhám venku po docela velkém prostoru a nosím v ruce různé věci nebo vedu koně či vezu kolečka s hnojem a mít u toho ještě v ruce takovou „krávu chůvu“ je dost blbé. Zas když ji nechám na 1 místě tak než se do toho místa dostanu na doslech tak už někdy malej řve třeba 10 min což nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
15.2.12 15:13

ahojky,ma to moje svagrova a pekne sumi,proste naprd…

mam chuvicku od aventu,nosim rodicovsjou zakladnu za opaskem,neni to nejak velky aspokojenost,cisty zvuk,super dosah…

naruku si nekupuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
15.2.12 15:16

Taky se dělají takové malé vysílačky, co fungují i jako chůvičky. Co vím, tak mají dosah max. 3 km. Ale s kvalitou netuším, já mám klasické jako RadanaH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.2.12 15:22

Já takovou mám a zatím bez problémů. Je to značka Emgeton MiMi2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
15.2.12 15:22

http://chuvicky.heureka.cz/…ion/recenze/

svagrova ma tuhle,jednou jsem si na navsteve pujcila a oproti nasi byla uplne na nic…jaslysim i jak stejaji psi o nekolik baraku dal,vrany na nedalekem poli,mam ji obousmernou,ze muzu mluvit na meleho nez k nemu dojdu na zahradu a nebo presto mluvim na pritele v baraku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí