Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj těhulky, chtela bych Vás poprosit zda nemate nektera zkusenosti s timto lehatkem? znama mi rikala, že je super, že ji mala usne jedine v tomhle, ale nejsou to zbytečně vyhozené peníze??
http://www.babynabytek.cz/…alicek-p754/
Dekuji
tak my měli takové to obyč modré lehátko od fisher price a ještě z bazaru…tolikhle peněz bych za to tedy nedala…navíc pochybuji, že je zdravé v tom spát a navíc si podle mě tvoje známá zadělává na problém, že jí pak mimi nebude chtít normálně spát…my ho používali jen chvilkově - třeba když jsem potřebovala vařit a malá už nechtěla být na dece a nebo když byla starší tak na krmení…
Myslím, že zbytečně drahé .. já mám taky to modré a lituju, že jsem ho nekoupila starší … Ale usínat bych v tom dítě rozhodně neučila. Malá usínala jedině v postýlce, teď má nějaký divoký období a nechce usínat, tak ji tam taky dám, protože se v něm zklidní, ale jak začne přivírat očka, hned ji lupnu do postýlky.
Ale jako pomůcka super, ale moc často a na dlouho bych tam dítě nedávala.
kokomo píše:
tak my měli takové to obyč modré lehátko od fisher price a ještě z bazaru…tolikhle peněz bych za to tedy nedala…navíc pochybuji, že je zdravé v tom spát a navíc si podle mě tvoje známá zadělává na problém, že jí pak mimi nebude chtít normálně spát…my ho používali jen chvilkově - třeba když jsem potřebovala vařit a malá už nechtěla být na dece a nebo když byla starší tak na krmení…
souhlas, zdravy na spani to urcite neni a taky si myslim, ze budou mit s uspavanim pak velky problemy
my do lehatka teda penize vrazili taky velky, pres tojku jsme davali, ale nemame to obycejny, ale spis sedatko vibracni a mala si do nej obcas sedne jeste ted ve ctyrech letech a za dva mesice cekame dalsi prirustek, takze jsem rada, ze nemusim kupovat, protoze ty prachy bych znovu asi taky nedala ![]()
My máme tohle taky od Ficher price a malej v něm byl rád. Vyhozené peníze to možná jsou ale my ted čekáme druhý mimčo tak to všecko užijem takže u nás se to zůročí. Bylo perfektní když už nic jinýho nezabralo a malej plakal. Houpe se samo ze strany na stranu nebo dopředu dozadu takže se mimčo uklidní nebo usne. Je to ale dost peněz.
Mame doma podobne, ale nenechavam ho v tom spat, myslim si, ze to neni nic dobreho. Ale kdyz potrebuju uvarit, nebo uklidit, tak na to je to super, da se to dobre prenest a aspon doma neco udelam ![]()
Já mám od Fische price lehátko - taky houpací. Ale stálo 1800. Oni tam fakt nemají být moc dlouho. Takže jsem jí tam dávám jen když vařím, nebo potřebuju rychle něco udělat. Max na půl hodiny denně. Rozhodně bych jí tam nenechávala spát. Ta cena mě přijde šílená. První měsíc jí tam ještě dávat nebudeš, potom tak do 8 měsíců. Takže kupovat něco za 5000 na půl roku…
To moje už jsem nenašla - už ho mám skoro 3 roky, ale na netu najdeš hezká houpací lehátka do 2500. Některá jen za 1800 Baterka mi vydržela u první celý půl rok a používala jsem jí jak jsem psala nahoře.
tak my máme tohle (ale starší variantu) http://www.hracky-vybavicky.cz/…ite-do-18kg/
podle mě je ideální, vibruje, houpe a dá se použít i pro starší dítko, naše malá si do něj chodí sama sedat…navíc ho v pohodě seženeš v bazaru, já za něj dala 400 ![]()
kokomo píše:
tak my máme tohle (ale starší variantu) http://www.hracky-vybavicky.cz/…ite-do-18kg/
podle mě je ideální, vibruje, houpe a dá se použít i pro starší dítko, naše malá si do něj chodí sama sedat…navíc ho v pohodě seženeš v bazaru, já za něj dala 400
terinka4444 píše:
no to mám taky, nové![]()
![]()
bych si nafackovala, malé je 7 týdnů a být v něm ještě nemůže, je přiliš do sedu, ikdyž je na maximální leh.
kokomo píše:
podle mě je ideální, vibruje, houpe a dá se použít i pro starší dítko, naše malá si do něj chodí sama sedat…navíc ho v pohodě seženeš v bazaru, já za něj dala 400
já mám klasiku fisher price lehátko od miminka po batole, to mi přijde nejlepší, a je to praktocký když potřebuješ odběhnout nebo něco udělat houpání a vibrace si myslím že stačí, pak je vhodné i na přikrmování, tohle se mi zdají zbytečně velký peníze ale někdo peníze neřeší.. já bych do tohohle nešla, to je jen pro malé mimi, až se začne hýbat a vrtět tak nevím nevím… ![]()
mě to teda přijde hodně moc peněz…a každému miminku se v tom líbit nemusí, kamárádky chlapeček v tom být prostě nechce… Já si pořídila jen obyčejné od Chicca…
Taky máme to modré od narození po batole a neměnila bych. Právě jsem se zrovna chystala že ho hodím na bazárek neboť na něj nemáme místo. Tak kdyby měl někdo zájem tak se ozvěte, i s hrazdičkou na hračky.
Když se tam zajistila ta noha, tak byl krásně do lehu a malej v něm byl od narození, když jsem potřebovala. A když jsme měli problém s blinkáním tak v něm taky byl, pak víc do sedu. Někdy mi v něm i usnul. A neměli jsme pak žádný problém s přechodem do postýlky nic. Teď už se mi staví, a zdrhá, takže ho do něj už nedávám. Ale je to super věc,u nás myslím nejvyužitější investice ![]()