Fisher Price lehátko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
604
14.2.12 19:35
avm3 píše:
Jinak já bych teď koupila něco, co jde i do úplného lehu …

a máš nějaký tip co by jsi koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.2.12 19:39

u nás lehátko našlo velké využití. Hlavně v prvním půl roce. Malá v něm byla přes den na hraní (ne teda pořád), později jsem jí v něm krmila večer kaší. Určitě nelituju,že ho máme. Máme teda od Babypointu a ne závěsné, ale takové to houpací na zem. Dala jsem za něj kolem 700 Kč. 5000 za lehátko mi přijde přemrštěné, to bych nekupovala. Koukni na www.slune-cz.cz tam maj docela velký výběr lehátek a ceny od těch 700 výš, takže myslim,že by sis mohla vybrat a rozhodně levněji než co radí známá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
14.2.12 19:40
avm3 píše:

a to jde nějaké lehátko do úplného lehu? to by ztrácelo svůj smysl, ne?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.2.12 19:45

nevim, co si představujete pod pojmem úplný leh. Jestli rovně jako v posteli, tak k tomu neni potřeba lehátko :D to od Babypointu jde prakticky do „úplného lehu“ jen je ten „úplný leh“ malinko nakloněný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.2.12 21:48
já ho mám, nakonec jsem ho sehnala v Německu, má polohování i nohou i zad, takže se napolohuje úplně do rovna, jasně, že ne jako na matraci v postýlce, ten zadeček je propadlý, ale ten zlom je naprosto minimální, zase nemá tu hrazdičku na hračky, tak mám obě, teď na mimi tohle, až bude větší, kolem třetího měsíce, půjde do fisher price.
kokomo píše:
avm3 píše:
a to jde nějaké lehátko do úplného lehu? to by ztrácelo svůj smysl, ne?? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.2.12 22:04

My máme taky tu starší modrou variantu,koupila jsem ji dokonce z druhé ruky za 500 a nemůžu si ji vynachválit.Je to nejlepší investice, kterou jsem vydala.Malý trpěl na prdíky a ty vibrace mu pomáhaly.Taky je snadno přenosná, takže si v ní hraje a zároveň se na mě dívá jak vařím.Nevím nevím, jestli bych za ni dala 4 tisíce,ta starší Fisher Price udělá podle mě službu dokonale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
15.2.12 08:01
kokomo píše:
avm3 píše:
a to jde nějaké lehátko do úplného lehu? to by ztrácelo svůj smysl, ne?? :think:

No já myslela, když už ti v tom dítě usne, tak ať je narovno … Ale tip na žádné nemám … A ještě bych se možná dívala na to, že některé mají i popruhy na přenášení. To naše modré bych za ten oblouk nebrala a tak se k němu musím ohýbat … Nejblbější je, že na spoustu věcí člověk přijde, až to má doma …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
15.2.12 08:02

A jinak, jsem odpůrce toho, aby v tom děti spaly, ale naše malá teď nějaké blbé období a taky mi v něm usíná … zrovna teď :) takže ji jdu přenést do postýlky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
15.2.12 09:49

Jako určitě tyhle lehátka jsou super. Rozhodně si ho pořiď. Jak jsem psala výše. Na mě je moc drahé - prostě takovou částku bych za to nedala. Přijde mi i dost velké, zabere asi hodně místa. Ale nevím, jak jsi na tom s penězma ty. Pokud bych si to mohla dovolit, klidně bych si ho koupila. Určitě bude dobré. Otázkou je, jestli ti stejnou funkci nesplní ty levnější. :nevim: A hlavně každé mimčo je jiné. Kámošce v tom třeba nechtěla být. Jedna kámoška si to zase nemůže vynachválit. Některé děti mají rádi to drnčení jako v autě, jiným zase vyhovuje houpání. Nemohla by sis to od té kámošky nejdřív půjčit, třeba na 3 dny, vyzkoušet si to s miminkem a pak třeba pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.2.12 09:57

Tolik mista to zase nezabere my mame modre s akvariem, neni v tom kdo vi, jak casto, ale kdyz potrebuju uvarit nebo rychle neco udelat, tak je to super a davali jsme za nej 2000 z aukra a je jako nove. Novy je zbytecny, staci koupit pouzity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
23.2.12 10:29

My máme to modré od mimča po batole a super, nemůžem si vynachválit, máme dokoce 2, jedno doma, druhé u babičky. Využití veliké,jeden z toho odrostl,teď využívá druhý prcek. Spávat ho v tom nenechávám, ale moc se mu v tom líbí a využili jsme při krmení lžičkou,nikam z toho neutekl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí