Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
avm3 píše:
Jinak já bych teď koupila něco, co jde i do úplného lehu …
a máš nějaký tip co by jsi koupila?
u nás lehátko našlo velké využití. Hlavně v prvním půl roce. Malá v něm byla přes den na hraní (ne teda pořád), později jsem jí v něm krmila večer kaší. Určitě nelituju,že ho máme. Máme teda od Babypointu a ne závěsné, ale takové to houpací na zem. Dala jsem za něj kolem 700 Kč. 5000 za lehátko mi přijde přemrštěné, to bych nekupovala. Koukni na www.slune-cz.cz tam maj docela velký výběr lehátek a ceny od těch 700 výš, takže myslim,že by sis mohla vybrat a rozhodně levněji než co radí známá.
avm3 píše:
a to jde nějaké lehátko do úplného lehu? to by ztrácelo svůj smysl, ne?? ![]()
nevim, co si představujete pod pojmem úplný leh. Jestli rovně jako v posteli, tak k tomu neni potřeba lehátko
to od Babypointu jde prakticky do „úplného lehu“ jen je ten „úplný leh“ malinko nakloněný ![]()
kokomo píše:avm3 píše:a to jde nějaké lehátko do úplného lehu? to by ztrácelo svůj smysl, ne??
My máme taky tu starší modrou variantu,koupila jsem ji dokonce z druhé ruky za 500 a nemůžu si ji vynachválit.Je to nejlepší investice, kterou jsem vydala.Malý trpěl na prdíky a ty vibrace mu pomáhaly.Taky je snadno přenosná, takže si v ní hraje a zároveň se na mě dívá jak vařím.Nevím nevím, jestli bych za ni dala 4 tisíce,ta starší Fisher Price udělá podle mě službu dokonale.
kokomo píše:avm3 píše:a to jde nějaké lehátko do úplného lehu? to by ztrácelo svůj smysl, ne??
No já myslela, když už ti v tom dítě usne, tak ať je narovno … Ale tip na žádné nemám … A ještě bych se možná dívala na to, že některé mají i popruhy na přenášení. To naše modré bych za ten oblouk nebrala a tak se k němu musím ohýbat … Nejblbější je, že na spoustu věcí člověk přijde, až to má doma …
A jinak, jsem odpůrce toho, aby v tom děti spaly, ale naše malá teď nějaké blbé období a taky mi v něm usíná … zrovna teď
takže ji jdu přenést do postýlky ![]()
Jako určitě tyhle lehátka jsou super. Rozhodně si ho pořiď. Jak jsem psala výše. Na mě je moc drahé - prostě takovou částku bych za to nedala. Přijde mi i dost velké, zabere asi hodně místa. Ale nevím, jak jsi na tom s penězma ty. Pokud bych si to mohla dovolit, klidně bych si ho koupila. Určitě bude dobré. Otázkou je, jestli ti stejnou funkci nesplní ty levnější.
A hlavně každé mimčo je jiné. Kámošce v tom třeba nechtěla být. Jedna kámoška si to zase nemůže vynachválit. Některé děti mají rádi to drnčení jako v autě, jiným zase vyhovuje houpání. Nemohla by sis to od té kámošky nejdřív půjčit, třeba na 3 dny, vyzkoušet si to s miminkem a pak třeba pořídit.
Tolik mista to zase nezabere my mame modre s akvariem, neni v tom kdo vi, jak casto, ale kdyz potrebuju uvarit nebo rychle neco udelat, tak je to super a davali jsme za nej 2000 z aukra a je jako nove. Novy je zbytecny, staci koupit pouzity
My máme to modré od mimča po batole a super, nemůžem si vynachválit, máme dokoce 2, jedno doma, druhé u babičky. Využití veliké,jeden z toho odrostl,teď využívá druhý prcek. Spávat ho v tom nenechávám, ale moc se mu v tom líbí a využili jsme při krmení lžičkou,nikam z toho neutekl ![]()