Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, za dva měsíce máme rodit, tak dáváme vše dohromady. Teď jsem se zasekla u chůviček. Potřebujeme, aby šlo obě části používat i na baterie, ne jen přes síť a také, aby měla minimálně 200m dosah. A nemusela by stát tisíce
klidně bazarová. Znáte někdo prosím takovou? Děkuju!
Ahoj, máme tuto Bravo B-5033,v každé jednotce jsou 3 baterie, mini tužkové
jsme s ní spokojeni.
Kamarádka má SMARTON SM 100 a taky si nestěžuje ![]()
Ahoj, máme philips avent, mají různé podle ceny, každopádně jak rodičovská jednotka, tak dětská se dají používat bez sítě )mají vestavěný akumulátor.
Ahoj, my mame Philips Avent, rodicovska ma v sobe 2 nabijeci baterky a detska 4 obycejne tuzkove i adapter s dost dlouhou snurou, dosah signalu 300m..Jsme s ni maximalne spokojeni..Ale pozor, ta levnejsi Aventacka chuvicka detskou jednotku nema na baterky, ale jen do site! Ta nase stala kolem 2000,–..Je potreba se poradne podivat na popis..
Tak ja mam hisense a obe jsou na baterie, ale ja ji pouzivam jen do site. Baterie jsme meli hned vybite…
Ahoj,
máme Philips AVENT SCD560/00 a jsem s ní extrémně spokojená. Rodičovská jednotka vydrží nabitá několik dní a do obou částí se dají i dát baterky (ale to jsme zatím nevyužili, malý usne jen a jen ve své postýlce). Hlavně ale, má naprosto neuvěřitelný dosah. Někdy i zneužiji tak, že jdu až do obchodu, když malý spí a potřebuji pro něco rychle doběhnout
(samozřejmě tam nejsem dlouho, čapnu rohlíky a běžím zpět)
Mám Beuer BY84 obě jsou jak na baterky tak do sítě. V každé jsou 3× AAA mám tam nabíjecí, když je připnu na síť dobijí se. Jsou malinký a jednoduchý stojí kolem 1500,– a dosah píší 800m mám vyzkoušeno na 300m v lese a bez problémů a víc nikdy nebyla potřeba. Za mě spokojenost