Chůvička - obě části na baterie

18
22.8.17 13:56

chůvička obě části na baterie

Ahoj, za dva měsíce máme rodit, tak dáváme vše dohromady. Teď jsem se zasekla u chůviček. Potřebujeme, aby šlo obě části používat i na baterie, ne jen přes síť a také, aby měla minimálně 200m dosah. A nemusela by stát tisíce ;-) klidně bazarová. Znáte někdo prosím takovou? Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
22.8.17 14:01

Ahoj, máme tuto Bravo B-5033,v každé jednotce jsou 3 baterie, mini tužkové :palec: jsme s ní spokojeni.

Kamarádka má SMARTON SM 100 a taky si nestěžuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
22.8.17 14:15

Ahoj, máme philips avent, mají různé podle ceny, každopádně jak rodičovská jednotka, tak dětská se dají používat bez sítě )mají vestavěný akumulátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.8.17 14:29

Ahoj, my mame Philips Avent, rodicovska ma v sobe 2 nabijeci baterky a detska 4 obycejne tuzkove i adapter s dost dlouhou snurou, dosah signalu 300m..Jsme s ni maximalne spokojeni..Ale pozor, ta levnejsi Aventacka chuvicka detskou jednotku nema na baterky, ale jen do site! Ta nase stala kolem 2000,–..Je potreba se poradne podivat na popis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4404
22.8.17 14:37

Tak ja mam hisense a obe jsou na baterie, ale ja ji pouzivam jen do site. Baterie jsme meli hned vybite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
22.8.17 14:41

Ahoj,
máme Philips AVENT SCD560/00 a jsem s ní extrémně spokojená. Rodičovská jednotka vydrží nabitá několik dní a do obou částí se dají i dát baterky (ale to jsme zatím nevyužili, malý usne jen a jen ve své postýlce). Hlavně ale, má naprosto neuvěřitelný dosah. Někdy i zneužiji tak, že jdu až do obchodu, když malý spí a potřebuji pro něco rychle doběhnout :jazyk: (samozřejmě tam nejsem dlouho, čapnu rohlíky a běžím zpět)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
22.8.17 14:55

Babymoov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
22.8.17 20:00

Mám Beuer BY84 obě jsou jak na baterky tak do sítě. V každé jsou 3× AAA mám tam nabíjecí, když je připnu na síť dobijí se. Jsou malinký a jednoduchý stojí kolem 1500,– a dosah píší 800m mám vyzkoušeno na 300m v lese a bez problémů a víc nikdy nebyla potřeba. Za mě spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí