Chůvička: Philips Avent SCD525/00

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
14.5.12 15:44

Děkuju Kačenkooooo :) Šlo mi o to jestli třeba dosah v praxi není nějak velmi rozdílný nebo to rušení jinými chůvičkami, chrastění atp..
Takže to vypadá dost srovnatelně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
16.5.12 13:36

Tak a je objednáno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
21.5.12 21:48

Tak chůvička mi dorazila domů ale zarazila mě jedna věc a to že je v angličtině a tak by mě jen zajímalo jestli to máte všechny taky v angličtině a nebo to máte v češtině? :think: :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
21.5.12 22:00

je to v angličtině! Mám ji také..a jsem s ní moc spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
22.5.12 10:24

super díky za info :palec: Naštěstí vše se dá naučit  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
22.5.12 14:04

jojo, je tam pár funkcí. Já AJ ovládám a stejně ty funkce nepoužívám.. jako je to světýlko, ukolébavky atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
31.7.12 13:31

Ahojky holky, koupila jsem si tuto chůvičku ale z druhé ruky. Bohužel neobsahovala baterky v rodičovské jednotce. Chtěla jsem se zeptat zda jsou tam nějaké speciální nebo se dají použít jakékoli nabíjecí baterky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
31.7.12 14:20

Jakékoli nabíjecí, nejlépe od Philips.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
26.10.12 12:30

Ahoj holky kpupila jsem si tyto chuvicky a ted resim kam nejlepe umistit detskou jednotku… jestli ji dat do rohu postylky nebo postavit kus od postylky.. prcek se ma teprv narodit prijde me ze at ji postavim kamkoliv okolo postylky nebude nic slyset kvuli mantinelu…dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
26.10.12 12:41

@Lucynka86 ahoj, my teda mame verzi 535, ale mame ji cca metr a pul od postylky a je slyset uplne vsechno krasne, takze urcite nemusi byt v postylce.. casem bys to stejne premistovala, az sebou zacne prcek v postylce mrskat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
26.10.12 12:44

Lucy slyšet bude určitě. Máme omantinelovanou celou postýlku, neb prcek je tvor vrtivý, chůvička je asi metr od postýlky na komodě a snímá jakýkoli pohyb a zvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
26.10.12 12:50

Ty chůvičky jsou hodně citlivé, my ji máme na komodě vedle postýlky. Když jsem ji měla třeba v kočárku u nohou dítěte, tak to zachytilo kdejaké šustnutí, ptáky a já nevím co vše ve velkém dosahu. Takže myslím, že pokud máš kolem postýlky něco, kde se dá postavit, dala bych ji tam.

• Citovat
  • Upravit
2247
26.10.12 12:56

A nevadi ze nebude ve stejne vysce jako mimko? asi to moc resim ale jsem prvorodicka a mam strach abych ho slysela jeste se zeptam mate tu detskou jednotku porad v zasuvce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
26.10.12 13:16

Podle mě to ničemu nevadí, opravdu je vše krásně slyšet i kdyby byla chůvička na druhém konci místnosti. Však pak uslyšíš sama a ž bude mimi na světě :)
Pokud je možnost mít ji v zásuvce (třeba doma) tak ji máme stále v zásuvce.

• Citovat
  • Upravit
61
26.10.12 13:23

@markovape
Ahoj, v dtestu byla tato chůvička před rokem vyhodnocena jako nejlepší z těch. co zkoušeli. Psali, že má široké vybavení, velký dosah, kvalitní zvuk a nízkou spotřebu :-) Jediná nevýhoda - ekorežim prý snižuje vysílací výkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí