Chůvička: Philips Avent SCD525/00

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
291
12.5.12 17:55

chůvička: PHILIPS AVENT SCD525/00

Ahoj lidi :mavam: Čekám první miminko a chci si koupit chůvičku ale přece jenom je lepší vědět vaše zkušenosti než riskovat a jentak něco koupit :think: , jednu jsem si už vyhlídla a tak bych byla moc ráda kdyby jste mi napsali vaše zkušenosti s ní a jestli jste s ní měli i nějaké problémy či vám v něčem nevyhovovala. Předem mooooc děkuju :kytka: :kytka:

Jedná se o chůvičku: http://chuvicky.heureka.cz/…ka-chuvicka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10468
12.5.12 18:29

Tak přesně tuhle máme a jsme s ní moc spokojení. Takže za mě říkám: běž do ní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
12.5.12 18:31
@Bibi30 píše:
Tak přesně tuhle máme a jsme s ní moc spokojení. Takže za mě říkám: běž do ní!

A opravdu dosáhne na větší vzdálenost a nechrčí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
12.5.12 19:05

@markovape My jí zatím používáme jen v našem 2+1, takže jak je to s větší vzdáleností nevím, ale doma nám nechrčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
12.5.12 19:27

já jsem si ji taky koupila. mimčo ještě nemáme, ale zkoušeli jsme to. máme rodinný dům, z patra do patra bez problému a na zahradu taky. takže mě se zamlouvá zatím. uvidíme, co ukáže ostrý provoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.5.12 19:30

Máme, bydlíme v bytě, ale odveza jsem si ji k našim a použila když spal malej na zahradě a my byli v patře v rodinném domku. Nechrčí, krásně přenáší. Jsem moc spokojená a investice nelituju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.5.12 19:34

Jsme moc spokojení, hlavně je super, že když malá brečí, tak to není jen slyšet, ale dle intenzity blikají modrá světýlka. Nešumí, přenos dobrý - i ve starém domě s půlmetrovými zdmi v různých patrech. jediné, co bych uvítala, kdyby to mělo i hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5407
12.5.12 19:57

Já ji mám taky a jsem s ní naprosto spokojená, už jsem ji pár kočkám doporučila a jsou taky spokojené :palec: Investice se vyplatí. Máme doma WIFI a ani ta přenos neruší (někdo se mě na to ptal, nevím jestli by to na přenos mělo mít vliv). Jak už tady psala micelinka, intenzita světýlek je další plus. A když dítě ve spánku oddychuje, já ho na konci svého bytu (160m2) slyším, jako by spinkal vedle mně. DOPORUČUJI ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
12.5.12 20:30

Také ji máme a jsem moc spokojená. Používali jsme ji v bytě, na chatě i na dovolené v hotelu. Přenos zvuku perfektní, žádný šum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
13.5.12 10:11

Holky děkuju moooooc za informace :kytka: :kytka: …A podle toho jak jí chválite a jste spokojený tak do ní jdu a koupím si jí :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
13.5.12 23:15

Ahojte, děkuju taky za užitečné info, je dobré vědět, že je s ní tolik lidí spokojeno..až mně udivuje, že se nenašel žádný prskal :)
Jen by mně zajímalo, všichni až na Kačenku máte typ 525? Mně by možná stačila i ta levnější 510, tedy pokud je kvalita přenosu apod. taky tak dobrá :) Nebo případně pokud napíšete proč jste si připlatili za tu lepší.. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
14.5.12 10:09

můžu taky jen doporučit máme ji a je perfektní :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5407
14.5.12 11:28
@lekarnicka28 píše:
Ahojte, děkuju taky za užitečné info, je dobré vědět, že je s ní tolik lidí spokojeno..až mně udivuje, že se nenašel žádný prskal :)
Jen by mně zajímalo, všichni až na Kačenku máte typ 525? Mně by možná stačila i ta levnější 510, tedy pokud je kvalita přenosu apod. taky tak dobrá :) Nebo případně pokud napíšete proč jste si připlatili za tu lepší.. Děkuju.

já mám pocit, že rozdíl je v tom, že ta 525 (kterou mám) maá oproti 510 ještě snímač teploty v pokojíčku. Takže si můžeš nastavit do jaké max či min teploty chceš, aby byla v pokojíčku a při překročení se spustí alarm. Nevím jestli stejnou funkci má i 510. Ale máš hlídané i to. My jezdíme na chatu a tam máme podkrovní pokoje a v létě tam bývá docela horko. Takže super, pro mně užitečná věc, že mám přehled, jestli není zbytečné horko v pokoji.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.5.12 11:43
@lekarnicka28 píše:

Myslím, že měla větší dosah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
14.5.12 14:56

No právě, snímání teploty, hrací melodie, ani mluvení na dítě přes chůvičku nepotřebuju..proto pátrám zda má cenu si tu skoro tisícovku připlatit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí