Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj lidi
Čekám první miminko a chci si koupit chůvičku ale přece jenom je lepší vědět vaše zkušenosti než riskovat a jentak něco koupit
, jednu jsem si už vyhlídla a tak bych byla moc ráda kdyby jste mi napsali vaše zkušenosti s ní a jestli jste s ní měli i nějaké problémy či vám v něčem nevyhovovala. Předem mooooc děkuju
![]()
Jedná se o chůvičku: http://chuvicky.heureka.cz/…ka-chuvicka/
Tak přesně tuhle máme a jsme s ní moc spokojení. Takže za mě říkám: běž do ní!
@Bibi30 píše:
Tak přesně tuhle máme a jsme s ní moc spokojení. Takže za mě říkám: běž do ní!
A opravdu dosáhne na větší vzdálenost a nechrčí? ![]()
@markovape My jí zatím používáme jen v našem 2+1, takže jak je to s větší vzdáleností nevím, ale doma nám nechrčí
já jsem si ji taky koupila. mimčo ještě nemáme, ale zkoušeli jsme to. máme rodinný dům, z patra do patra bez problému a na zahradu taky. takže mě se zamlouvá zatím. uvidíme, co ukáže ostrý provoz.
Máme, bydlíme v bytě, ale odveza jsem si ji k našim a použila když spal malej na zahradě a my byli v patře v rodinném domku. Nechrčí, krásně přenáší. Jsem moc spokojená a investice nelituju ![]()
Jsme moc spokojení, hlavně je super, že když malá brečí, tak to není jen slyšet, ale dle intenzity blikají modrá světýlka. Nešumí, přenos dobrý - i ve starém domě s půlmetrovými zdmi v různých patrech. jediné, co bych uvítala, kdyby to mělo i hodiny.
Já ji mám taky a jsem s ní naprosto spokojená, už jsem ji pár kočkám doporučila a jsou taky spokojené
Investice se vyplatí. Máme doma WIFI a ani ta přenos neruší (někdo se mě na to ptal, nevím jestli by to na přenos mělo mít vliv). Jak už tady psala micelinka, intenzita světýlek je další plus. A když dítě ve spánku oddychuje, já ho na konci svého bytu (160m2) slyším, jako by spinkal vedle mně. DOPORUČUJI
![]()
Také ji máme a jsem moc spokojená. Používali jsme ji v bytě, na chatě i na dovolené v hotelu. Přenos zvuku perfektní, žádný šum.
Holky děkuju moooooc za informace
…A podle toho jak jí chválite a jste spokojený tak do ní jdu a koupím si jí
![]()
Ahojte, děkuju taky za užitečné info, je dobré vědět, že je s ní tolik lidí spokojeno..až mně udivuje, že se nenašel žádný prskal ![]()
Jen by mně zajímalo, všichni až na Kačenku máte typ 525? Mně by možná stačila i ta levnější 510, tedy pokud je kvalita přenosu apod. taky tak dobrá
Nebo případně pokud napíšete proč jste si připlatili za tu lepší.. Děkuju.
@lekarnicka28 píše:
Ahojte, děkuju taky za užitečné info, je dobré vědět, že je s ní tolik lidí spokojeno..až mně udivuje, že se nenašel žádný prskal
Jen by mně zajímalo, všichni až na Kačenku máte typ 525? Mně by možná stačila i ta levnější 510, tedy pokud je kvalita přenosu apod. taky tak dobráNebo případně pokud napíšete proč jste si připlatili za tu lepší.. Děkuju.
já mám pocit, že rozdíl je v tom, že ta 525 (kterou mám) maá oproti 510 ještě snímač teploty v pokojíčku. Takže si můžeš nastavit do jaké max či min teploty chceš, aby byla v pokojíčku a při překročení se spustí alarm. Nevím jestli stejnou funkci má i 510. Ale máš hlídané i to. My jezdíme na chatu a tam máme podkrovní pokoje a v létě tam bývá docela horko. Takže super, pro mně užitečná věc, že mám přehled, jestli není zbytečné horko v pokoji.....
@lekarnicka28 píše:
Ahojte, děkuju taky za užitečné info, je dobré vědět, že je s ní tolik lidí spokojeno..až mně udivuje, že se nenašel žádný prskal
Jen by mně zajímalo, všichni až na Kačenku máte typ 525? Mně by možná stačila i ta levnější 510, tedy pokud je kvalita přenosu apod. taky tak dobráNebo případně pokud napíšete proč jste si připlatili za tu lepší.. Děkuju.
Myslím, že měla větší dosah…
No právě, snímání teploty, hrací melodie, ani mluvení na dítě přes chůvičku nepotřebuju..proto pátrám zda má cenu si tu skoro tisícovku připlatit..