Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
A nevadi ze nebude ve stejne vysce jako mimko? asi to moc resim ale jsem prvorodicka a mam strach abych ho slysela jeste se zeptam mate tu detskou jednotku porad v zasuvce??
Podle mě to ničemu nevadí, opravdu je vše krásně slyšet i kdyby byla chůvička na druhém konci místnosti. Však pak uslyšíš sama a ž bude mimi na světě ![]()
Pokud je možnost mít ji v zásuvce (třeba doma) tak ji máme stále v zásuvce.
@markovape
Ahoj, v dtestu byla tato chůvička před rokem vyhodnocena jako nejlepší z těch. co zkoušeli. Psali, že má široké vybavení, velký dosah, kvalitní zvuk a nízkou spotřebu
Jediná nevýhoda - ekorežim prý snižuje vysílací výkon.
Lucko já mám tu dětskou jednotku v zásuvce a ani ji nevypínám, jede non stop, podle potřeby zapínám jen tu rodičovskou.
Trochu mi vadí, že není signál přes patra - bydlím ve 12.patře a v přízemí máme sušárnu, kam chodím věšet prádlo, když prtě spí, ale to by nepobrala asi žádná chůvička
@cell tak přes patra to zvládá, ale 12 pater je už asi moc
My bydlíme v prvním tak to bez problémů a když jedem na hotel, tak taky zvládá chytat když dítě spí v pokoji a my jsme pod ním v restauračce. Ale víc by to asi nedala žádná ![]()
@cell píše:
Lucko já mám tu dětskou jednotku v zásuvce a ani ji nevypínám, jede non stop, podle potřeby zapínám jen tu rodičovskou.
Trochu mi vadí, že není signál přes patra - bydlím ve 12.patře a v přízemí máme sušárnu, kam chodím věšet prádlo, když prtě spí, ale to by nepobrala asi žádná chůvička
Tak já mám 525 a ještě mně nenapadlo vzít si ji do sušárny…bydlím v 7p. Ale hecly jste mně a jednou to zkusím
Myslela jsem si, že to určo nedá, takže jsem to ani nezkoušela… ![]()
Ahojda mamči ![]()
Chci se zeptat, máme tuto chůvičku stejnou ze ségrou, jedem na týden na dovolenou a budeme bydlet ve stejné chajdě, myslíte že se nebudou navzájem rušit? Že je každá na jiné frekvenci?
Předem moc děkuji za poznatky
Kačinko: myslím si, že se rušit nebudou, nebo ta pravděpodobnost je velice malá. Manželovi spadla předevčírem rodičovská jednotka pod sekačku
Psala jsem do servisu, zda je možné koupit novou a odpověděli mi, že ne, protože jsou chůvičky rovnou spárované.
Ahoj holky, píšete, že vám chůvička nešumí. My koupili teda ten typ 535, miminko je ještě v bříšku, ale zkoušela jsem chůviku a v té rodičovské části to skoro pořád šumí, jen párkrát zcela ztichla…tak přemýšlím, kde je problém nebo je to normal? Zvažuji, jestli s tím mám jít zpět do obchodu nebo co to může rušit? díky za zkušenosti
@Janikula píše:
Ahoj holky, píšete, že vám chůvička nešumí. My koupili teda ten typ 535, miminko je ještě v bříšku, ale zkoušela jsem chůviku a v té rodičovské části to skoro pořád šumí, jen párkrát zcela ztichla…tak přemýšlím, kde je problém nebo je to normal? Zvažuji, jestli s tím mám jít zpět do obchodu nebo co to může rušit? díky za zkušenosti
ja mam ten sdc 535 a ta chuva je super. Pouzivame ji porad a nic nam nesumi.Je digitalni takze ten prijem nic nerusi.
@Janikula To je divný, digitální by šumět neměla. Máme i starší analogovou, ta šumí, ale ta digi ne. Máte určitě tenhle typ? Jinak my máme levnější, ale taky v pohodě.
@Slečna Ferka ano je to Philips Avent SCD 535. Máme ji doma pár dní, jen jsem ji vyzkoušela jednou, tak mě zarazilo, že to šumí, když by právě nemělo ![]()
@Janikula Nám taky šuměla, reklamovali jsme. Přišla nám nová a už fachá jak má ![]()
@zlodcera v pondělí do toho obchodu jdu, tak to přes víkend pořádně odzkoušíme a vezmu to tam dyštak s sebou.
Holky díky ![]()
Ty chůvičky jsou hodně citlivé, my ji máme na komodě vedle postýlky. Když jsem ji měla třeba v kočárku u nohou dítěte, tak to zachytilo kdejaké šustnutí, ptáky a já nevím co vše ve velkém dosahu. Takže myslím, že pokud máš kolem postýlky něco, kde se dá postavit, dala bych ji tam.