Koupit si odsávačku? Jakou?

604
9.5.12 12:38

Koupit si odsávačku? a jakou?

Ahojky, prosím o radu zda si koupit odsávačku či nikoliv. Prsa mam nalita asi tak akorat, občas se objevi nějaké tvrdé místo, které se mi podaří rozmasírovat. Ale hlavně mi prsa strašně tečou, když kojim z jednoho prsu z druheho teče prooud po celou dobu kojení. taky to tak mate?
Nevim, ale jestli by mi pomohla odsávačka? protože když kojim asi bych nemohla přijednom odsávat.
Kdybych si pořizovala odsávačku, prosím poradte jakou? do 1500? uvažovala jsem o ruční od aventu?
Předem Vám moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
9.5.12 12:41

Odsávačkou by sis mohla množství mlíka ještě navýšit, takže pokud vysloveně nepotřebuješ odsát mléko na dobu své nepřítomnosti, tak se na ni vybodni. Jinak u prvního mi taky teklo mlíko šíleně, navíc se mi prsa vždycky po 1,5h nalily a spustily samy :roll:
Ono se to časem ustálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.5.12 12:42

No hlavně si myslím,že když budeš odsávat ještě k tomu,tak bude o dost větší stimul a o to víc mléka…Někdo to tak prostě má,že mléko z druhého prsu teče víc…Děj si na něj při kojení složenou klasickou čtvercovou plenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
9.5.12 12:44

Taky bych odsavacku nepouzivala. To, ze pri kojeni tece mleko i z druheho prsa je myslim celkem normalni a fakt se to casem upravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
9.5.12 12:44

Ahoj, já jsem na tom podobně, mám Medelu Minielektric a jsem spokojená. Ruční bych si nekupovala. Nejlepší je Medela Swing měla jsem jí v porodnici a naprostá spokojenost, ta Minielektric je o dost hlučnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
9.5.12 12:48

Taky mi teklo nedojene prso.davala jsem na nej slozenou plinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.5.12 12:49

me to taky teklo z druheho, nastesti stacila vlozka do podprdy, nekdo, ale potrebuje plinu, to se casem upravi a nic tect nebude, ja uz pak ani nepotrebovala vlozky.

odsavacku bych k tomu nepouzivala.

jinak ja avent rucni mela, kdyz jsem pak chtela odstrikat do zasoby a je dobra, medela elektricka je paradni, ale pro bezny provoz bez komplikaci mi to prijde az moc velka investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.5.12 12:50

Pokud ti vadí to, že ti teče prso a je ti líto mlíka, tak dělají pohárky na zachycení MM. Taky jsem je jednu dobu používala (nachytala jsem i 50 ml za den).

• Citovat
  • Upravit
13837
9.5.12 12:51

Mně při kojení teklo mléko z druhého prsu, ještě když bylo malé 7 měsíců, kupovala jsem si jednorázové vložky od Chicca. Odsávačku od Aventu mám, nevýhoda je v tom, že se mi velmi špatně odsávalo, když prso nebylo totál nalité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
9.5.12 13:10

Je to normální, že se při kojení spustí mléko i z druhého prsu. Existují sběrače mléka, třeba něco takového http://www.slune-cz.cz/…erace-mleka/. To je podle mě na tvůj problém lepší než odsávačka, která by jen navýšila produkci mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
9.5.12 13:40

Ahojky, já bych odsavačku používala jen pokud máš zatvrdlinky a nebo takový přebytek, že ti tvrdnou prsa - jako prevence zánětu.

Mám to nyní stejně - mlíčka hodně a mám doma již starší Medelu mini elektric a jsem moc spokojená.
V porodnici jsem nyní vyzkoušela pístovou medelu a teda jako jo, ale nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
9.5.12 15:54

Na Medelu nedám dopustit, kam se hrabe Avent. Mají speciální odsávačku pro nedostatek mlíka a přebytek, koukni na stránky. Určitě ji seženeš použitou, ať neplatíš majlant :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí