Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj,
chystáme se na vylodění naší berušky a ještě jsme nevybrali chůvičky, vím, že láce se nevyplácí, ale slyšela jsem i o špatných zkušenostech se značkama jako Philips … máte někdo osvědčenej model?
My máme Phillips (přesnej model nevím, ale je to takovej ten žlutobílej čtyřkanálovej, jednocestnej), už nám úspěšně slouží 4,5roku a bez jedinýho problému ![]()
Za sebe Phillips doporučuju ![]()
Tak já si na Phillipse musím naopak jen stěžovat! ![]()
Také přesný model nevím ale také čtyřkanálový jednocestný. Poprvé přestal fungovat spínač u vysílače asi po 6 měsících. Šla jsem reklamovat, po 3 týdnech z Phillipse poslali zpět „opravené“.
Fungoval asi týden a pak znovu přestal, takže znovu reklamace, tentokrát jsem trvala na výměně, což k mému překvapení vyměnili za nový vysílač. Ten fungoval tak 3 měsíce, pak opět začala stejná vada - nespínal spínač. U tohoto to bylo lepší, že aspoň občas fungoval, ale stejně jsem neměla jistotu, že ticho znamená, že dítě spí nebo že nefunguje spínač ![]()
Nicméně to skončilo nákupem vysílaček jiné značky, které ovšem nejsou speciálně pro děti, takže nejsou tak na ovládání jednoduché.
J.
Tak sousedi měli Phillipse a dětská jednotka jim začala sama od sebe hořet ![]()
My máme Topcon 1010, dobrá cena, dosah 2km ( vyzkoušeno) a super.
Ahoj,
první Philipsky jsme měli asi 2 roky, pak poruch, servis, další porucha, další servis atd. až jsme chtěli vrátit peníze, to zase nechtěli oni, prostě šílený. Pak jsme si koupili jinou chůvu, ale ta byla na frekvencích klávesnice a myši, takže jsme hned vraceli a místo ní si vzali od stejnýho výrobce, ale lepší digi model. Na dovolené fungovala jeden den, pak už nic. Tak jsme ji vrátili a koupili si opět Philips - ta varianta s Aventem a jsme konečně spokojeni, už přes rok funguje bez potíží.
Tak koukám, že my jsme s těma chůvičkama měli docela štěstí
(no, hlavně, abych to nezakřikla!!!)
Jo a koukala jsem se na model, máme SBC SC 465/90.
holky,
díky za zkušenosti - a máte někdo zkušenosti s Tefalem?