Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, většinu oblečení pro budoucí mimi nakupuju na MMB nebo MMA, ale ráda bych něco nového na cestu z porodnice - a nevím zda koupit velikost 56 nebo 62…poradí někdo ? děkuju
Ahoj matujenko,
taky hodně nakupuju na MMA či MMB
Na odchod z porodky jsme měli vel. 56… malý se narodil s 51 centimetrama, při odchodu domů měl asi už 52 (byli jsem tam týden), takže by mu 62 pořádně plandala
![]()
já měla do porodky vel. 56, holka při narození měřila 50 cm a tohleto jí dost plandalo, ale nějak jsem to v tý zavince uspořádala
Každopádně vel. 50 bych asi nekupovala, ta 56 mi přijde taková dost rozumná.
Měla jsem vel. 56 a na obou klukách to hodně plandalo. Ale to nevadí, vel. 50 moc dlouho nevydrží. 62 určitě ne.
Martina
doporučuju velikost 50, při narození měl Matýsek 52 cm a 56 mu byla pořádně velká a ještě jsme nějaký ten týden 50 unosili
vel.62 jsmě měli až nějak po třetím měsíci a to nebyl žádný drobek
NO tak ja som nemala žiadne oblečenie pod 62. Malý mal 53cm …a všetko oblečenie sa dá proste pozahýbať.
Ahoj matujenko, tak já jsem před porodem neodolala a koupila pro mimčo soupravičku ve vel. 56. Když mi na sále řekli, že Ondra má 50 cm a 4,15 kg, myslela jsem, že soupravičku můžu nechat ve skříni. Dupačky nosí ještě teď, a to měl 6-ti týdnech 5,80 kg. Hlasuju pro 56
M.
Taky hlasuji pro 56… Doporucuji Tesco - cherokee… krasne vecicky a nejsou ani tak drahe..
Nic mene ada jela domu v kalhotech z mmb.. a kosilku mela novou..Ono totiz ty malinke veci snad ani opotrebit nejdou ![]()
Ahoj, ja bych se jen chtela zeptat, co je to MMB a MMA, kde nakupujete? ![]()
Ahojky, tak hlasuju pro 56
Na radu okolí jsem koupila 62 a malej v tom plaval
Ale zase nám soupravička vydržela
![]()
Monulel - MMB je mimibazar.cu a MMA je mimiakce.cz - obojí bazárek, kde se dají sehnat pěkný věci, jen už si člověk musí hodně hlídat ceny, páč některý maminky se snaží nehorázně vydělávat ![]()
Ahoj,
měla jsem 56 a 62, nakonec jel v 62, protože 56 byla malá, Lukáš měl při narození 3900gramů a 54centimetrů, po manželovi má dlouhý trup a 56 body jsem mu nezapnula mezi nohama.
ahoj.ja mela na prvni mimi pripravensy oblecek ve vel.56.kluk mel 54cm pri narozeni a bylo mu to maly.takze sice jsem mu to dala na tu cestu,ale kdyz se pronul byl v tom nacpany.
u holky jsem mela taky vel.56,ale ta mela 51cm,takze z toho zase naopak padala.doma jsem pak mela bodycko ktery bylo vel.50 a bylo ji suprove:-)asi zalezi jakeho cekas obrika ![]()
Ahoj, tak hlavně si dej pozor - on si totiž každý výrobce čísluje jak se mu zamane
. Takže není 56 jak 56
. Ale my měli při odchodu z porodnice 4.4 kg a 53 cm a stačila nám 56. Akorát kombinéza (v únoru) byla poněkud těsná, takže jsem jí použila opravdu jen jednou.
Přesně tak… není 56 jako 56! Já měla taky celkem obříka, který se mi do připravené 56 v porodnici prostě nevlezl, tatínek musel přivézt větší.
Určitě bych nebrala míň jak 56. Však uvidíš, až se narodí, co mimču bude.
Já měla snad jen jeden overálek v 52ce a ten měla akorát v porodnici, jinak rovnou 56ka. Míry průměrné - 3530/50.