Levné chůvičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
152
6.7.08 10:31

Levné chůvičky

Ahoj,chci se zeptat na názor na levné chůvičky.Potřebuji ji totiž jen zcela vyjímečně,jako teď na dovolenou a nechce se mi za ni dávat tisíce.Našla jsem nějakou od Sencoru za 450 Kč, a potom od ETY kolem 700Kč.Tak jestli máte někdo zkušenost,nemusí to být zrovna s těmito typy,třeba jsou ještě jiné.Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2393
6.7.08 10:36

ahoj, taky jsme chteli levne na tu a tam - zkouseli jsme ty od sencoru - byly desne! :evil: nakonec jsme je sli vratit… levne dobre jsme nenasli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
6.7.08 20:29

My máme chůvy Babyphone za 690 a jsou výborný, žádná porucha, jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.7.08 09:59

Měli jsme Sencor, používali jsem pro obě dcery, bydlíme v elektronicky i ruchově problematickém místě (z jedné strany železnice, z druhé dálnice s veřejným osvětlením, před domem vysokonapěťový kabel) a fungovaly spolehlivě. Měli jsme pro srovnání půjčené Philips, citlivost nastavená stejně (tak aby se nespouštěly po průjezdu vlaku), reagovaly ve stejnou chvíli, v Sencorech zachrastilo, ve Philipskách byl pláč zřetelněji slyšet.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
7.7.08 12:06

Ahoj Marysko,

tak my jsme meli taky SENCOR a spokojenost byla prumerna . jednou jsme chytli cizi chuvicku, a to bylo jak z nejake duchariny.
Maly tenkrat jeste nemluvil, a v noci, kdyz jsme se divali na telku, tak se z chuvicky ozvalo " Maminko, ja chci kakat". No meli jsme s manzelem pekne lufty (on vic), ani se tam nechtel jit na maleho podivat. Nakonec jsem musela jit ja, maly samozrejme spal jak dudek.
Vubec nevim, co jsme to pochytali, protoze bydlime v rodinem baraku samostatne postavenem, z jedne strany les a vsude okolo bydli sousede bez malych deti. Mozna meli nejakou navstevu, ja nevim.
Je fakt, ze za malo penez min muziky, ale na dovcu ti to urcite staci, pokud nepujdete 200 m daleko. Stejne bych male dite nenechavala samotne v pokoji. Vis, jak dopadli ti rodice v tom Spanelsku.

Jasmine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.7.08 15:35

Zatím díky za názory.Jasmíne,to jsem nečetla jak dopadli ti rodiče ve Španělsku.Ale já to nemyslím tak,že ji dám spát a půjdu někde do hospody,jen si třeba ještě půjdu sednout ven před penzion,oni mají totiž ve výbyvě i dětské postýlky,takže nebude spát volně na posteli.Ale to co se stalo ve Španělsku mě zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
7.7.08 20:06

To byla tenkrat afera, ze prej unesli decko z ho teloveho pokoje. Muze to byt tak rok dva. Ja nevim. Ti rodice tenkrat taky byli nekde pobliz. A to decko se nanaslo. Byly toho plne noviny. Prosili ty unosce, at se ozvou. Nakonec myslim v tom byl namoceny ten otec.

Stejne ty decka chodi spat o dovolene hodne pozde. A rodice jsou stejne unaveni jak ty decka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
25.11.13 13:03

Být Tebou, zkusila bych půjčit nebo na bazaru. Nové jsou drahé (my ji kupovali před dvěma lety, a letos byla v reklamaci a zjistila jsem, že by byla o 400 Kč dražší, kdybych ji kupovala novou). A pokud seženeš něco levného, tak to budou analogy, a to je peklo. Jsme v zástavbě a každou chvíli jsme na jeden z těch dvou kanálů chytali sousedy (byla z druhé ruky za pěťo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí