Chůvičky Sencor, josu rušené. Poradíte jiné?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
8.3.10 12:40

Chůvičky

Ahojky maminy! Chtěla bych se zeptat a poprosit o radu.Bydlím v řadovém rodinném domku patrovém.A dostala jsem chůvičky od sencoru,ale jsou na houby,mají jen dvě frekvence a stále je něco ruší.Koukala jsem na různé značky,ale jejich tolik,že je těžké si vybrad. :think: Prosím o radu.Předem všem děkuji za odpověd.Přeji všem hodně zdraví.pa čertice :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
384
8.3.10 12:48

Ahoj čertice,

já mám chůvičku Babymoov - je teda za cca 6.000,–-Kč - ale má několik frekvencí - je s velikým displejem a používám ji už skoro rok a naprosto super. Můžu doporučit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.3.10 12:52

My mame tyhle.
http://www.malvik.cz/…monitor-Tech

Sice jsou drazsi ale spokojenost my je tedy dostaly.Ale mame je uz rok a fakt v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.3.10 12:53

Je tat tak drahpou tedy nemam ale stoji 2000. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.3.10 13:00

…pro upřesnění…tuhle: http://www.detske-chuvicky.cz/…uvicka-large

Taky jsem před rokem hodně hledala a jeden prodejce chůviček měl možnost je srovnávat a zkoušet a doporučoval tuhle jako jednu z těch lepších - samozřejmě cena příšerná, ale … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
8.3.10 13:02

Tak koukám, že ji už zlevnili :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.3.10 13:09

Ahojky, také se připojuji k žádosti o radu. Bydlíme sice ve 2+1, ale mamka i tchyně bydlí v rod.domku, takže potřebujeme něco na „delší vzdálenosti“. Zatím jsme nevybrali nic, ale cena přeci jenom trochu „rozhoduje“.Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
8.3.10 13:31

Tak my měli taky od Sencoru a byl to děs a hrůza. Sice funkční, ale kolikrát jsme poslouchali sousedi nebo oni nás, to ani nechceme vědět, nemluvě o špatném zvuku, praskání, rušila je třeba i pračka atd. Teď máme od Aventu a nedá se to srovnat http://www.malvik.cz/…huva-SCD-520
Hlavní výhodu vidím v tom, že se samy nalinkují, takže stačí zapnout a přijímač si sám najde vysílač, žádné rušení, můžu promluvit na dítko, nechat mu přehrát ukolébavku a vidím jakou má v místnosti teplotu. Dřív jsem takovým detailům nepřikládala váhu, ale rozdíl je citelný. Ze Sencoru jsem dostávala téměř infarkt, když mi v noci vedle hlavy vybuchl ohňostroj chrčení a praskání na jehož pozadí jsem slyšela lehounký synův pláč, teď už se neděsím, nejdříve chůvička spustí potichounku a teprve časem zesiluje, i když dítko vříská jak tur hned od začátku.
Cena je tuším kolem 3K všude, dosah asi 300m.
A řekla bych, že všechny z těch dražších (kvalitnějších) budou asi podobné a vesměs dobré. Jen bych se dívala hlavně po tom, aby se opravdu linkovaly automaticky a nemusela nastavovat ručně frekvenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
8.3.10 13:45

Já sháněla loni, na jeden jedinej víkend. Hledala jsem dlouho, nakonec jsem vybrala
HH chůvičku
No tak peněz tady docela dost, ale nečekaně jsme se stěhovali a nelitujem toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.3.10 13:48

tak do bytu kde to muzou rusit sousedni nevim…ale do baraku mame 3 roky stare phillips a sem naprosto spokojena…dosahnou pres celej dvur az na zahradu a to je starej barak (zdi 60 cm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
8.3.10 13:54

Ahoj, my máme tyhle od Babymoov a jsou super - viz popis na webovkách. Určo doporučuji.

http://www.detskydum.cz/…t-ii-812901/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.3.10 14:09
zelvoon píše:
Ahoj čertice,já mám chůvičku Babymoov - je teda za cca 6.000,–-Kč - ale má několik frekvencí - je s velikým displejem a používám ji už skoro rok a naprosto super. Můžu doporučit. :mavam:

Tu máme taky, ale ten dosah teda nic moc :( Zrovna včera jsem na ni nadávala. Malá mi vytuhla v autě a já ji nechtěla budit, takže jsem auto zaparkovala před domem, dala do něj chůvičku a doma nejen že jsem neměla obraz, ale ani zvuk :twisted: A to bydlíme v přízemí, auto stálo vzdušnou čarou max 5 metrů od okna a chůvičku jsem měla postavenou na okně. Když jsem ho otevřela, tak jsem signál chytla. Jinak ani ťuk :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carrien
8.3.10 14:16

My máme tyhle a jsou super :palec: a mají snad 16 kanálů :dance:
 http://www.gsmtelefony.cz/index.php?…

• Citovat
  • Upravit
11966
8.3.10 14:43

Ahoj,

tak já mám sice dohromady s monitorem Angelcare 401, ale teda bomba…

Nedávno jsme byli na horách a v pohodě si malej spal na pokoji a já o ptaro níž v hospůdce slyšela, jak se tam rochní, takže ohromná spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.3.10 22:18

Lulje, auto vytváří „elektromagnetickou klec“, ze které se většina signálu nedostane. Na jednu stranu tě chrání třeba při zásahu auta bleskem, ale na druhé straně ten signál chůviček… no však o tom píšeš sama. To, jestli signál projde skrz okenní sklo auta, záleží na svislém rozměru okna ataky na tom, na jaké frekvenci chůvička pracuje. Detaily ale radši prober s někým, kdo má maturitu na elektro průmyslovce. Moje znalosti končí právě v tomto bodě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí