Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky maminy! Chtěla bych se zeptat a poprosit o radu.Bydlím v řadovém rodinném domku patrovém.A dostala jsem chůvičky od sencoru,ale jsou na houby,mají jen dvě frekvence a stále je něco ruší.Koukala jsem na různé značky,ale jejich tolik,že je těžké si vybrad.
Prosím o radu.Předem všem děkuji za odpověd.Přeji všem hodně zdraví.pa čertice ![]()
Ahoj čertice,
já mám chůvičku Babymoov - je teda za cca 6.000,–-Kč - ale má několik frekvencí - je s velikým displejem a používám ji už skoro rok a naprosto super. Můžu doporučit. ![]()
My mame tyhle.
http://www.malvik.cz/…monitor-Tech
Sice jsou drazsi ale spokojenost my je tedy dostaly.Ale mame je uz rok a fakt v pohode.
…pro upřesnění…tuhle: http://www.detske-chuvicky.cz/…uvicka-large
Taky jsem před rokem hodně hledala a jeden prodejce chůviček měl možnost je srovnávat a zkoušet a doporučoval tuhle jako jednu z těch lepších - samozřejmě cena příšerná, ale … ![]()
Ahojky, také se připojuji k žádosti o radu. Bydlíme sice ve 2+1, ale mamka i tchyně bydlí v rod.domku, takže potřebujeme něco na „delší vzdálenosti“. Zatím jsme nevybrali nic, ale cena přeci jenom trochu „rozhoduje“.Díky ![]()
Tak my měli taky od Sencoru a byl to děs a hrůza. Sice funkční, ale kolikrát jsme poslouchali sousedi nebo oni nás, to ani nechceme vědět, nemluvě o špatném zvuku, praskání, rušila je třeba i pračka atd. Teď máme od Aventu a nedá se to srovnat http://www.malvik.cz/…huva-SCD-520
Hlavní výhodu vidím v tom, že se samy nalinkují, takže stačí zapnout a přijímač si sám najde vysílač, žádné rušení, můžu promluvit na dítko, nechat mu přehrát ukolébavku a vidím jakou má v místnosti teplotu. Dřív jsem takovým detailům nepřikládala váhu, ale rozdíl je citelný. Ze Sencoru jsem dostávala téměř infarkt, když mi v noci vedle hlavy vybuchl ohňostroj chrčení a praskání na jehož pozadí jsem slyšela lehounký synův pláč, teď už se neděsím, nejdříve chůvička spustí potichounku a teprve časem zesiluje, i když dítko vříská jak tur hned od začátku.
Cena je tuším kolem 3K všude, dosah asi 300m.
A řekla bych, že všechny z těch dražších (kvalitnějších) budou asi podobné a vesměs dobré. Jen bych se dívala hlavně po tom, aby se opravdu linkovaly automaticky a nemusela nastavovat ručně frekvenci.
Já sháněla loni, na jeden jedinej víkend. Hledala jsem dlouho, nakonec jsem vybrala
HH chůvičku
No tak peněz tady docela dost, ale nečekaně jsme se stěhovali a nelitujem toho
tak do bytu kde to muzou rusit sousedni nevim…ale do baraku mame 3 roky stare phillips a sem naprosto spokojena…dosahnou pres celej dvur az na zahradu a to je starej barak (zdi 60 cm).
Ahoj, my máme tyhle od Babymoov a jsou super - viz popis na webovkách. Určo doporučuji.
zelvoon píše:
Ahoj čertice,já mám chůvičku Babymoov - je teda za cca 6.000,–-Kč - ale má několik frekvencí - je s velikým displejem a používám ji už skoro rok a naprosto super. Můžu doporučit.
Tu máme taky, ale ten dosah teda nic moc
Zrovna včera jsem na ni nadávala. Malá mi vytuhla v autě a já ji nechtěla budit, takže jsem auto zaparkovala před domem, dala do něj chůvičku a doma nejen že jsem neměla obraz, ale ani zvuk
A to bydlíme v přízemí, auto stálo vzdušnou čarou max 5 metrů od okna a chůvičku jsem měla postavenou na okně. Když jsem ho otevřela, tak jsem signál chytla. Jinak ani ťuk ![]()
My máme tyhle a jsou super
a mají snad 16 kanálů ![]()
http://www.gsmtelefony.cz/index.php?…
Ahoj,
tak já mám sice dohromady s monitorem Angelcare 401, ale teda bomba…
Nedávno jsme byli na horách a v pohodě si malej spal na pokoji a já o ptaro níž v hospůdce slyšela, jak se tam rochní, takže ohromná spokojenost.
Lulje, auto vytváří „elektromagnetickou klec“, ze které se většina signálu nedostane. Na jednu stranu tě chrání třeba při zásahu auta bleskem, ale na druhé straně ten signál chůviček… no však o tom píšeš sama. To, jestli signál projde skrz okenní sklo auta, záleží na svislém rozměru okna ataky na tom, na jaké frekvenci chůvička pracuje. Detaily ale radši prober s někým, kdo má maturitu na elektro průmyslovce. Moje znalosti končí právě v tomto bodě… ![]()