Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobré ráno,
mohly by jste mi prosím poradit nějaké dobré chůvičky do panélaku, popř. napsat Vaše zkušenosti?
Děkuji
Zkus mrknout na www.detske-chuvicky.cz - třeba tam najdeš to, co hledáš. Tamní diskusi jsem sice neprojížděl, ale to další informační zdroj - a těch není nikdy dost.....
My máme Angelcare AC420 a naprostá spokojenost. Hledali jsme chůvičku na využití jak pro panelák, tak na cesty, potažmo RD u babičky. Vyhovuje všude. Před ní jsme měli H+H MBF 6666 a ty teda prolítly. Jedinou nevýhodou, co bych shledala u AC je to, že dětská chůvička není nabíjecí - pouze rodičovská jednotka. Ale aspoň jdou do ní vložit baterie. Takže vyřešeno to je. Zobrazuje i venkovní teplotu - mno, myslím, že je to pouze orientační hodnota
, ale celkem využíváme.
Jinak dětský pokoj je od naší ložnice vzdálen přes dva pokoje a chodbu. Dobré stránky na výběr, nákup, případně bezchybně řešené reklamace jsou www.detske-chuvicky.cz. Přeji šťastný výběr
My máme Avent http://www.malvik.cz/…huva-SCD-520 a taky naprostá spokojenost. Samo se to nalinkuje když je náhodou v dosahu jiná chůvička, co by je rušila, tak se prostě přelinknou na jinou frekvenci (automaticky), ukazují teplotu (taky asi nikterak přesně, ale také využíváme pro orientaci), mají několik ukolébavek (také jsme jeden čas využívali), můžeš na dítko mluvit a další klasické věci.
Předtím jsme měli levné Sencor a nedá se to vůbec srovnat, teď moc nechápu jak jsme s nimi mohli tak dlouho vydržet, byla to spíš špionážní jednotka na sledování sousedů ![]()
Sheelle, chůvičky Sencor jsem koupila v sobotu a hned v neděli jsem je reklamovala, pro jistotu nefungovaly vůbec
díky této zkušenosti jsem se rozhodla, že raději si připlatím a koupím nějaké pořádné, které budu používat i doma. Původně jsem chtěla ty Sencor jen na zahradu k našim.