Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte… Muzu mi nejaka mamina poradit ohledně chuvicky? Se kterou jste spokojeny se kterou už mene? Nedokážu posoudit jestli mám vyžadovat kontrolu signálu či ne? Jestli mám shánět obousměrnou nebo ne? 2 kanalovou nebo více? A tak prosím poraďte jakou mate či hodláte pořídit? A co říkáte na kočárek JAne slalom 2011 či na PAtrona? Mate s nimi nejaké zkušenosti? Dekujii
Chůvičku máme aventí (ten skoro nejvyšší model) a spokojenost. Ale poslouží i ty základní, mě se líbilo, že ten vyšší model má menší rodičovskou jednotku.
Obousměrnou bych nevyžadovala, dítě to stejně neuklidní. 2 kanály, pokud bydlíte v bytovém domě může být málo- pravděpodobnost, že se sejdou 3 a více je dost možná, neustále se to pak ruší. Kontrola signálu mi přijde fajn, on se někdy signál přeruší a je dobré o tom vědět.
Koupila jsme před měsícem v ikee tu jejich a nemůžu si stěžovat, asi jsem nenáročná
![]()
My máme Angelcare AC420 a naprostá spokojenost - 8 kanálová, má kontrolu ztráty signálu, měření teploty v dětském pokoji a má i noční světýlko.
ok tak ted zase nevím jestli hledat něco i s monitorem dechu… původně jsem nechtěla… ted jsem na vážkách… no není nad to se poradit…
hi píše:
ok tak ted zase nevím jestli hledat něco i s monitorem dechu… původně jsem nechtěla… ted jsem na vážkách… no není nad to se poradit…
Angelcare se dělá jak s monitorem, tak verze bez monitoru.
ahoj, bydlíme v paneláku a tak sme si taky radši nechali zkontrolovat signály, aby se nerušily a vše ok, takže máme novou philips avent, je fakt moc dobrá a hodně citlivá na jakýkoliv zvuk, pohyb, sice stála 1300,– ale ta investice na těch pár let za to stojí ![]()
hi píše:
jinak monitor dechu máme taky, půjčily jsme si ho přímo v porodnici za 150,– kč na měsíc, tak ho zatím máme na půl roku a pak se ukáže, co dál ![]()
A jaký máte tip 480 nebo kterou? Já pořád váhám jestli investovat přes 1000 nabo i přes dva? No a ted když hodně z vás má i ten monitor dechu, tak nevím jestli ho taky pořídít, říkala jsem si nejdřív, zvládly to naše mamiky bez podložek, zvládnu to taky, zase ale čtu na ty podložky chválu… a nevím jestli v Olomoucké porodnici taky půjčůjí tu podložku, to bych asi nejraději… vypůjčit ![]()
Holky, ještě mi poradtě co ta dobíjecí rodičovská jednotka, když čučím konkrétně na Philips 510,525,535 cena je 1500,2OOO,2500cca takže hezky narůstá po pětistovce… u každé je napsáno dobíjecí jednotka u té části pro rodiče (i u té nejlevdnější 510), pak ale když dám srovnání těchto tří… u té nejlevnější 510 mi to napíše, že to tu rodičovskou dobíjecí jednostku nemá a u těch dalších ano… a tak jsem z toho jelen… tak co poradíte… máte u té 510 tu jednotku a je ta jednotka důležitá, nebo ani ne??