Špatný spánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
27.6.11 08:01

Špatný spánek

Ahojky holky, pořeboala bych poradit, jak na naší malou. Jsou jí 4měs. a ještě před 14dny mi v noci krásně spinkala, uložila jsem jí před 8 a dřív jak ve 4h ráno se nevzbudila. Ale ted začala z ničeho nic blbnout, vstávám nejmíń 5× za noc, bývám vzhůru i 2h :zed: nejhorší je, že oa nic nechce, nemá hlad, jen prostě nechce spinkat a jak u ní nejsem, je řev. Navíc se mi jí nedaří ukládat, spí hrozně slabě. Její buzení se nemá žádnou logiku,někdy vydrží spát v kuse 4h, někdy vstávám po 20min :pocitac: nevím, proč nastala taková změna, do té doby byla zlatá, nic se doma nezměnilo. Zkusila jsem už snad všechno, ale nic nepomáhá. Začínám být se silami v koncích, tak se ptám, měl jste někdo něco takového? jak dlouho to trvalo? nebo máte někdo radu, jak jí pomoci zase dobře spát? dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
27.6.11 08:07

Myslím že nepomůže nic,mám půlroční holčičku a spala už krásně celou noc,ale teď je jak počasí :-D Pořád se to mění.Takže to budeš muset nějak překlenout a zase začne snad spát.Naší teda taky rostou zuby,tak to přikláním k tomu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.6.11 08:11

Ahojky mám 8 a 1/2 měsíčního chlapečka. Tak cca do půl roku spinkal nádherně. V osm už spinkal a budil se tak okolo sedmé. No a pak najednou přišla změna. V noci se budí tak cca co hodinka, zapláče a pokud nepřijdu já nebo manžel, tak je strašnej řev :roll: Jak píše Liduš je jak počasí. Už jsem to se na to ptala i dr :lol: (spánek mi prostě chybí) ale ta se usmála a řekla, že to je normální, zatnout zuby a vydržet. Že to tak má většina dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
27.6.11 08:25

Ahoj, my jsme taky do 5 měsíců spinkali celou noc, ale od té doby hrůza. Stávala i 15× za noc, teď je to tak 1-5× za noc. TAky už se těším až se vyspím, ale je fakt, že už jsem si zvykla. Dr. mi řekla, že spánek u dětí se vyvíjí do 3 let :zed: tak jsme zvědavá, kdy budeme spát celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.6.11 08:27

Jj přesně to mi taky řekla dr. a docela se mi podlomily kolena… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
27.6.11 08:30

to mě taky. Představa, že se ještě třeba 2 roky nevyspím :zed: je fakt, že už ani neumím spát 8 hodin :zed: manža minulý týden vzal malou ke tchýni, ať se trochu dospím a stejně jsem se v noci budila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.6.11 08:36

Mě ta představa taky docela děsí :zed: Tak to jsem na tom asi trošku lépe. Když už opravdu padám únavou, tak usnu i ve stoje. A s manžou se vždy domluvíme, že v noci bude vstávat k malýmu on a já se vyspím. A to opravdu v deset zalehlu a lezu z pelechu, tak kolem desáté :oops: Ale z takového dlouhého spánku jsem vždy úplně mimo. Hold organismus už si odvykl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
27.6.11 08:39

TAk já už naštěstí taky můžu říct, že se mám s kým domluvit. Na začátku června měl manžel státnice, tak může vesele hlídat. Před tím jsem ho nechávala vyspat, by se toho asi moc nenaučil. Zavidím, že máš tak dobrý spánek, já už nezaberu ani ráno, když manža vezme malou do obývaku, stejně je slyším :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.6.11 08:42

Holky mě zas tak nevadí v noci vstávat,ale to že už po 5.je řev a už neusne :-( To mě zabíjí,ale co dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.6.11 08:52

Mari tak dobrý spánek mám jen když už padám vysílením…
Liduš tak náš mladej vstává o půl pátý. Přebalit, dát mlíčko a tak do šesti si hraje nebo řve v postýlce… Ale je zase fakt, že ráno chodí spát mezi půl devátou a devátou a vydrží chrápat i dvě hoďky. A to si buď lehnu s ním a nebo si něco podělám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.6.11 08:56

Holky tak naší malé bylo včera 9 měsíců a poprvé prospala celou noc bez probuzení a bez dudlíku!Já tomu ráno nemohla věřit.Ale to byla asi vyjímka,dneska už to určitě bude po starém.Celých 9 měsíců jsem se nevyspala,asi jen 2krát,když s ní přítel odjel.Budila se jak kdy,v průměru tak 3krát.Ale byly doby,zrovna v sobotu,že se budí i po 10 minutách celou noc :zed: Má to každou chvíli jinak,ale budí se strašně moc a je fakt,že pak jsme protivné obě.Nevím taky čím to je,už jsme vyzkoušeli snad všechno aby spala a bez efektu.Takže nezbývá než to vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
27.6.11 09:03
weendulka píše:
Liduš tak náš mladej vstává o půl pátý. Přebalit, dát mlíčko a tak do šesti si hraje nebo řve v postýlce… Ale je zase fakt, že ráno chodí spát mezi půl devátou a devátou a vydrží chrápat i dvě hoďky. A to si buď lehnu s ním a nebo si něco podělám doma.

tak to buď ráda, že ti tak pospí, mě malá v té době spala doma max. půl hodiny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.6.11 09:05

No naše malá vydrží vzhůru tak max.hodinu a půl a zse jde spát.Celkově přes den spí dost.Ale to spala i před tím přes den a noci byly v pohodě.Však se snad někdy zase dočkám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
27.6.11 09:35

Dočkáme se všechny :mrgreen: ale kdy to je ve hvězdách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
27.6.11 14:20
Mari20 píše:
weendulka píše:
Liduš tak náš mladej vstává o půl pátý. Přebalit, dát mlíčko a tak do šesti si hraje nebo řve v postýlce… Ale je zase fakt, že ráno chodí spát mezi půl devátou a devátou a vydrží chrápat i dvě hoďky. A to si buď lehnu s ním a nebo si něco podělám doma.
tak to buď ráda, že ti tak pospí, mě malá v té době spala doma max. půl hodiny :zed:

To si piš, že jsem ráda. Ale kdy se vyspíme celou noc to je opravdu ve hvězdách. Jo a taky mi poradila, že pomůže přešoupnout postýlku do pokojíčku. Tak se na to v létě vrhnem. Jen doufám, že to nebude ještě horší, když zjistí, že tam je sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí