Péče o miminko a dlouhé nehty?

25.6.11 05:47

péče o miminko a dlouhé nehty?

Ahojky holky :-)

je to možná hloupej dotaz, ale zajímají mě vaše názory a zkušenosti…Normálně jsem zvyklá nosit delší nehty (své, ne gelovky) a tak se chci zeptat, jestli jste některá pečovaly o miminko(novorozence) i s dlouýma nehtama? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
25.6.11 07:00

Samozřejmě.

• Citovat
  • Upravit
9649
25.6.11 07:53

Jasne, mam minimalne centak pres luzko, nekdy mi to prekazi - treba se mi zachytava za nehty krem na prdelku, ale umyju ruce a hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
25.6.11 08:12

naprosto v pohodě,
nikdy se mi nestalo že bych Jáju škrábla nebo tak. A že mám nehty dlouhý občas dost (mě nebaví je pilovat, takže rostou rostu, pak se nakrknu o půlku zkrátím a zas nanovo :D). Pokud si na ně zvyklá, nebudeš mít problém,jinak ostřihat se dají vždycky,no ne? ;).

OT- krém za nehtama mě sejří taky, stává se mi to i te´d když se chci namazat sama :D

• Citovat
  • Upravit
9649
25.6.11 08:19

Ja mam teda gelove a ty jsou trochu tupejsi nez prirozene a skrabnuti u nas vubec nehrozi!!!! No a kdyz budou prekazet, tak je proste ostrihas nebo spilujes… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
25.6.11 08:40

Bez problémů, taky mám svoje dlouhé a všichni my říkali, že až půjdu do porodnice tak je musím ostříhat tenkrát jsem jim věřila (jak malá holka) :-D A pak sem si ťukala na čelo :-) Prostě uvidíš když budou překážet tak je ostříháš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.6.11 08:42

Koukám, že jsem jediné kopyto :mrgreen:
S delšíma nehtama jsem malou jako miminko škrábala, hlavně při mazání, tak jsem je stříhala na kratší, teď už zas dlouho mám delší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.6.11 09:03
Pipet píše:
Koukám, že jsem jediné kopyto :mrgreen:
S delšíma nehtama jsem malou jako miminko škrábala, hlavně při mazání, tak jsem je stříhala na kratší, teď už zas dlouho mám delší…

Nejsi sama, taky si stříhám pořád na krátko… Gelovky jsem sundala už v těhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
25.6.11 09:12

Tak já na gelovky po porodu už nešla (nějak se mi k miminku nehodí), i když předtím jsem je měla 7 let v kuse 8-o …nechala jsem si dorůst svoje nehty, delší mi nijak nepřekážely, ale přesto je teď zkracuju, nějak se mi to líbí víc…
No ale k dotazu…s dlouhými nehty jsem neměla při péči o mimi žádný problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.6.11 09:30

nehty sly hned dolu po tom co jsem dite nekolikrat skrabla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.6.11 10:42

Uááááá, představa krému za nehtama mi nahání husí kůži :lol: Já teda nosím úplně krátké, takže sem nepatřím, ale úplně jsem se z té představy osypala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.6.11 10:46

myslím si že umělé nehty nevadí, protože nejsou tak ostré jako normální nehty… já si je tedy vždy pěkně zapiluju a tak nejsou ostrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.6.11 11:07

já nosila dlouhý nehty (umělý) od střední tj. nějakých 10 let ale kvůli mimča mě všichni strašili jak je nemyslitelné se o něho starat s nehtama, tak jsem si je před porodem sundala ale brzo asi 4 měs. po porodu jsem zjistila že bych to zvládla i s nima a tak jsem si nechala dát gelovky a v pohodě, naopak teda jsem měla pocit že jsem svýma třepivýma nehtama malou škrábala víc než umělákama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.6.11 13:32

Ahoj, já nosím gelovky a v pohodě, jen když si je nechám hooodně dlouhé tak trochu zápasím s malinkými knoflíčky, ale jinak v pohodě. Malou neškrábu. Ale už se mi za nehet dostalo při přebalování Elišky hovénko a teda nic moc. Kartáčkem to šlo dolu, ale nelibě mi pak voňel prstík :mrgreen:

Jen doplním, že nehtová modeláž je moje práce, takže ke mě to prostě patří. Nenosila jsem jen v těhu, protože mi nedržely.

Příspěvek upraven 25.06.11 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
25.6.11 13:41

Při představě čehokoli za nehtama se mi zvedá kufr :lol: Měla jsem gelovky,ale sundala je už taky v těhu jak Monny,prostě mi to bez nich vyhovuje víc a ted ani nemám čas se o nehty starat.Jsem ráda,že si je stihnu jednou za čas večer u telky okousat :-P :mrgreen: :mrgreen: Pak je ještě zastřihnu,at je nemám takové roztřepenice,at vypadám trochu jak člověk 8-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí