Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, jsem rok po císaři, nekojila jsem, byla jsem týden na jipce a pak týden na ženskym na bulovce a pak mě propouštěli domu, bez jakého koliv sona…
Bohužel se mi zřejmě nesvinula děloha jak měla, a už je to rok jak říkám.. chtěla jsem se zeptat, jestli vám po porodu před propouštěním domu dělali ňáké vyšetření nebo nee?? ptám se proto, že mám teď trochu zdravotní potíže, které teda budu řešit.. až dneska jsem se dověděla, že sono se normálně dělá, ale na mě se asi vys**. a tady to mám.. tak děkuji moc za info
Ne, mě nikdo nijak nevyšetřoval, ani pak na prohlídce po šestinedělí, to mě teda doktor jen prohmatal spodem ![]()
Veruš1 píše:
Ne, mě nikdo nijak nevyšetřoval, ani pak na prohlídce po šestinedělí, to mě teda doktor jen prohmatal spodem
hmm to je fakt divný.. ![]()
Mně se taky nikdo na jizvu nedíval, po týdnu mi vytáhli stehy a tím to haslo.
Mě kontrolovala jen moje dr. na prohlídce po šetinedělí, pohmatem a ultrazvukem. V porodnici mi žádný utz ani nic jiného nedělali.
Ahoj, mě UZ v porodnici dělali před propuštěním domů. Dr po 6nedělí už ne. Jizvu mi kontrolovali až ve druhém těhu a to opakovaně kvůli malýmu rozestupu obou těhu.
Mě taky v porodnici zkontrolovali jen pohmatem a na gyndě po 6ti nedělí taktéž.Sono mi nikdo nedělal.
pri propusteni nic..az za pul roku po porodu kdyz jsem sla ke sve dr. tak me vysetrila. nikdo nikde nic specialne nekontroloval.
Já mám za sebou 3 císaře.V porodnici ani na prohlídce po 6-ti nedělí mi sono děláno nebylo.
nekontrolovali, prvne mi jizvu utz kontrolovali az pri prijmu do nemocnice pred dalsim porodem … ale cetla jsem ze na prohlidce po sestinedeli se ma kontrolovat jizva po sekci utz ![]()
ahoj, mě ho dělalin před propuštěním z porodnice,ale nevím, jestli to nepřičítat tomu,že to byly dvojky a předčasně ![]()
Já jsem po dvou císařích … vyšetření žádné … to mi připomíná, že bych si měla dojít alespoň na kontrolu po šestinedělí
![]()
Dva císaře, první předčasně, žádné sono, jen vyšetření pohmatem.
Tak mě po šestinedělí dělal doktor vyšetření UTZ, měřil dělohu, koukal na vaječníky.