Škrábe zeď

1304
24.6.11 19:29

škrábe zeď

Ahojky maminky :mavam:
prosím o radu. Malej nám začal škrábat zeď. Nám to ani nevadí ale má popraskané nechtíky a strašný záděry. Ať přemýšlíme jak přemýšlíme, tak nevíme co dát na zeď jako zábranu. No manža navrhnul koberec ale to mi přijde už jako nejkrajnější řešení.
Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13674
24.6.11 19:58

ahoj, co dát třebas tapetu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
24.6.11 20:09

to nás taky napadlo. Jenže máme malýho koumáka, tak aby ji taky neseškrábal. Tak tu s manžou sedíme a lámeme si hlavu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
24.6.11 20:10

co dát samolepící, ta by mohla držet líp, než klasická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
24.6.11 20:35

Koupila bych desku sololaku (cca 4mm silná dřevovláknitá deska- slabší, lehčí a levnější verze lamina). Je to hladké, takže to nepůjde proškrábat, snadno to tam dáte i odděláte. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
24.6.11 21:36

hezky na zdi vypadá „obložení“ s plovoucí podlahy,
nebo jestli nechcete radiálně obdědávat zeď, přidělat na postýlku clonu z textilu … takový maxi mantinel, nějaký hezký dětský motiv, určitě bych to vystužila molitanem … pokud si moc ty nebo babička (náš případ) nerozumíš s šicím strojem, určitě najdeš nějakou švadlenku na mimibazaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.8.14 10:07

Mam uplně ten stejný problém… :,( Malé jsme přemalovaly cely pokojíček, a opět všechno seškrabané, tapety oloupané, nad tou samolepící hladkou tapetou jsem také uvažovala, ale zjistila jsem že i to jde časem seškrabat a nevypada to fakt hezky (seškrabané), nevim jak ji to odnaučit, poradí někdo? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí