Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky maminky ![]()
prosím o radu. Malej nám začal škrábat zeď. Nám to ani nevadí ale má popraskané nechtíky a strašný záděry. Ať přemýšlíme jak přemýšlíme, tak nevíme co dát na zeď jako zábranu. No manža navrhnul koberec ale to mi přijde už jako nejkrajnější řešení.
Díky za rady ![]()
to nás taky napadlo. Jenže máme malýho koumáka, tak aby ji taky neseškrábal. Tak tu s manžou sedíme a lámeme si hlavu… ![]()
Koupila bych desku sololaku (cca 4mm silná dřevovláknitá deska- slabší, lehčí a levnější verze lamina). Je to hladké, takže to nepůjde proškrábat, snadno to tam dáte i odděláte. ![]()
hezky na zdi vypadá „obložení“ s plovoucí podlahy,
nebo jestli nechcete radiálně obdědávat zeď, přidělat na postýlku clonu z textilu … takový maxi mantinel, nějaký hezký dětský motiv, určitě bych to vystužila molitanem … pokud si moc ty nebo babička (náš případ) nerozumíš s šicím strojem, určitě najdeš nějakou švadlenku na mimibazaru
Mam uplně ten stejný problém…
Malé jsme přemalovaly cely pokojíček, a opět všechno seškrabané, tapety oloupané, nad tou samolepící hladkou tapetou jsem také uvažovala, ale zjistila jsem že i to jde časem seškrabat a nevypada to fakt hezky (seškrabané), nevim jak ji to odnaučit, poradí někdo? ![]()