Pití 3,5 měsíčního miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2891
22.6.11 16:35

Pití 3,5 měsíčního miminka

Ahojky, dělám v těchto vedrech malýmu na ven bylinkový čajík, který je vhodný pro děti od ukončeného 2 měsíce. Jiný prozatím nemůžeme. Začala jsem ho dělat, protože kolikrát nestojí přímo o kojení, ale stačí mu se napít. Ale dr. mi říkala, že max 100 ml za den, jenže v těchoto vedrech on to do sebe láduje a když mu to vezmu po vypití třeba půlky lahvičky, tak se vzteká a chce ještě? Myslíte, že by vadilo, kdyby třeba vypil víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
22.6.11 16:39

A proc mu nedas obycejnou vodu?

• Citovat
  • Upravit
2891
22.6.11 16:41

ani nevím :nevim: dávám čajík kterej mi doporučila dr. ale je neslazenej. A vody by mohl víc?

Příspěvek upraven 22.06.11 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.6.11 16:41

Ahoj,a kojíš plně?
Pokud ano,mimi nepotřebuje žádné jiné tekutiny,třeba jen můžeš častěji přikládat.
Jinak se taky přikloňuji k vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
22.6.11 16:42

plně nekojím, dokrmujeme Nutrilonem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.6.11 16:44
Pájinka25 píše:
ani nevím :nevim: dávám čajík kterej mi doporučila dr. ale je neslazenej. A vody by mohl víc?Příspěvek upraven 22.06.11 v 16:42

Ja jsem od zacatku davala obycejnou vodu, doktorka mi rekla, ze caje apod. zbytecne zatezuji zazivani. Verim ji. A davala jsem ji i pri kojeni, i kdyz se tvrdi, ze kojeni staci… Viky mela proste po mliku zizen a jeste mela problemy se zazivanim.

A urcite vody muze vic nez caje. :)

• Citovat
  • Upravit
3802
22.6.11 16:44

Pokud se koji plne, nejsou zadne dalsi tekutiny treba, jen si mimco rekne casteji o prso.
Pokud pridat tekutinu, tak bych taky volila vodu, ale jen po lzickach, malicko.
O co vic ti vypije toho caje, o to min si da mleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.6.11 16:49
Pájinka25 píše:
ani nevím :nevim: dávám čajík kterej mi doporučila dr. ale je neslazenej. A vody by mohl víc?Příspěvek upraven 22.06.11 v 16:42

voda mu nebude tak chutnat, tak se jen napije vyloženě na žízeň.
Problém bych v tom trochu viděla, zaplní si žaludek čajem, nebude se chtít kojit, kojení se orientuje dle poptávky - nabídky, takže nastane pokles tvorby mléka.
Raději na žízeň nakojím, dítě si jen cucne hlavně toho předního a je spokojený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
22.6.11 17:15

Ahoj, mám o kousek starší holčičku. Asi týden má lehce zvýšenou teplotu a dr. mi doporučila TROCHU čaje nebo pár lžiček převařené kojenecké vody. Snažila bych se asi trochu víc kojit, je chvilku, aby si malý vytáhl jen to přední mléko na žízeň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.11 21:32

Ahoj,mám půl ročního syna a pije 600ml za den je na UM. už od měsíce pil neslazené čaje a koj.vodu a určitě vypil víc než 100ml. malý měl v měsíci zánět ledvin a ne jeden doktor mi doporučil,že miminka mají pít i jiné tekutiny než jen mlíčko. proplachují se ledviny a zabranuje se zácpě. A i když pil hodně,tak nikdy nespapal méně mlíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí