Hraní se spavým miminkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1618
22.6.11 12:38

Hraní se spavým miminkem

Ahojky, mojí holčičce jsou dva měsíce a pořád by spala, možná je to i novorozeneckou žloutenkou: Ale absolutně s ní nemůžu nic dělat, maximálně paseme koníčky. Chci jí zpívat, číst, ukazovat hračky, ale náš režim vypadá: Nakojit, přebalit, spát, nakojit, přebalit, spát. Pokud jí rušim ze spaní, řve. Už se mi naštěstí usmála, ale to je ze sociálních kontaktů vše. Když tu byli známí, jejich holčička kouká, zkoumá, směje se, vyhledává kontakt a ta naše nic, jenom spát a jíst, nic jiného ji nezajímá:-O, je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
22.6.11 12:41

Ahoj, to bude tou žloutenkou. Naše malá taky dost spala, kolikrát jsme nestihli ani to pasení koníčků, takže je to normální neboj :-) Postupně se jí bude spánek zkracovat, teď když chce spát nech ji spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.6.11 12:47

Ve 2m by už žloutenku mít neměla podle mě.

Pokud na ni máš podezření, tak to zkonzultuj s dr, ať případně udělá odběr.
Pokud žloutenku nemá, tak buď ráda, že máš normální mimino. Naukazuješ se a nazpíváš ještě do haleluja (matně si vzpomínám v 1,5r ve 3 ráno na „Proč ta sova tolik houkala“…), užívej si klídek, dokad je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.6.11 12:48

Myslím, že čtení, ukazování a rozvíjení sociálních dovedností si ještě užiješ plnými doušky :mrgreen:
Je ještě malinká a jestli přetrvává ta žloutenka…
Každé miminko je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
22.6.11 12:50

Na tu žloutenku se jsem se dr.ptala, prý ji může mít klidně až do třetího měsíce, navíc kojeným dětem prý odchází pomaleji. Ještě má malinko žlutý očička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
22.6.11 13:09

Buď ráda že spinká,jak píšou holky,ukazování a zpívání si ještě užijete dost.Moje děti zase řvali když byly takhle malý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
22.6.11 13:10

Olinko taky mame zloutenku a me mudra rikala, ze mela decko, ktere bylo zlute pul roku 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
22.6.11 13:17

až budeš po stopadesáté stavět věž z kostek, v noci každou hodinu vstávat kvůli čemukoli, až budeš řešit pozvracené a prokakané dítě po x té za den, až se budeš po 100 číst tu samou pohádku, zpívat tu samou písničku, až bude tvoje dítě křičet neeeeeee..... budeš vzpomínat na to, jaké bylo tvoje dítě andílek, když jenom spalo a jedlo :-D Vem si knížku, podívej se na film, jdi s kočárem ven… prostě si užívej, je možné, že tohle na pár let znás nebudeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
22.6.11 13:18

Buď ráda! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1618
22.6.11 13:20

tak díky holky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
22.6.11 13:43

jo jo užívej si to, jak já ted s nostalgii vzpomínam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
22.6.11 14:32

Já chci takyyy nakrmit, přebalit, spát!! Počkej za pár měsíců, až budeš mít plný zuby neustálýho omílání knížek, kostek, pejsek haf haf, táákhle jsi veliká, nesahej do koše..a každý den nanovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
22.6.11 16:56

jak uz tu nekdo psal,bud rada,ze spi! :pankac:
A 2 mesicni mimi z toho stejne nic nema,ze cteni,tak mozna to,ze ji zase svym hlasem uspis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
25.10.11 19:16

Ahoj, tak našemu miminku už je 6měsíců a už se pěkně rozjela:-D Je pořád taková klidná, ale je to už úplně něco jiného:-O:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.10.11 19:32

jee, ty se mas, ze ti tak spi!! Co ja bych za to dala, kdyby mi maly tak spal. Mela jsme malo mlika, takze porad rval s spal vzdycky jen tak hodinu a mezidobi rval:-( Tak bud moc rada, ze ti tak pekne spinka a uzij si pohody. Neboj spanek se postupne zacne zkracovat a hry a socialnich kontaktu a staveni kostek a hrkani hrackama si uzijes az dost:-) napr. deti od 6-9 mesicu uz jen 3× denne a deti od 9-12 mesicu jen 2× denne, takze si to urcite s malou jeste uzijes dosyta:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí