Dělá mi starosti

714
21.6.11 19:48

Dělá mi starosti

Omlouvám se, za nevyhovující název tématu, ale mám několik problémů a nevím, jak to vystihnout pár slovy. Leontýnce je 6,5 měsíců a poslední týden je přímo očistec a dnes už to vyvrcholilo.
Týnka celkově málo jí, co se týká příkrmů. K obědu sní tak 30g masozeleninky, k svačině to samé množství ovoce a dnes jsme zkusili poprvé kaši (v naději, že toho sní víc) a taky snědla jen 20g. Ale dřív jsem to neřešila, protože aspoň hodně pila. Ale poslední dva dny začíná i bojkotovat kojení. Kojím tak 3× denně a pije tak max. 5minut. Když ji chci dát jindy k prsu, tak ječí, že by na mě snad zavolali sociálku. K tomu přes den přestala spát - dnes spala jen od 11 do 11:20 a te´d ještě pořád nespí i když jindy už spokojeně chrupká v postýlce. V noci se budí co půl hodiny s pláčem. Přes den je strašně ufňukaná a pláče kvůli každé hlouposti. A dnes se mi dokonce i 2× dusila :cry: . Kojila jsem jí a z ničeho nic, se jí vrátilo mlíčko, ona to vdechla a trvalo mi to určitě půl minuty, než jsem ji rozdejchala (hlavičkou dolů a bouchat do zadíček) a něco podobného se opakovalo před chvilkou, ale to už jsem situaci rozpoznala, tak jsem ji ihned čapla, naklonila dolů, takže nedejchala „jen“ pár sekund. :cry:
Takže nejí, nespí, neustále pláče a dneska se i dusila. No ve mě by se v tu chvíli krve nedořezal :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Je to v rámci možností normální a nebo mám mazat zítra k doktorovi. Bojím se, že on mi stejně asi nic nepoví. Týnka váží 10kg a měří 76cm, takže mi poví, že velká a tlustá je dost (to od něj slýchám pořád). :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
21.6.11 20:00

a zuby už má? :?:

• Citovat
  • Upravit
714
21.6.11 20:03
sterezie píše:

Nemá. Ale přijde mi, že k zubům máme ještě daleko. Dásně nejsou vůbec naběhlé, neslintáme, teplota není, průjem není.. Žádný příznak, co by naznačoval růst zoubků. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
21.6.11 20:05

Ahojky,

tohle mám poslední dva dny se svou osmiměsíční berunkou. Prořezávají se horní jedničky a je to peklo. Nechce jíst, vzteká se u toho. Jak jindy pije jako duha, tak flaška vůbec, ze lžičky ani omylem a tak to do ní doslova cpu různýma fíglema. Dokonce poslední dva dny i blindí, všechno jí jde nahoru, no mazec. Přeju pevné nervy, sázela bych na zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.6.11 20:05
tessika píše:
sterezie píše:
Nemá. Ale přijde mi, že k zubům máme ještě daleko. Dásně nejsou vůbec naběhlé, neslintáme, teplota není, průjem není.. Žádný příznak, co by naznačoval růst zoubků. :nevim: :nevim:

Tak zrovna tohle je jeden priznakk k zubum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.6.11 20:06

To budou zuby, naše holky takhle taky blbnuly okolo sedmého měsíce a zuby vylezly až v devátém měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.6.11 20:07
kattkka píše:
tessika píše:
sterezie píše:
Nemá. Ale přijde mi, že k zubům máme ještě daleko. Dásně nejsou vůbec naběhlé, neslintáme, teplota není, průjem není.. Žádný příznak, co by naznačoval růst zoubků. :nevim: :nevim:

Co? To že není žádný přáznak zubů je příznak zubů? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.6.11 20:11
tessika píše:
kattkka píše:
tessika píše:
sterezie píše:
Co? To že není žádný přáznak zubů je příznak zubů? 8-o

Ten bojkot jídla i kojení. Lukáš byl to samé..nehorečkoval, dásně nateklé vůbec neměl, jen zlobil s jídlem. Natékali až zadnější zoubky…trojky a stoličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
21.6.11 20:11

Taky bych řekla zuby :dance: :dance:
:-( :-( Tyto smajlíci proto,protože to nepřeju ani zlému člověku :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1587
21.6.11 20:12

Nejedení jsou fakt zoubky…taky by to mohly být aftíky, případně nějaká lehká viróza. Nebo spurt. Dala bych tomu týden, pak bych klusala k mudře - tedy vlastně ještě tento týden, jestliže píšeš, že to trvá týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.6.11 20:12
tessika píše:
kattkka píše:
tessika píše:
sterezie píše:
Co? To že není žádný přáznak zubů je příznak zubů? 8-o

blbe napsane. :wink:
To rvani,nejezeni atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
21.6.11 20:17

zuby zuby zuby zuby, přesně to ted malý dělá a to jsou mu 4 měsíce, byla jsem za doktorkou a ta mi to potvrdila. Je to fakt děs no, nám už to trvá skoro 3 týdny :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
21.6.11 20:21

Taky se přikláním k zubům,měli jste teď to samé,už se teda konečně prořízly a je klid,ale na jak dlouho že :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.6.11 20:29

Jako jistojistě ti nikdo nic nepotvrdí, ale mě také napadly zuby..Tak vydržet.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.6.11 20:32

Jé, tak snad to budou „jen“ ty zuby. Ted jsem ji měla chvilku u prsa a jen co se trochu napila, tak se jí to zase vrátilo a začala kuckat a lapat po dechu. :-( Tentokrát to ještě dopadlo dobře.
Bojím se dnešní noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky