Dělá mi starosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
714
1.7.11 19:56
Ivča78 píše:
Tak jak jste na tom, už to období přešlo? U nás se to srovnalo, zuby zatím nevylezly, takže čekám, kdy to začne nanovo, ale zřejmě teď malého nebolí. A u nás to zoubkama fakt bylo, pomáhal mi hodně Calgel, jakmile jsem namazala, tak byl klid. Když zobky přestaly bolet, tak se malej nechá zase normálně nakojit jako dříve, naštěstí jsme to ustáli, ale musela jsem odsávat a kojit v noci, kdy si malý vzal bez problémů, abych nepřišla o mlíčko. I příkrmy už docela baští, jen to spaní se nám nevrátilo do normálu a zvykl si na to skoro nespat, což mi teda fakt chybí :-).

Ahoj, tak u nás to dopadlo v podstatě úplně stejně. Všechno v pohodě, zuby nikde, ale spaní stojí za velké kulové :twisted: . Já jsem teda jí nic nedávala, jen jsme se hodně mazlily a hodně jsem ji nosila a to ji docela pomáhalo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
2.7.11 17:18

A já jsem to zakřikla a máme to opět tady, včera večer začal malý zase kručet u kojení, takže zuby se zase přihlásily, opět si všechno cpe do pusy, slintá a v noci pláče. Ale už vím, co se děje, tak jsem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
2.7.11 18:19

Tak holky u nás to nakonec nebyli zuby, ale ABKM, byli jsme týden v nemocnici. Ted už je malej v pohodě, jak sluníčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
2.7.11 18:34
Laskecka píše:
Tak holky u nás to nakonec nebyli zuby, ale ABKM, byli jsme týden v nemocnici. Ted už je malej v pohodě, jak sluníčko :palec:

Co je ABKM? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
2.7.11 19:50

Alergie na bílkovinu kravského mléka :think: ?

Taky máme poslední týden problém s malou. Bývala fakt jedlík, na jednu dávku kojení dala běžně 200ml ( před a po kojení ji vážím ), denně cca 900ml, teď nechce, saje chviličku a pak se odtahuje. Dá za den jen cca 600ml, to je strašně málo. Na zuby je ještě malá ( 4 měsíce ), tak nevím :nevim: . Hodně blinká ( ale to je u ní normální a dlouhotrvající jev ), tak jí těch tekutin ještě ubude. Je pravda, že hodně slintá a rve si ručičky - a nejen ty - do pusinky, ale to dělá každé děcko. Co by to mohlo být ? Mám strach, aby třeba váhově nespadla :-( .
Druhé dítko ( chlapeček ) je na UM, taky to trošku pár dní sabotoval, ale už zase baští svoje dávky, ale malá prostě nic :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
3.7.11 09:11
Alergie na bílkovinu kravského mléka
tessika píše:
Laskecka píše:
Tak holky u nás to nakonec nebyli zuby, ale ABKM, byli jsme týden v nemocnici. Ted už je malej v pohodě, jak sluníčko :palec:
Co je ABKM? :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
3.7.11 09:12
No u nás se to projevovalo hodně podobně, akorát k tomu malej ještě měl vyrážku a uplně vysušenou kužičku, a taky průjem.
Cipisek79 píše:
Alergie na bílkovinu kravského mléka :think: ?Taky máme poslední týden problém s malou. Bývala fakt jedlík, na jednu dávku kojení dala běžně 200ml ( před a po kojení ji vážím ), denně cca 900ml, teď nechce, saje chviličku a pak se odtahuje. Dá za den jen cca 600ml, to je strašně málo. Na zuby je ještě malá ( 4 měsíce ), tak nevím :nevim: . Hodně blinká ( ale to je u ní normální a dlouhotrvající jev ), tak jí těch tekutin ještě ubude. Je pravda, že hodně slintá a rve si ručičky - a nejen ty - do pusinky, ale to dělá každé děcko. Co by to mohlo být ? Mám strach, aby třeba váhově nespadla :-( .
Druhé dítko ( chlapeček ) je na UM, taky to trošku pár dní sabotoval, ale už zase baští svoje dávky, ale malá prostě nic :-( .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.7.11 12:47

Ahoj, mám podobný problém u dvouměsíčního chlapečka - najednou začal pít strašně málo a pořád pěstičky v ruce. Jak se pozná ta alergie na kravské mléko??? Jsme na UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
4.7.11 13:47

Taky se u malého alergie na kravské mléko bojím. Doktorka mi říkala, že kdyby to byla alergie, tak by se mu nejspíš objevil exkzém, nebo by začal opuchat, takže u nás to prý bude spíš nesnášenlivost laktózy. Ale jelikož malý stále ublinkával a málo přibíral, tak jsem na radu doktorky vynechala ze své stravy mléčné výrobky a vida, blinkání byl konec. Pak jsme zavedli příkrmy, tak jsem si říkala, že se to nejspíš srovnalo tím, tak jsem si zkusila dát zase mlíko a malý opět házel obloukem. Teď jsem mu zkusila dát jogurt a zeblil se jako amina, takže my s tím problém určitě máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.14 12:47

nevím co s ouškem

Milé maminky, nemáte některá zkušenost s rozškrábsným ouškem? moje 14 měsíčční dcerka si rozškrábala ouško do krve. Občas si za něj i tahá. Nepláče bolestí nebo tak když ji za něj chytnu. Přičištění se snažím jen okrajově, ale příjde mi, že jí asi hodně svědí. Vlastě to dělala od narození. V porodnici se mi k tomu nevyjádřili a později nám dětská dr. dala jen lipobasi, protože malá měla celkově jen okolí ouška susší. A já si teď dělám starosti. Mám zajít na ušní nebo máte některá jinou zkušenost. Moc díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí