Dělá mi starosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6051
21.6.11 20:51

tak pokud má takovou váhu, tak bych se ničeho nebála, doktor určitě ví co říká…je pořádná a i kdyby pila nějaký čas jen převařenou vodu, tak se nic neděje
určitě to budou zuby - zkusila bych jí dát pití z lahvičky, aby se neodvodnila, když nechce tak často kojit
naše malá kolem 6 měsíce asi 3 týdny bojkotovala kojení, vždycky se mi ji podařilo nakojit jen v takovém polospánku - myslela jsem, že už budeme muset s kojením skončit - a nakonec se opravdu objevil zub…taky skoro nejedla a dásně nebyly nijak nateklé

vůbec jsem to nečekala, protože syn reagoval při růstu zubů úplně jinak - naopak chtěl kojit pořád…

jak píšou holky svědí je to a jsou nevrlí, netrpěliví, všecko je otravuje…

určitě zuby - ze dne na den to bude zase v normálu - jak to přišlo, tak to zase odejde…zkus lžičku, třeba to na spodní dásni brzy zacinká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
21.6.11 20:56

já se taky přikláním k zubům, mě k tomu sedí i to vracení mlíka. Náš malej, když mu rostly naposled zuby (nahoře 4 zaráz) taky začal dost zvracet. A stejně jak píšeš, i se mi stalo, že než jsem ho zvedla na grknutí, tak už měl plnou pusu mlíka. Zvracel i příkrmy a od všeho snědl tak max 50g, a to bylo v 9m. Ale k doktorovi preventivně zajít můžeš ať případně vyloučí třeba ty afty nebo něco jiného v krčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
21.6.11 21:02

No já bych to taky viděla na zuby. 6,5 měsíce není tak brzo. Nám se první vyklubal v 5ti.

• Citovat
  • Upravit
714
21.6.11 21:05

Tak já jsem čekala k zubům všelicos, ale že by to bylo až takhle zlé :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
21.6.11 21:24

tessiko, jestli tě to uklidní, tak Julince se taky nejspíš klubou zoubky a má teplotu a je nevrlá+opruzeniny…takže ono si asi nevybereš :mrgreen: jinak přeju ať jsou to zuby a ať jsou co nejrychleji venku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3513
21.6.11 21:53

no jo, je to hnus zuby. :wink: . Já jsem to zvracení taky nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
21.6.11 22:44

ahoj,
necetla jsem komentare, takze se mozan budu opakovat. Pripada mi to, jako predzvest zubu. U nas to teda bylo bez jakychkoli priznaku, novy zub jsem objevila v okamziku, kdy me prcek kousnul, nebo rval tak, ze mel papulu rozcapenou od ucha k uchu a ja uvidela novy prirustek. takze zuby to muzou byt i bez nabehlych dasni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
22.6.11 10:36
Laskecka píše:
zuby zuby zuby zuby, přesně to ted malý dělá a to jsou mu 4 měsíce, byla jsem za doktorkou a ta mi to potvrdila. Je to fakt děs no, nám už to trvá skoro 3 týdny :cry:

koukám, že máme skoro stejně starý míma co? Ten můj v posledních dnech dost slintá a má bílý dásničky, ale zatí díky bohu žádný problém se spaním, teplotami nebo nevrlostí (ťuk ťuk ťuk) :mrgreen: já myslela, že zoubky takhle brzy nerostou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
22.6.11 11:03
jj jen o jsme o pár dní starší, no jo ja si taky myslela, že zuby takhle brzo nerostou :lol: ale uz je to přes tři týdny a zatím se nevyklubali, každý ráno mu okukuji pusinku, už aby to bylooo 8-o
Pájinka25 píše:
Laskecka píše:
zuby zuby zuby zuby, přesně to ted malý dělá a to jsou mu 4 měsíce, byla jsem za doktorkou a ta mi to potvrdila. Je to fakt děs no, nám už to trvá skoro 3 týdny :cry:
koukám, že máme skoro stejně starý míma co? Ten můj v posledních dnech dost slintá a má bílý dásničky, ale zatí díky bohu žádný problém se spaním, teplotami nebo nevrlostí (ťuk ťuk ťuk) :mrgreen: já myslela, že zoubky takhle brzy nerostou :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
22.6.11 13:41
Laskecka píše:
jj jen o jsme o pár dní starší, no jo ja si taky myslela, že zuby takhle brzo nerostou :lol: ale uz je to přes tři týdny a zatím se nevyklubali, každý ráno mu okukuji pusinku, už aby to bylooo 8-o
Pájinka25 píše:
Laskecka píše:
koukám, že máme skoro stejně starý míma co? Ten můj v posledních dnech dost slintá a má bílý dásničky, ale zatí díky bohu žádný problém se spaním, teplotami nebo nevrlostí (ťuk ťuk ťuk) :mrgreen: já myslela, že zoubky takhle brzy nerostou :nevim:

to ti věřím, taky se na to moc netěším :-? kámoška co má už 1,5 letýho, tak mi říkala, že už se mýmu klučíkovi brzo zoubky vyklubou, že má bílý dásničky, tak uvidíme. Ale třeba mojí kolegyně zpráce klučík měl první zoubek až v 9 měsících, ale zase ten průběh byl hladkej :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
23.6.11 09:10

Mám synka 6,5 měsíce a už 14 dní mi taky blbne s jídlem. Přírkmy baštil krásně a na prso se mi vrhal, najednou ze dne na den a šmitec. Kojit nechce, přesně jak píšeš, když ho zkusím přiložit, tak řev. Na příkrmy mi taky skoro prdí. Přesnídávku nechce, v obědu se porejpe a na kaši se mi taky vyprdne. Zato v noci by byl přicuclý nejlépe pořád. Přes den taky skoro nespí. Už jsem z toho na prášky. Dolení dvě jedničky už máme, tak vyhlížím zoubky nahoře a zatím pořád nic. U doktorky jsme byli a prý mu nic není, zato maminka pojede brzo do Bohnic :mrgreen:. Pokud chceš, napiš mi SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
23.6.11 09:50

No tak deska máme zase úžasnej den, už sedm hodin nejedl, jak se přiblížím s flaškou je řev, jinak mu nic není a když je vzhuru tak se i směje :nevim: Už my to taky začíná lézt na mozek a to mu rostou teprve první dva zuby, co příjde pak to teda nevim :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
23.6.11 10:26

Holky a nemůže být to nejezení třeba i tím vedrem a dusnem? Julie teď stávkuje, ani mlíko ani zelenina ani ovoce, jen šťávičky a čaj :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15414
23.6.11 11:15

Vedrem to u nás asi nebude, protože vedra už byla a to malý jedl normálně, spíš se chtěl kojit častěji než obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
1.7.11 12:02

Tak jak jste na tom, už to období přešlo? U nás se to srovnalo, zuby zatím nevylezly, takže čekám, kdy to začne nanovo, ale zřejmě teď malého nebolí. A u nás to zoubkama fakt bylo, pomáhal mi hodně Calgel, jakmile jsem namazala, tak byl klid. Když zobky přestaly bolet, tak se malej nechá zase normálně nakojit jako dříve, naštěstí jsme to ustáli, ale musela jsem odsávat a kojit v noci, kdy si malý vzal bez problémů, abych nepřišla o mlíčko. I příkrmy už docela baští, jen to spaní se nám nevrátilo do normálu a zvykl si na to skoro nespat, což mi teda fakt chybí :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí