Klečení vs. sezení

jancic
21.6.11 17:52

Klečení vs. sezení

Ahoj,
někdo tu kdysi psal, že klečení je jako sezení … pokud dítě klečí bez opory, může už sedět (např. v kočárku). Malému je 11,5 měsíce, stále nesedí 8-o , ale asi týden klečí bez opory, teď už krásně (nepadá, nekymácí se), vydrží docela dlouho … ráda bych už malého vozila v sedě v kočárku (jinak v něm klečí), začal by konečně odpoledne spát doma … Jinak zatím jen leze po 4, párkrát si stoupl, od té doby, co začal klečet bez opory, tak nic :roll:
Co myslíte, posazovat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
21.6.11 18:13
jancic píše:
Ahoj,
někdo tu kdysi psal, že klečení je jako sezení … pokud dítě klečí bez opory, může už sedět (např. v kočárku). Malému je 11,5 měsíce, stále nesedí 8-o , ale asi týden klečí bez opory, teď už krásně (nepadá, nekymácí se), vydrží docela dlouho … ráda bych už malého vozila v sedě v kočárku (jinak v něm klečí), začal by konečně odpoledne spát doma … Jinak zatím jen leze po 4, párkrát si stoupl, od té doby, co začal klečet bez opory, tak nic :roll:
Co myslíte, posazovat?

Určitě posazovat. Jenom jedna technická… To ti nevypadne, když klečí v kočárku?? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
21.6.11 18:26

Má kšíry :lol:

• Citovat
  • Upravit
20557
21.6.11 18:27
jancic píše:

Tak to jooooo. Oni se ještě dělají??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.6.11 18:33

Já nevím,ale pokud má kšíry,tak bych neposazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.6.11 18:33
peggy.sl píše:
jancic píše:
Tak to jooooo. Oni se ještě dělají??

jj,mám je doma,nové,nepoužité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.6.11 18:35

Můj synovec taky jezdil v kleče v kočáru na kšírách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 19:43

nemyslím že sezení je jako klečení, má si z kolínek sám sednout, já budu posazovat až se prostě posadí sama, nevím proč na to každý tak spěchá, vše má svůj čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.6.11 19:48

Posazovat až si sednou samostatně asi má smysl. Já posazuji už od sedmého měsíce… To je každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 20:13
peggy.sl píše:
Posazovat až si sednou samostatně asi má smysl. Já posazuji už od sedmého měsíce… To je každého věc.

jistě že to je každého věc, ostatně jako vše tady nebo ne? jednoznačně ti to řekne každý lékař že sednout si má dítě samo, že to není vhodné pro páteř a protože mám své dítě ráda tak mu tím rozhodně nehodlám škodit.. ona si už zakladatelka vybere sama co jí „sedí“ :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
21.6.11 20:35

Díky za názory, asi počkám, za 3 týdny jdem na kontrolu, tak jestli se neposadí, tak se zeptám doktora … už to nějak doklepeme :lol:

• Citovat
  • Upravit
25324
21.6.11 21:05
peggy.sl píše:
Posazovat až si sednou samostatně asi má smysl. Já posazuji už od sedmého měsíce… To je každého věc.

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o
promiň za rýpnutí,nedá mi to-neočkuješ ale posazuješ? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.6.11 21:05
AngelinaBalerina píše:
peggy.sl píše:
jistě že to je každého věc, ostatně jako vše tady nebo ne? jednoznačně ti to řekne každý lékař že sednout si má dítě samo, že to není vhodné pro páteř a protože mám své dítě ráda tak mu tím rozhodně nehodlám škodit.. ona si už zakladatelka vybere sama co jí „sedí“ :lol: :mrgreen:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
21.6.11 21:25

Holky, k tomu sezení, mám taky takový dotaz, u nás si sedají oba-nožičky dopředu a opírají se alespoň jednou rukou o zem, malá teda už i stojí, ale malý ani neleze, mslím, že když si sedá sám, tak je to v pořádku i když neleze nebo se pletu? A jak dlouho trvalo vašim dětem než seděli bez držení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.6.11 21:43
lulushka píše:
Holky, k tomu sezení, mám taky takový dotaz, u nás si sedají oba-nožičky dopředu a opírají se alespoň jednou rukou o zem, malá teda už i stojí, ale malý ani neleze, mslím, že když si sedá sám, tak je to v pořádku i když neleze nebo se pletu? A jak dlouho trvalo vašim dětem než seděli bez držení?

a jak se dotoho kleku dostane?malej si tedy sedl jakoby ze čtyř na bok,nožičky před sebe.
Taky se držel nejdřív rukama,trvalo mu to tak 1,5 měsíce,než se pustil.
Jinak některé děti nelezou vůbec,důležité je,se do sedu dostane sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí