Odmítá klobouček - 7 měsíců

20.6.11 21:21

Odmítá klobouček-7 měsíců.

Ahoj holky, prosím o radu, syn, kterému bude v pátek 7 měsíců mi ze dne na den začal odmítat na NOC prso, kojím od narození přes klobouček…má teď tzv. šestou nemoc, už má po teplotách a objevila se vyrážka, ale tím to asi nebude…jinak už je cca 1,5 měsce přikrmovaný…ráno kojení, pak masozelenina, pak kojení, přesnídávka a večer bylo taky kojení, které do něj od včera nenacpu…v noci se budí na jídlo cca 1-2* a to bylo pak už OK, napil se i přes den, sál tedy jen cca 5-10monut, ale prso si vzal, ale na noc to je od včera histerická scéna…nechtěla jsem ho nechat hladového, tak jsem mu udělala kaši Nutrilon a snědl celou porci lžičkou a spokojeně usnul…ale mě trápí, co mám dělat s tím mlíkem, co mám v prsou? v noci třeba budu kojit, i když by měl asi vydržet po té kaši až do rána…přes den mu dám cucnout jako doposud…ale to je asi jen otázka času, do kdy to bude chtít…netušíte, čím to může být? třeba je sání přes klobouček těžší a už ho to nebaví…nevím..díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
20.6.11 21:27

ahoj
možností je víc, ale viděla bych to tou nemocí, je unavenej, není mu dobře nebo prostě roste a pomalu se odstavuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
20.6.11 21:33

Proč to dělá, to ti tu s určitostí nenapíše asi nikdo. Děti mívají období, kdy třeba kojení odmítají, dělají fóry, to samé i s jídlem (příkrmy).
Můj syn to měl naopak, od cca 9m nechtěl kojit přes den, ale zato v noci chtěl být u prsa co 20 minut :zed:. Poté, co jsem ukončila noční kojení, protože jsem byla už opravdu vyčerpaná, se kojil jen ráno a mléka ubývalo, v 11m se odstavil.

Co s mlékem v prsou - pokud tě to v noci nebolí, tak nechat do dalšího kojení, jinak odsát. Mléko pak můžeš použít třeba na přípravu té kaše nebo přidat do příkrmů atd. :wink:
A napadlo mě (samozřejmě nevím, z jakého důvodu kojíš přes klobouček), bez nich to nejde zkusit? I když myslím, že v tom ten problém nebude.
Třeba mu jen není k té nemoci dobře a nechce večer jíst, nebo se klubou zuby … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 10:16

tak ráno kolem páté pil normálně z prsa přes klobouček- jinak to nejde, mám placatá prsa a pak po osmé jsem mu chtěla dát napít a zase histerák a nevzal si, tak jsem mu ohřála odstříkané mléko ve flašce a vypil jen 20ml a nic, pak snědl celou přesnídávku, odmítá i čaj v lahvičce, třeba ho něco bolí v pusince nebo nevím…je celý osypaný ještě víc než včera…teď ode mě pil bez problémů, protože byl unavený a usnul u toho, takže jsem z toho jelen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.6.11 10:34

Já dceru kojila také přes klobouček a pak u nás nastal stejný problém jako u tebe…malá onemocněla a najednou nechtěla sát. Tak jsme museli začít dávat i UM no vydrželi jsme takhle bojovat asi tři měsíce a já pak o to mléko přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 10:41

no to je pěkné, už jsem si také pořídila UM, jinak to asi nepůjde, ale přijde mi divné, že když je ospalý a i v noci tak normálě pije…jinak je to děs…od narození nebyl nemocný, takže to asi vliv má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.6.11 10:45

Úplně stejné jak u nás. Taky to šlo jen v noci. Ale tak co, to nejdůležitější už jsi mu dala a teď už je dost velký, takže i kdybyste dopadli jako my a skončili jste pak jen na um tak to není žádná katastrofa. Hlavně se tím nestresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
21.6.11 13:14

Může mít klidně k té šesté nemoci v puse afty :think:. Takže bych mu asi kojení nenutila, aby se mu to nezprotivilo. Když nepije ani čaj, evidentně nechce.
Vydrž, až se uzdraví, určitě se to srovná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.11 13:52

tak je to asi tou nemocí, protože snědl oběd, svojí porci 180g, spokojeně papal, pak se vykadil a po chvilce kompletně všechno vyzvracel, chudinka malej..dala jsem mu pak jen napít meruňkovou šťávu, to pil dobře a usnul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí