Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Rozmary třeba ani hlad nemá,když má afty.Já když je mám tak radši nechci nic
Nebo ji zkusit dát jogurt nebo něco,zkusit to.Přeju ať se ji to brzy uzdraví ![]()
Liduš88 píše:
Rozmary třeba ani hlad nemá,když má afty.Já když je mám tak radši nechci nicNebo ji zkusit dát jogurt nebo něco,zkusit to.Přeju ať se ji to brzy uzdraví
Ahoj,no jogurta nechtěla,snědla asi tři lžičky a začla brečet,tak jí to asi dráždí.Nacpala jsem do ní aspoň kaši,tak snad hlad mít nebude ![]()
Kamarádčin klučík na to děsně trpí a v té době jí studené jogurty (studené ho chladí a asi tolik nebolí) nebo řídké vlažné polívky.
Doktor nám poradil abych malýmu potřela v pusince afty vodičkou co nám předepsal (je to na udělání z lékárny) nebo třeba tím Mundisal gelem než bude papat, tak 5 minut před jídlem. Bude sice chviličku plakat, ale za chvilinku mu to znecitlivý a nebude ho to při polykání bolet. Tak jsem to tak dělala a jedině tak mi přijímal tekutiny. Měli jsme v 5 měsících afty,šílený vedro,odmítal veškeré tekutiny,tak jsem byla bezradná,už to vypadala na nemocnici kvůli dehydrataci,ale dodržovala jsem jeho radu a šlo to.
Ahoj,chtěla jsem se poradit co byste daly k jídlu miminku které máý afty?Mažema mundisalem ale zatim moc nepomáhá,takže skoro furt kojím,malá skoro nic nechce jíst,slabě zeleninku,ale přesnídávku a jogurta jí dávat ani neskouším,když jí to štípe.Mlíkia už asi moc nemám,tak přemýšlím co bych jí ještě dala,aby neměla hlad
Je jí 8m