Čím krmit 8m mimi s afty?

rozmary
20.6.11 15:14

Čím krmit 8m mimi s afty?

Ahoj,chtěla jsem se poradit co byste daly k jídlu miminku které máý afty?Mažema mundisalem ale zatim moc nepomáhá,takže skoro furt kojím,malá skoro nic nechce jíst,slabě zeleninku,ale přesnídávku a jogurta jí dávat ani neskouším,když jí to štípe.Mlíkia už asi moc nemám,tak přemýšlím co bych jí ještě dala,aby neměla hlad :nevim: Je jí 8m

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
20.6.11 16:55

Rozmary třeba ani hlad nemá,když má afty.Já když je mám tak radši nechci nic :-( Nebo ji zkusit dát jogurt nebo něco,zkusit to.Přeju ať se ji to brzy uzdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.6.11 21:42
Liduš88 píše:
Rozmary třeba ani hlad nemá,když má afty.Já když je mám tak radši nechci nic :-( Nebo ji zkusit dát jogurt nebo něco,zkusit to.Přeju ať se ji to brzy uzdraví :kytka:

Ahoj,no jogurta nechtěla,snědla asi tři lžičky a začla brečet,tak jí to asi dráždí.Nacpala jsem do ní aspoň kaši,tak snad hlad mít nebude :mavam:

• Citovat
  • Upravit
27305
20.6.11 21:46

Kamarádčin klučík na to děsně trpí a v té době jí studené jogurty (studené ho chladí a asi tolik nebolí) nebo řídké vlažné polívky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.8.11 22:40

Doktor nám poradil abych malýmu potřela v pusince afty vodičkou co nám předepsal (je to na udělání z lékárny) nebo třeba tím Mundisal gelem než bude papat, tak 5 minut před jídlem. Bude sice chviličku plakat, ale za chvilinku mu to znecitlivý a nebude ho to při polykání bolet. Tak jsem to tak dělala a jedině tak mi přijímal tekutiny. Měli jsme v 5 měsících afty,šílený vedro,odmítal veškeré tekutiny,tak jsem byla bezradná,už to vypadala na nemocnici kvůli dehydrataci,ale dodržovala jsem jeho radu a šlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí