Tvrdá stolice s krví

107
19.6.11 18:16

tvrdá stolice s krví

Ahojte maminky potřebovala bych malou radu…mám 7měsíčního syna a cca necelý měsíc dokrmuji přesnídávku polévku a večer krupičku mezi tím kojím a dávám čaj a poslední týden má prcek tvrdou bobkovitou stolici a dnes už podruhé tak moc tlačil že byla ve stolici i kapka krve volala jsem dr a ta mi řekla že je to tím že tak hodně tlačil myslíte, že je to normální a že mám být v klidu? Nevíte čím mu mám pomoct aby byla stolice měkčí? Ta krev mě tam docela straší, ale snad to bude opravdu tím, že tak tlačí…děkuji za jakýkoli názor a radu papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
963
19.6.11 18:37

Ahojky,

zatím bych se nelekala, opravdu jak tlačí, tak si zřejmě udělal malou trhlinku, ze které krvácí, naše kočička to měla asi 3×. Na změkčení stolice se doporučuje švestková šťáva, heřmínkový čaj, meruňková přenídávka, apod. Jinak ppokud bude krize a neuleví se ani po tom, tak naše pediatrička nám doporučila přípravek easylax, je to něco jako glycerinový čípek pro dopělé, mělo by mu to pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
19.6.11 18:57

Ahojki moje 2letá dcerka ma taky prblémy s kakaním bojí se tlačit a když ji tto už donutí tak občas taky trochu s krví je to tím že moc tlačí a prskne žilka mně dala dr sirup lactulose a musí hodně pít ja to řeším že ji dávam i meloun ale jak říkam nám jsou už dva jinak taky dávam švestkový kompot a štávu merunky pomahají taky ale prostě dítko musí pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
19.6.11 19:40

tak nám se skvěle osvědčuje heřmánkový čaj. Vyzkoušela bych. Jinak ze začátku příkrmů to můj malý měl taky, časem se to upravilo. Ale vadilo mi, jak usilovně tlačí a jak má potom bolavou prdelku. Takže za mě heřmánek. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
19.6.11 21:10

Malá taky tlačila jak blázen, pomohl nám odvar z ovesných vloček zamíchaný do příkrmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
20.7.11 12:28

muze to byt mlekem?

Ahoj, mame stejny problem, ale pretrvava uz cca mesic a pul, tj od doby kdy jsme zacali prikrmovat sunarem a nepomaha nam ani svestkova stava a zda se ze ani hermanek. muze to byt typem mleka?-davam Sunar. Male je ted pul roku. Diky za pripadne odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.7.11 20:59

Ahoj tak nám se to ještě párkrat opakovalo, ale pak jsem mu dala jogurt holandii to mu krásně změkčilo stolici a hlavně jsme začli hodně pít a konečně se to upravilo. Myslím, že tím sunarem by to mohlo být, ikdyž já stále v 8měsících kojím , ale asi bych vyzkoušela jiné um nebo se poradila z doktorkou aby mi předepsala nějaký sirupek.Držím palečky ať se vám to zpraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí