Pivo a kojení

Anonymní
18.6.11 05:07

pivo a kojení

Zdravím, prosím o radu.. večer jsem vypila dvě piva a za 5h kojila. Nevěděla jsem že piju dvanáctky a při koju jsem to na sobě ještě cítila..může se něco stát? máte zkušenosti? vím že budu za nezodpovědnou, ale myslela jsem že se malá vzbudí až dýl (jako obvykle) a nevěděla že to je ta dvanácka..malé jsou 3m..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
291
18.6.11 05:20

V pohodě, do mléka se toho dostane minimálně. Jedna hodina stačí na odbourání alkoholu z jedné dvanáctky, je dobré k tomu ještě teda jíst a pít hodně vody. Za pět hodin tam už není určitě nic. Alkohol se přefiltruje přes tvůj systém a do mléka se dostanou jen minimum, které neškodí.
Kojící žena by se neměla totálně ožírat, ale konzumace alkoholu s rozumem je v pohodě. Buď v klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
18.6.11 05:58

taky si dám občas pivo,jednou jsem si dala i dve ale kojim vzdy tak za4- 5 hodin a to uz je v pohode :-)takze bud klidná,moje kamaradka riká že aspon budou líp spat(samozrejme z legrace) ale obcaS trocha alkoholu nezaskodi ja jdu dnes po mesici ven manza hlida a urco si 2 piva dam,to je ale maximum. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
18.6.11 06:59

Bud v klidecku, dnes mame rodinne odpoledne s beckou :lol: a susit papulu nebudu, nebudu se ozirat, ale jedno dve mozna i tri (za cele odpoledne) si dam :oops: . A je fakt, ze maly po pivku spinka lip :lol: Ja teda odstrikavam a pak pijeme z flase, takze je fakt, ze misto v osm odsrtikam v deset a bude to v pohode. Ale tim chci rict, ze je to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
18.6.11 09:54

No tak to si snad dám to pivko večer taky, když tady čtu ty reakce..občas loknu od manži a to jen na chuť!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
18.6.11 13:35
Anonymní píše:
Zdravím, prosím o radu.. večer jsem vypila dvě piva a za 5h kojila. Nevěděla jsem že piju dvanáctky a při koju jsem to na sobě ještě cítila..může se něco stát? máte zkušenosti? vím že budu za nezodpovědnou, ale myslela jsem že se malá vzbudí až dýl (jako obvykle) a nevěděla že to je ta dvanácka..malé jsou 3m..

já si dala zrovna včera večer 1pivo 12ku, malá mi vždy spí celou noc a včera se zrovna vzbudila za hodinu po tom, co jsem dopila:-) a nic jí nebylo. akorát spala do 8(jinak do 6). Ale pochybuju ze to bylo tim pivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.6.11 14:27

Ahoj, přidávám se k milovníkům piva/vína. Taky ještě kojím a někdy si dám výborné 13-ti stupňové černé pivo. Žádné negativní účinky nezaznamenávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
18.6.11 14:38

Tak i já se přidávám. A dokonce v porodnici mi dětská sestra doporučila černé pivo, ptž se po něm prý tvoří mlíčko. Tak :nevim: , ale klidně si občas jedno dám a malé to nijak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
18.6.11 21:07

Já si taky nedávno dala Staropramen Lemon - tuhle novinku sem prostě musela ochutnat. S malým to rozhodně nic neudělalo.............ani mi dýl nespal :pocitac: ...................... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
19.6.11 10:14

Tak jsem si vcera dala Kvasnicak od Svijan a ejhle, ono to tyla patnactka :nevim: , ale vyborna, jen maly je dnes nejaky akcnejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
19.6.11 19:00
Pájinka25 píše:
Já si taky nedávno dala Staropramen Lemon - tuhle novinku sem prostě musela ochutnat. S malým to rozhodně nic neudělalo.............ani mi dýl nespal :pocitac: ...................... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tuhle novinku jsem měla doma v lednici hned druhý den, co jsem viděla poprvé reklamu v telce :mrgreen: a hlavně to má míň alkoholu, takže si člověk může dát víc jak normálního piva :-P ideální pro kojící maminky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
20.6.11 11:49
Jarka K píše:
Pájinka25 píše:
Já si taky nedávno dala Staropramen Lemon - tuhle novinku sem prostě musela ochutnat. S malým to rozhodně nic neudělalo.............ani mi dýl nespal :pocitac: ...................... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tuhle novinku jsem měla doma v lednici hned druhý den, co jsem viděla poprvé reklamu v telce :mrgreen: a hlavně to má míň alkoholu, takže si člověk může dát víc jak normálního piva :-P ideální pro kojící maminky!!!
:palec: jj a je výborný :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.6.11 11:54

:-)

Dokonce v těhotenském kurzu nám nalívali šampaňské- prý deci na prokrvení dělohy :-)
Při kojení jsem taky pila trošičku piva. Nezdá se, že by to mělo následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
20.6.11 13:45
josefin píše:
Dokonce v těhotenském kurzu nám nalívali šampaňské- prý deci na prokrvení dělohy :-)
Při kojení jsem taky pila trošičku piva. Nezdá se, že by to mělo následky.

Právě, že černé pivo fakt zvýší tvorbu mléka. Aspoň u mě to zabralo. Malá má 8,5m, tak si na oslavě trošku piva/vína dám. Ale je toho fakt jen symbolicky, takže to na malé ani nepozoruji. A přiznám se, že když se byli na malou ve 3 m podívat z práce, dala jsem si s nima i pulečku. :oops: Jednu. A malá dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
21.6.11 13:28

někde jsem slyšela, že pivo je vhodné pro tvorbu mléka :lol: no já taky kojím a určitě od přítele taky ucucávám a Staropramen lemon je výborný, stejně jako Frisco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky