Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Takový vztah jak ja mam má hodně páru, ale to co zažívám ted bohužel mně žene k rozchodu.
Jsmé spolu 1,6 roku, kde 1,5 roku spolu bydlime. Mně je 25 let, a jemu za 2 týdní bude 39. Mame pohodlný život jako ve 20 letem manželství.
Nejhorši je na tom to že on nikdy nebyl ženatý, a nemá žádní děti.
Vím, vím, je dost starý chlap na něakou rodinu. Ale ja jsem na starši chlapy, a on není můj první případ. Jen mně je lito že on tak i nenaučil se žit pro někoho.
Ja mám doma ne jenže pohodlného a lineho chlapa, ale k tomu jěště sobce, který přemyšli na svoje potřeby ale s myma už se moc nepočitá, protože mé nejsou duležité.
Už nemam tolik pozornosti co dřiv. Ne život a prostě nuda. Ale nikdy mu neuteče něaki posezenička s kamaradama. Prostě vše co dělam bere jako samozřejmost.
Mam za to že doma mam ne chlapa ale ditě, ktere si děla co chce, a jak mile jemu neco boli, tak běži za mnou - za maminkou at mu pofoukam na jeho ručičku,..a t.d.
A co se tyče toho aby jsme měli svoje děti, tak to nepřipada v uvahu, protože on nechce aby jeho ditě narodilo se na ten hrozný svět a tim chce jeho ušetřit utrpeni.
On jen nechce mít žádnou zodpovědnost a už vůbec ne vůči dítěti.
On chce mít pohodlný život bez komplikaci, mít jen moji pozornost (dítě pro něj bylo by největší konkurenci) a nic ve svém životě měnit nehodlá. A to on moc dobře ví že ja už chcí mít dítě. ![]()
Hodinky mně sice ještě nebijou ale ja chci to ditě jak srdcem, tak i mozkem. Ta touha je prostě nepopsatelna ale vůbec netušim co mám dělat.
Poradte mí prooooooosim ![]()
Jedine co vím, tak o podraz nestojim…jako třeba vynechani antikoncepce, protože potom mužu mít ze života peklo, a to v přimem smyslu. ![]()
Díky za přečtění mého příspěvku ![]()
nemas doma partnera ,ale sobce mimo jiny malyho smrada co se k tobe vraci jen jako k mamince. Pokud muzes za vcasu zmiz
Když je to tak jak to je, tak bych u řekla pá pá
v takovým vztahu bych nesetrvávala ![]()
ahojky je to tezka situace a myslim si donutut chlapa k miminku nejde! spise to neni fer jestly pro neho neni dite dulezite tak opravdu jedine reseni najit si druheho
a i kdybi si snim otehotnela myslis si ze by byl dobrym otcem pro vase miminko??
kdys se tak hnusne chova k tobe ?
panenka87 píše:
Když je to tak jak to je, tak bych u řekla pá páv takovým vztahu bych nesetrvávala
Naprostý souhlas
![]()
Snadno se řekne. Trvalý pobyt mám v jednom městě a pracuju a žiju v jinem. Odejit, znamena změnit jak misto bydleni tak i práci. Což bydleni mně tak netrapi jako shaněni praci, obzvlašt když jsem cizinka. ![]()
Když otěhotnim, tak jak ho znam bude moc chytrý, že ja jsem ho podrazila, taky že na ditě musi byt dva a taky to že to ditě musi chtit taky dva a že svym těhotenstvim zničila jsem naš vztah. Nechci aby on mně za to nenaviděl a už vůbec ne naše dítě ![]()
a proc si nemuzes najit nejaky podnajem v miste kde pracujes? praci mas, t
Pa,pa mužu řict až bych si našla jinu práci v ČB, a protože jsem cizinka tak každopadně upřednustovat budou hlavně občaně ČR. Tak že to jen tak neklapne ![]()
a proc si nemuzes najit nejaky podnajem v miste kde pracujes? praci mas, tak by to nemel byt problem…pardon, nejak se mi to prekliklo
Ahoj, chápu že tomůže být logisticky obtížný, ale fakt bych utíkala ![]()
Je ti 25, máš život před sebou…
V jeho věku to nebude, je to pořád mladý chlap,mýmu je letos 51 a je to úžasný muž i otec ![]()
S tímhle sobcem by tě opravdu žádné štěstí nečekalo
Tam kde ja ted bydlim a pracuji s práci tak špatně že odsat lidi dojiždi do práce do Českych Budějovic.
Snadno se řekne. Trvalý pobyt mám v jednom městě a pracuju a žiju v jinem. Odejit, znamena změnit jak misto bydleni tak i práci. Což bydleni mně tak netrapi jako shaněni praci, obzvlašt když jsem cizinka. ![]()