Chci žít pohodlně a bez komplikaci...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
17.6.11 19:57

Já myslím, že pořídit si dítě s takovým člověkem by byla tvá životní prohra, takže pozor na svá přání, aby se ti nesplnila.. :nevim:

Život máš komplikovaný..chceš ho mít ještě komplikovanější??

Chtít dítě je velmi silná emoce, ale nepodléhej tomu naplno, řekni si, co by čekalo v takové rodině to mimi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
17.6.11 20:00

Leontinko, ale holky neříkají aby jsi hledala jinou práci, ale bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.11 20:06
Hanule píše:
Leontinko, ale holky neříkají aby jsi hledala jinou práci, ale bydlení.

existuji i azylove domy :kytka: drzim palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17.6.11 20:19

Proto a když chci dítě, ale už ne s nim. V něm už bohužel nemam ani jistotu ani šanci. Problem je v tom že jsem cizinka, a my nejsme splachovaci. A tak ted mozek bojuje s tim jak vše spravně udělat: aby bylo kam a taky aby nekde tam byla práce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 20:23

Bydleni ve městě ve kterem pracuju za 7.000,– neutahnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 20:27

Ja nepotřebuji azil. Ja mam trvalý pobyt u rodiču, ale u nich bydlet je komplikovane, protože moje mama je ve Varech a nevlastní tata v Budějovicich, kde bych nerada s nim byla ani jednu noc bez přitomnosti mamy. S nevlastnim tatou mam docela komplikovaný vztah. On totiž nevidi ve mně dceru ale ženu. :poblion: Jinak diky za radu a neco vymyslim, nebo aspon pokusim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_rostanda
17.6.11 20:33

leontinko: ja bych asi s tim chlapem nebyla.
U nas je mi 26, manzelovi 40 vekovy rozdil asi jako u vas, manzel nikdy zenaty predtim nebyl, deti nema
Je pravda ze obcas je mm pohodlny, taky za mnou chodi kdy ho neco boli atd, ale mne to nevadi protoze vim, ze mi ma rad. Miminko chceme a mm se musel prekonat, protoze nam to moc nejde.
Nerikam, ze je nas vztah uplne bez kazu, taky jsou ale to cos popsala bych nevydrzela.

Zit se starsim chlapem ma sve vyhody i nevyhody, ale uvaz, co pro tebe prevauje. meho pohledu bych balila tasku.

• Citovat
  • Upravit
316
17.6.11 20:49

A nemáš v Čechách kamarádku, třeba od Vás, také cizinku, se kterou bys mohla bydlet? S ním to nikam nepovede, uteč. Držím Ti moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 21:33

Tady, cizinci jsou nebo každý sam za sebe nebo žiji na hromadce. Ale co se tyče mně tak ja žiju tady po dobu 6 let mezi čechama a taky snažim se přizpůsobit se vaši komunitě. No, nemam to snadný ale něak to dopadne. Nejhorši je to že ja nemam žádní kamaradky, protože jsem domaci typ. Tak že jsem většinou jen v práci a doma. Tak že :nevim: co s tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 21:35

Je to jednoduchy… Ja mam chlapa který nikdy nedospějě. Ale tobě přeju hodně štěsti s tvym vyvolenym :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
17.6.11 21:47
Hanule píše:
Najít si jiného? :nevim:
:palec: :pankac: STOPRO!!!!!
Mám teď doma to samé, co ty a to už mám skoro 2letou dcerku a od února si dodělávám střední školu. Jsem vyčerpaná. Mrzí mě, že se dceři nevěnuje, tak jak by měl…je schopný s ní nejít ani jednou ven, když já celý den tvrdnu ve škole. A všechno ostatní, jak popisuješ ty a to jsme na tom finančně krapet blbě. Teď mám období, kdy se dobrá nálada střídá s úplným vyhořením a popravdě řečeno nemám daleko se rozejít s mužem.

Takže změň chlapa nebo se utrápíš a pak miminko. :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
17.6.11 21:53

Jsi ještě mladinká :kytka:
Jak už napsala Lizbeth, mít s ním dítě by byla tvá životní prohra. Tvou situaci a jeho chování by to nevyřešilo, bylo by jen hůř.

Zkus se soustředit na to bydlení. Pamatuju si, že spolužačky bydlely místo na intru v podnájmu, měly každá jeden pokoj, něco podobného bys nenašla?
Nemyslím hned teď, ale pomalu si to naplánuj a pak prostě odejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 22:01

Planuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
18.6.11 08:15

On jednoduse vi, ze te ma jistou. Prave proto, ze zna vztahy ve vasi rodine a ze nemas kam jit.
Dite vse zhorsi - bude z tebe sluzka, budes „mit, co jsi chtela“.
Bud mu ukazes, ze nejsi jistota - odjezdy na vikend k mamine apod. a on si uvedomi, co ztraci nebo prese vsechno najdes podnajem (vyves v praci inzerat, ze hledas spolubydlici do podnajmu) nebo si treba najdes praci ve Varech a nejakou dobu to zvladnes u mamky. Mamka tam prece take pracuje nebo ne? :)
Vetsinou je problem v tom, ze my to vidime komplikovane a chlapi jednoduse a ono to je vzdy nekde mezi a vychodisko je. Hlavne nesed doma, kdyz on je s kamarady. Musi vedet, ze mas SVUJ zivot a pokud do nej chce patrit, musi se zmenit. Tim jak zacnes chodit ven, uvidis i prilezitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
18.6.11 08:53

Věkem to určitě nebude. Mě je sice 21let a muži 24let, ale on už je bohužel ve věku, kdy se nic jen tak nezmění. A tak, každý jsme nějaký.

Leontýnko: zkus kontaktovat nějakou neziskovou organizaci, která pomáhá s zaměstnáváním cizinců. Je vidět, že máš v přístupu internet, tak zkus pohledat na google.com a uvidíš. Měli by ti pomoci jak s prací, tak i s ubytováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí