Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já myslím, že pořídit si dítě s takovým člověkem by byla tvá životní prohra, takže pozor na svá přání, aby se ti nesplnila.. ![]()
Život máš komplikovaný..chceš ho mít ještě komplikovanější??
Chtít dítě je velmi silná emoce, ale nepodléhej tomu naplno, řekni si, co by čekalo v takové rodině to mimi..
Leontinko, ale holky neříkají aby jsi hledala jinou práci, ale bydlení.
Hanule píše:
Leontinko, ale holky neříkají aby jsi hledala jinou práci, ale bydlení.
existuji i azylove domy
drzim palce ![]()
Proto a když chci dítě, ale už ne s nim. V něm už bohužel nemam ani jistotu ani šanci. Problem je v tom že jsem cizinka, a my nejsme splachovaci. A tak ted mozek bojuje s tim jak vše spravně udělat: aby bylo kam a taky aby nekde tam byla práce ![]()
Ja nepotřebuji azil. Ja mam trvalý pobyt u rodiču, ale u nich bydlet je komplikovane, protože moje mama je ve Varech a nevlastní tata v Budějovicich, kde bych nerada s nim byla ani jednu noc bez přitomnosti mamy. S nevlastnim tatou mam docela komplikovaný vztah. On totiž nevidi ve mně dceru ale ženu.
Jinak diky za radu a neco vymyslim, nebo aspon pokusim se
leontinko: ja bych asi s tim chlapem nebyla.
U nas je mi 26, manzelovi 40 vekovy rozdil asi jako u vas, manzel nikdy zenaty predtim nebyl, deti nema
Je pravda ze obcas je mm pohodlny, taky za mnou chodi kdy ho neco boli atd, ale mne to nevadi protoze vim, ze mi ma rad. Miminko chceme a mm se musel prekonat, protoze nam to moc nejde.
Nerikam, ze je nas vztah uplne bez kazu, taky jsou ale to cos popsala bych nevydrzela.
Zit se starsim chlapem ma sve vyhody i nevyhody, ale uvaz, co pro tebe prevauje. meho pohledu bych balila tasku.
A nemáš v Čechách kamarádku, třeba od Vás, také cizinku, se kterou bys mohla bydlet? S ním to nikam nepovede, uteč. Držím Ti moc palce.
Tady, cizinci jsou nebo každý sam za sebe nebo žiji na hromadce. Ale co se tyče mně tak ja žiju tady po dobu 6 let mezi čechama a taky snažim se přizpůsobit se vaši komunitě. No, nemam to snadný ale něak to dopadne. Nejhorši je to že ja nemam žádní kamaradky, protože jsem domaci typ. Tak že jsem většinou jen v práci a doma. Tak že
co s tim
Je to jednoduchy… Ja mam chlapa který nikdy nedospějě. Ale tobě přeju hodně štěsti s tvym vyvolenym ![]()
Hanule píše:
Najít si jiného?
Takže změň chlapa nebo se utrápíš a pak miminko.
![]()
Jsi ještě mladinká ![]()
Jak už napsala Lizbeth, mít s ním dítě by byla tvá životní prohra. Tvou situaci a jeho chování by to nevyřešilo, bylo by jen hůř.
Zkus se soustředit na to bydlení. Pamatuju si, že spolužačky bydlely místo na intru v podnájmu, měly každá jeden pokoj, něco podobného bys nenašla?
Nemyslím hned teď, ale pomalu si to naplánuj a pak prostě odejdi.
On jednoduse vi, ze te ma jistou. Prave proto, ze zna vztahy ve vasi rodine a ze nemas kam jit.
Dite vse zhorsi - bude z tebe sluzka, budes „mit, co jsi chtela“.
Bud mu ukazes, ze nejsi jistota - odjezdy na vikend k mamine apod. a on si uvedomi, co ztraci nebo prese vsechno najdes podnajem (vyves v praci inzerat, ze hledas spolubydlici do podnajmu) nebo si treba najdes praci ve Varech a nejakou dobu to zvladnes u mamky. Mamka tam prece take pracuje nebo ne? ![]()
Vetsinou je problem v tom, ze my to vidime komplikovane a chlapi jednoduse a ono to je vzdy nekde mezi a vychodisko je. Hlavne nesed doma, kdyz on je s kamarady. Musi vedet, ze mas SVUJ zivot a pokud do nej chce patrit, musi se zmenit. Tim jak zacnes chodit ven, uvidis i prilezitosti.
Věkem to určitě nebude. Mě je sice 21let a muži 24let, ale on už je bohužel ve věku, kdy se nic jen tak nezmění. A tak, každý jsme nějaký.
Leontýnko: zkus kontaktovat nějakou neziskovou organizaci, která pomáhá s zaměstnáváním cizinců. Je vidět, že máš v přístupu internet, tak zkus pohledat na google.com a uvidíš. Měli by ti pomoci jak s prací, tak i s ubytováním.