Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chtěla jsem se optat zda někdo nevíte nebo nemáte zkušenost jestli vadí či nevadí miminku chrápání??????? U nás chrápe manžel ne tak, že je to porovnatelný s pilou
, ale stane se mi že mě občas tím svým chrápotem vzbudí
, hlavně teda než usneme, protože se u něj jedná o vteřinové chvilky, zatím co já desetiminuty trpim, vztekám se, štouchám,… Máte s tím někdo zkušenosti???
já chrápu občas a ano budila jsem, ale to bylo malé tak půl roku
ale ona sama taky chrápe, takže je to vyrovnané ![]()
Jak se to vezme.
Unás začne chrápat přítel, malej se vzbudí, povídá si, za chvíli usne a začne chrápat.
Takže asi jsem jediná komu to u nás vadí a mám v ložnici stereo.
![]()
já chrápu a musím říct, že to mladýmu nevadí -spíme spolu sporadicky, je na dovolených, ale na jeho spaní to nemá vliv.
Tak můj manžel chrápe jako divoký prase
a malej spí…podle mě je snad na to chrápání už zvyklý z břicha ![]()
mmanzel taky chrapu uplne hrozne, jedina komu to vadi sem ja, ale kdyz uz mala spi dlouho a zachrape tak ji vzbudi.
tak přítel chrápe jen po pivu
no ale řádně. A mě to vadí děsně
, melé teda vůbec ![]()
moje deti spi jak dudci kdyz jim tata chrape v loznici. kdyz jsem s nima sama na chalupe tak se budi nekolikrat za noc, manzel je presvedceny ze to chrapani potrebuji pro klidny spanek…achjo
hranika píše:
moje deti spi jak dudci kdyz jim tata chrape v loznici. kdyz jsem s nima sama na chalupe tak se budi nekolikrat za noc, manzel je presvedceny ze to chrapani potrebuji pro klidny spanek…achjo