Vadí miminku chrápání?

1444
18.6.11 10:38

Vadí miminku chrápání???

Chtěla jsem se optat zda někdo nevíte nebo nemáte zkušenost jestli vadí či nevadí miminku chrápání??????? U nás chrápe manžel ne tak, že je to porovnatelný s pilou :D, ale stane se mi že mě občas tím svým chrápotem vzbudí :), hlavně teda než usneme, protože se u něj jedná o vteřinové chvilky, zatím co já desetiminuty trpim, vztekám se, štouchám,… Máte s tím někdo zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4957
18.6.11 10:43

:oops: já chrápu občas a ano budila jsem, ale to bylo malé tak půl roku :roll: ale ona sama taky chrápe, takže je to vyrovnané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
18.6.11 11:15

Jak se to vezme. :mrgreen: Unás začne chrápat přítel, malej se vzbudí, povídá si, za chvíli usne a začne chrápat. :lol: :-P Takže asi jsem jediná komu to u nás vadí a mám v ložnici stereo. :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
43029
18.6.11 15:13

já chrápu a musím říct, že to mladýmu nevadí -spíme spolu sporadicky, je na dovolených, ale na jeho spaní to nemá vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
18.6.11 16:40

Tak můj manžel chrápe jako divoký prase :-) a malej spí…podle mě je snad na to chrápání už zvyklý z břicha 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
21.6.11 18:53
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
22.6.11 11:26

mmanzel taky chrapu uplne hrozne, jedina komu to vadi sem ja, ale kdyz uz mala spi dlouho a zachrape tak ji vzbudi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
22.6.11 12:53

tak přítel chrápe jen po pivu :mrgreen: no ale řádně. A mě to vadí děsně 8-o , melé teda vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
20.7.11 12:32

moje deti spi jak dudci kdyz jim tata chrape v loznici. kdyz jsem s nima sama na chalupe tak se budi nekolikrat za noc, manzel je presvedceny ze to chrapani potrebuji pro klidny spanek…achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
20.7.11 12:33
hranika píše:
moje deti spi jak dudci kdyz jim tata chrape v loznici. kdyz jsem s nima sama na chalupe tak se budi nekolikrat za noc, manzel je presvedceny ze to chrapani potrebuji pro klidny spanek…achjo
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky