Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, mám 7 týdenní dceru, dnes celý den spí, na krmení ji musím budit a ani jednou si nezakřičela, kromě křiku u přebalování. Což u ní není obvyklé, sice je spavější miminko, ale že by si vůbec nezakřičela, to je dnes poprvé, zvláště navečer ji musíme normálně i nosit, aby se uklidnila, ale dnes po kojení hned zase usnula, a to ji normálně musím uspávat houpáním v ruce. Ale pije, teplotu nemá, stolice normální. Jsem z toho ale paf. Myslíte, že to může být tím deštivým počasím? Stalo se vám někdy, že vám celý den miminko najednou nezakřičelo?díky.
jestli jí nic není, tak buď jedině ráda. Co já bych to to dala
![]()
nestalo..od te doby co je Jonas na svete posloucham rev kazdy den
![]()
jj, ta naše má nejradši bouřky a tohle počasí jí taky svědčí..je to pro ní takový rohypnol v přírodní formě ![]()
Marecek je dneska taky spavejsi.
Uzivej klidu, vsak se kriku jeste naposlouchas ![]()
když nad tím tak přemýšlím, tak můj malej dnes spal v autosedačce, pak hodinu u babičky, odpoledne další hodinu v kočárku a dokonce ještě navečer kolem sedmý mi usnul cca na půl hodinky, což už jsem předpokládala, že bude spát jako na noc, ale ještě se vzbudil. Obvykle mi přes den skoro nespí...............takže........
asi to bude možná i tím počasím ![]()
taky jsme to dnes resili na diskusi porod v dubnu 2011 a asi vsechny mimca dnes spi je to tim pocasim:)
Zrovna dneska se mi to stalo a to nemám už miminko
malému jsou přes dva roky. Odpoledne spal od 12.00hod. do 16.00hod. a to normálně spí tak hodinku a půl a teďka už zase od 20.15hod. spí, normálně chodí tak ve 21 - 21.30hod. spát. Takže to taky přičítám tomu počasí. Nemocný není, zuby máme všechny vylezlý, prostě je spavo ![]()
ahoj,tak si toho važ,i já byla vyděšená,když se mi stalo,ale mojí malý už jsou 4 měsíce,a je totálně nespací přes den,a jak byla hodná do 2 měsíců
ale dnes mi taky spala přes den,je to asi tím počasím
Nám se to stalo 2× a to máme křiklouna..naše známá dětská lékařka říká,že děti mají takzvané růstové dny,kdy povyrostou a tymáš pocit,že během pár dní vyrostl/a ,takže zkrítka potřrbuje tu sílu někde nabrat
však ona si to vybere ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi ![]()
mám 6 týdeního chlapečka který je přes den skoro pořád vzhůru, usne jen v kočárku a nebo po kojení tak na 20 min. Večer usíná po 22hod a budí se tak kolem 5 ráno a pak ještě tak do 9hod spí.
Ale dneska mě celkem děsí, spí skoro celý den.
byl vzhůru tak hodinu. Vzbudil se jen na kojení a pak hned usnul. Ještě pořád je trochu žlutý. Teplotu nemá, normálně čůrá a kaká i pije ale,,jen spí" což u něj neznám. Mám se bát nebo je to prostě normální??? Děkuji za každou odpověď.. Je to moje první dítě tak se děsím ![]()
Neboj, ja jsem zakladatelka diskuze, za skoro 4 roky s dvema detma muzu rict, ze nic neni nemozne, obcas prospay cely den, vypozorovala jsem, ze treba po narocnem vikndu/nemoci/pri spavem pocasi/po ockovani. Dalsi den treba uz tak nespaly. Tak neboj:-)
Ps.Jen me upozornovaly, obe deti mely take zloutenku, kdyby nejak hodne zezloutly a nepily a nepribiraly a hldne spaly, tak k doktorce, tak uvidis, jak bude treba zitra/pozitri na tom a zda dost pije.
@Magnificata Děkuji, pořád na něho koukám jestli je v pořádku.
Pokud bude chrnět i zítra celý den tak raději v pondělí půjdu k dr.
Kdyby náhodou.. Ale je fakt že měl poslední tři dny náročnější.
Ve středu byl v poradně a pak ještě na kyčlích a včera byla velká rodinná návštěva. Tak třeba jen dospává. ![]()