Máma mě vážně naštvala

963
18.6.11 22:38

máma mě vážně naštvala

Ahojda maminy,

dneska jsem si chvilku myslela, že opravdu přetrhnu moji mámu. Tak se smíchem na rtech mi řekla, že mojí 8-mi měsíční dcerce dala už asi 3× ochutnat rozteklou zmrzlinu, když jí hlídala. No v tu chvíli jsem viděla rudě a naštvaná jsem pořád, ale když jsem jí řekla, že se mi to nelíbí, hned byl oheň na střeše. Do malé cpu od narození HA mléko, což není nic levnýho, jse těžká alergička a astmatička, stravu jí hlídám, no prostě takovej pedant. A ona si řekne, že by jí to mohlo chutnat a vrazí jí to. Už několik měsíců malou bráním před pribináčkama a podobnejma hnusama a púrostě ji dá zmrzlinu. Já vím, že se jí nic nestalo a nestane, ale jde o princip. Je to jediný hlídání, co pro malou máme a teď už jí nemůžu dát ani tam, proože jinak příště dostane vajíčka se šunkou jako jsme to dostávali my a nebo něco horšího. Předem se omlouvám všem za vylévání své zlosti, ale nedalo se jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8384
18.6.11 22:50

vsichni okolo by meli respektovat kdyz rodice neco dodrzujou, ja vim ez moji mamce v tomhle muzu verit ale z vypraveni vim ze tchyne dala ochutnat jedny maly holcice puncak a vajecnak, rekla mi to sma tchyne a jak ji mam pak verit az mi bude hlida malyho kterej je plne kojenej a nechci do nej od narozeni cpat hnusy? Tho se bojim, ale uz jednu jsem ji rekla ze se to proste musi respektovat a ona rekla ze to je jasny lae neverim tomu stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
18.6.11 22:50

Tak to by mě taky vytočila,fakt se ti nedivím.Hlavně abys to dala pořádně najevo,možná by nebylo od věci jí říct,že měla třeba průjem,aby se babička trošku lekla a příště si to odpustila :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.6.11 22:55

To mě mrzí.Taky by mě to strašně vytočilo.Moje rodina naštěstí respektuje a na vše se stále ptá do kola .Vubec se ti nedivim,já bych udělala asi scény strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
18.6.11 22:58

nojo, to je asi téma, které mě taky čeká… i když doufám, že se bude dát domluvit

Příspěvek upraven 18.06.11 v 23:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
18.6.11 22:59

Nejvíc mě může vytočit, když prohlásí, že my jsme to taky dostávali a ani jeden z nás se po tom nerozpustil. Prostě jí to hustím pořád do hlavy a koukám, že zbytečně. a když jí něco řeknu, je akorát uražená. Nakonec mi na to řekla, že je to stejný jako jogurt, co jse jí začala dávat. Jenže já jí to dávám se souhlasem od dr., bílej, a i to kritizuje, protože je to hnusný a ona by to nejedla, Terce by prý víc chutnal ovocnej a čje prý jí mám sladit, protože neslazený je to hnusný a my pili slazený. Prostě už jsem z ní opravdu unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
18.6.11 23:06

Tak tohle by mě taky vytočilo..Já s tím u nás bojuju snad na všech stranách, pořád nějaký kecy, pořád rejpání,pořád snažení se vecpat nějakou sladkost nebo něco nezdravýho atd atd..prostě hrůza..A přesně jak píšeš, nejhorší jsou ty řeči: " Vždyť my už jsme dávali k jídlu to a to a to.."
Nejvtipnější na tom je, že já bych si nikdy nedovolila někomu radit nebo říkat,co by jejich dítě jíst nemělo (nebo třeba vyčítat: " Čím jste nás to proboha krmili?" :mrgreen: )..Ale do mě neustále někdo rejpe,že svoje děti omezuju a že jsou chudáci apod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
18.6.11 23:08

Jasně, chápu co Tě naštvalo… nejde tak o pitomou zmrzlinu, jako o princip…
Tohle dělá moje tchýně, je to dost dětisnký. :roll: :zed: Jako styl „matka tu není dám mu ochutnat haha“ - to mě vytáčí jak vrtuli!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.6.11 23:10
Davdan píše:
Jasně, chápu co Tě naštvalo… nejde tak o pitomou zmrzlinu, jako o princip…
Tohle dělá moje tchýně, je to dost dětisnký. :roll: :zed: Jako styl „matka tu není dám mu ochutnat haha“ - to mě vytáčí jak vrtuli!!!!

presne jak pises desne detinsky a primitivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
18.6.11 23:13

Jo, to moje máma mi dala přezdívku hlídací komando. Vážně netuším, jestlí jí to uspokojuje či co, ale mě tím vytáčí neskutečně. Já jsem prý v jejím věku jedla knedlíky a omáčku, ale já to svýmu dítěti dávat nechci, tak chci jen to, aby to respektovali. U našich do mě šijou máma s tátou, táta, ten by jí nejradši narval uzeným nebo pečeným bůčkem a bohužel je toho schopnej. A máma prostě odkýve, že všechno dodrží a pak tohle. z manželovi strany máme jenom dědu a ten je doslova na zabití, na půl roce jí podával čokoládu, tak jsem ho seřvala, řekl mi, že jsem moc vzteklá a rozmazluju jí a už k nám na návštěvu nechodí(jen jsem řekla, že tohle k jídlu vážně ne a jestli je normální).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
18.6.11 23:13
luciashek píše:
Nejvíc mě může vytočit, když prohlásí, že my jsme to taky dostávali a ani jeden z nás se po tom nerozpustil. Prostě jí to hustím pořád do hlavy a koukám, že zbytečně. a když jí něco řeknu, je akorát uražená. Nakonec mi na to řekla, že je to stejný jako jogurt, co jse jí začala dávat. Jenže já jí to dávám se souhlasem od dr., bílej, a i to kritizuje, protože je to hnusný a ona by to nejedla, Terce by prý víc chutnal ovocnej a čje prý jí mám sladit, protože neslazený je to hnusný a my pili slazený. Prostě už jsem z ní opravdu unavená.

No to je fakt těžký,když ti dá takový argumenty :zed: ,ale nedej se a buď důrazná,třeba bude naštavaná,ale myslím,že jí to brzo přejde,jen aby mohla být s vnoučátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
18.6.11 23:17

Luciashek tak to je jak u naší tchýně. Ale nemáme ji na hlídání, protože bydlíme skoro na druhém konci republiky. Ale stačí mi, ty hlášky, když tam přijedeme. Když bylo malé cca 9m. a teprve jsme začínali s rohlíkama (moc to malou neoslovovalo), tak se tchýně vytasila s rohlíkama sypanýma mákem a solí :cert: Tak jsem ji řekla, že malá takovéto rohlíky rozhodně jíst nebude!
S jogurtama jsem taky byla za hyenu, které té chudince malé ani nedopřeje „dobroučký“ ovocný, ale dává ji ty hnusné bílé. A teď byly na pořadu dne jahody :zed:
No kouká na mě nehezky, ale naštěstí mám velkou oporu v manželovi. Co řeknu k výživě malé, je pro něj svaté :andel: (oba jsme alergici, já i astmatik a malá atopik). Manžel ví, že malá prostě spoustu věcí zatím jíst nesmí, že to mám pod palcem a že prostě většinu jídel bude moct později a co mu říká jeho máti, ho nezajímá :palec: Když na to příjde, tak ji to rázně vysvětlí, takže já se s ní o tom přít moc často nemusím.
Jo a slazení je také kapitola sama pro sebe, to snad ani nebudu komentovat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.6.11 23:18

spis to vidim tak ze rekne ze uz ji to nikdy neda, ale nic se nezmeni jen ti o tom nerekne..jako to nejspis bude u nasi tchyne protoze zna muj nazor a tak to bdue delat tajne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
18.6.11 23:21
Ajla píše:
spis to vidim tak ze rekne ze uz ji to nikdy neda, ale nic se nezmeni jen ti o tom nerekne..jako to nejspis bude u nasi tchyne protoze zna muj nazor a tak to bdue delat tajne :zed:
Úplně mám po chuti k nim jezdit a nebo jí malou svěřit by´t jen na hodinku. Nejhorší je, že rekonstruujeme byt, sháníme materiál, jezdíme po nábytkách apod. a to s naší kočinkouo moc nejde. Zcvoknu z ní asi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.6.11 23:23

to jo uplne to chapu me tohle desilo a to jeste nebyl malej na svete :-)…chce to poradne vysvetlit a rict o ty detinskosti az e to proste musi respektovat a nebylo bys i od veci jak tu nekdo radil ze to zpusobilo prujem a plac treba… lhat se nema ale davat diteti zmrzlina taky ne…takhle bych to udelala asi ja uz jsem na to taky myslela kdyby nahodu takova situace nastala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí