Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ano občas chybí, snažím se součanou společenskou - nudu nějak řešit občasným srazem s kamarádkami.
A jeslti bych to měnila co bylo dřív?, Byla jedna doba, co bych řekla, že ano, dnes už tvrdím, že ne…
Ne, nechybí mi minulý život.. Jsem ráda za to jak to mám teď, a vše co k životu potřebuji mi právě teď spinká v postýlce ![]()
já jsem teda nikdy nebyla zrovna moc na pařby, jako když už tak to stálo za to, ale rozhodně jsem to nevyhledávala každý týden
za mrňouse jsem neskutečně ráda, neměnila bych i přesto, že jsem se zatím nikam nedostala ani na hodinu. Stejně jsem nejraději s ním
![]()
Dělám všechno jako v ,,minulém,, životě, akorát mi po takové pařbičce krutě chybí spánek… Tenhle víkend byl hoooodně náročný, takže se tady potácím jako mrtvola.
![]()
Ted uz se muzu rozepsat,predtim jsem krmila ditko
.Jsem hodne mlada maminka,mam dve deti a bude mi teprv za par dnu 21,takze mi to ovlivnilo hodne moc zivot.Ze zacatku jsem si rikala,ze jsem mohla pockat a uzivat si ,ale ted toho nelituju ![]()
Ne, nechybí mi to vůbec, jsem maximálně spokojená, ale zase už mi je 35let (s partnerem jsme 11let), takže já si všeho užila až až a u nás vyloženě „dozrál“ čas na změnu a tou bylo mimi
Musím říct, že takhle vyrovnaná jsem dlouho nebyla
![]()
Sice jsem se jako mladá hooodně vyřádila, ale přesto mi občas nějaké povyražení chybí…Nechybí mi minulý život, to ani omylem, plácala jsem se od ničeho k ničemu, ale prostě bych ráda občas vypadla a vypnula…Na diskotéce jsem nebyla x let a když slyším nějakou povědomou písničku z nich, popř.když mé kamarádky na FB píšou, jak jdou pařit, zasteskne se mi trochu ![]()
Taky mě občas zamrzí, že jsem pár věcí nestihla…Pocestovat, žít v jiném státě, udělat VŠ atd…
Ale neměnila bych.
Já byla hodně velká pařmenka,chodila jsem každý víkend a občas i v týdnu.Ale poslední rok před otěhotněním už mě to moc nebavilo,chodila jsem jen ze zvyku.Malá mi teda změnila život od základu,ale k lepšímu.Teď si zajdu zapařit tak jednou za měsíc,za dva a bohatě mi to stačí.Mám teď radši tu domácí pohodu a to jsem taky relativně mladá(24 let).Já bych teda neměnila,užila jsem si dost kalbiček i jiných radostí a už to pro mě postrádá smysl,teď jsem šťastná tak,jak to je.
malýmu je 4,5 měsíce a ještě před časem mi hrozně chybělo víkendové řádění… ale od té doby jsem dvakrát byla v baru a už jsem se těšila domů za manželem a synem
takže tak… ale rozhodně se těším na pořádnou první pařbu, až přestanu kojit ![]()
ale nelituju, že jsem si mimčo pořídila… je to úplně jiný život
Jarka K píše:
malýmu je 4,5 měsíce a ještě před časem mi hrozně chybělo víkendové řádění… ale od té doby jsem dvakrát byla v baru a už jsem se těšila domů za manželem a synemtakže tak… ale rozhodně se těším na pořádnou první pařbu, až přestanu kojit
ale nelituju, že jsem si mimčo pořídila… je to úplně jiný život
jéé tak to jsem taky domluvená s kámoškou. Ona už má ročního, ale předtím kojila a když přestala, tak jsem zas já byla těhotná a teď kojím, takže už se taky těšíme, až si spolu pořádně zapaříme a zapijem ty naše klučíky
![]()
Tak já nepařila skoro 3 roky
a ještě tak 2 pařit nebudu a pak asi taky už ne, je dost trapný chodit kalit v šestatřiceti
A hlavně asi nebude s kým, kamarádi jsou na tom podobně, také mají rodiny, takže holt budu žít zdravě až do smrti ![]()
Leckdy mi nechybí ten minulý život, ale spíš klid a možnost dělat si co chci, kdy chci.
Neříkám, že bych tohle měnila napořád, ale klidně víkend bych odjela a měla klid, kdyby to šlo.
(ono za čas půjde a já se těšíííííím)
Nějaké paření, toho jsem si užila na SŠ a VŠ, pak mi to nechybělo.
Ale třeba jsme s chlapem občas zašli na večeři nebo jen tak na odpolední kafe do kavárny, to mi chybí. Dítě mi večer nikdo nepohlídá, nehledě na to, že chodí spát pozdě plus kojím. A odpolední kavárnu taky nemůžu, neb nemám ráda chození s dítětem do kaváren/restaurací. ![]()
Já bez dětí nebyla ještě nikde
(Když nepočítám porodnici)
No život mi děti změnily dost,ale k lepšímu a v životě bych neměnila..Jsou to nejlepší,co mě kdy mohlo potkat..
Pařit mě stejně nebaví (neříkám,že předtím jsem nechodila), alkohol nepiju už vůbec a nejvíc mě baví stejně výletovat s dětma..Takže mě minulý život nechybí..sem tam si zavzpomínám třeba nad fotkama,ale vrátit bych to nechtěla:-)
Synkovi bude rok, tak jsem začla trochu bilancovat … dřívější život - pařby, hospoda, občas voda, koncerty, divadlo … neskutečně mi to chybí, teď si můžu o nějaké akci nechat jen zdát
… ale přesto … NIKDY bych to nevyměnila za toho našeho sviště, život dostal jiný rozměr, jiný smysl … když se na mě usměje, je rázem vše zapomenuto … a ještě pár let a můžu si zapařit jak „za mlada“ 
A jak jste na tom vy? Chybí vám minulý život?
Příspěvek upraven 19.06.11 v 18:25