Jak vám dítě změnilo život?

jancic
19.6.11 18:19

Jak vám dítě změnilo život?

Synkovi bude rok, tak jsem začla trochu bilancovat … dřívější život - pařby, hospoda, občas voda, koncerty, divadlo … neskutečně mi to chybí, teď si můžu o nějaké akci nechat jen zdát 8-o … ale přesto … NIKDY bych to nevyměnila za toho našeho sviště, život dostal jiný rozměr, jiný smysl … když se na mě usměje, je rázem vše zapomenuto … a ještě pár let a můžu si zapařit jak „za mlada“ :pankac:

A jak jste na tom vy? Chybí vám minulý život?

Příspěvek upraven 19.06.11 v 18:25

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
19.6.11 18:24

Trosku chybi ale nemenila bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
19.6.11 18:25

Ano občas chybí, snažím se součanou společenskou - nudu nějak řešit občasným srazem s kamarádkami.
A jeslti bych to měnila co bylo dřív?, Byla jedna doba, co bych řekla, že ano, dnes už tvrdím, že ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.6.11 18:28

Ne, nechybí mi minulý život.. Jsem ráda za to jak to mám teď, a vše co k životu potřebuji mi právě teď spinká v postýlce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
19.6.11 18:29

já jsem teda nikdy nebyla zrovna moc na pařby, jako když už tak to stálo za to, ale rozhodně jsem to nevyhledávala každý týden :nevim: za mrňouse jsem neskutečně ráda, neměnila bych i přesto, že jsem se zatím nikam nedostala ani na hodinu. Stejně jsem nejraději s ním :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.6.11 18:30

Dělám všechno jako v ,,minulém,, životě, akorát mi po takové pařbičce krutě chybí spánek… Tenhle víkend byl hoooodně náročný, takže se tady potácím jako mrtvola. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
19.6.11 18:31

Ted uz se muzu rozepsat,predtim jsem krmila ditko :mrgreen: .Jsem hodne mlada maminka,mam dve deti a bude mi teprv za par dnu 21,takze mi to ovlivnilo hodne moc zivot.Ze zacatku jsem si rikala,ze jsem mohla pockat a uzivat si ,ale ted toho nelituju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.6.11 18:36

Ne, nechybí mi to vůbec, jsem maximálně spokojená, ale zase už mi je 35let (s partnerem jsme 11let), takže já si všeho užila až až a u nás vyloženě „dozrál“ čas na změnu a tou bylo mimi :wink: Musím říct, že takhle vyrovnaná jsem dlouho nebyla :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
19.6.11 18:38

Sice jsem se jako mladá hooodně vyřádila, ale přesto mi občas nějaké povyražení chybí…Nechybí mi minulý život, to ani omylem, plácala jsem se od ničeho k ničemu, ale prostě bych ráda občas vypadla a vypnula…Na diskotéce jsem nebyla x let a když slyším nějakou povědomou písničku z nich, popř.když mé kamarádky na FB píšou, jak jdou pařit, zasteskne se mi trochu :-)
Taky mě občas zamrzí, že jsem pár věcí nestihla…Pocestovat, žít v jiném státě, udělat VŠ atd…
Ale neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
19.6.11 18:42

Já byla hodně velká pařmenka,chodila jsem každý víkend a občas i v týdnu.Ale poslední rok před otěhotněním už mě to moc nebavilo,chodila jsem jen ze zvyku.Malá mi teda změnila život od základu,ale k lepšímu.Teď si zajdu zapařit tak jednou za měsíc,za dva a bohatě mi to stačí.Mám teď radši tu domácí pohodu a to jsem taky relativně mladá(24 let).Já bych teda neměnila,užila jsem si dost kalbiček i jiných radostí a už to pro mě postrádá smysl,teď jsem šťastná tak,jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
19.6.11 18:43

malýmu je 4,5 měsíce a ještě před časem mi hrozně chybělo víkendové řádění… ale od té doby jsem dvakrát byla v baru a už jsem se těšila domů za manželem a synem :mrgreen: takže tak… ale rozhodně se těším na pořádnou první pařbu, až přestanu kojit :-P
ale nelituju, že jsem si mimčo pořídila… je to úplně jiný život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
19.6.11 18:48
Jarka K píše:
malýmu je 4,5 měsíce a ještě před časem mi hrozně chybělo víkendové řádění… ale od té doby jsem dvakrát byla v baru a už jsem se těšila domů za manželem a synem :mrgreen: takže tak… ale rozhodně se těším na pořádnou první pařbu, až přestanu kojit :-P
ale nelituju, že jsem si mimčo pořídila… je to úplně jiný život

jéé tak to jsem taky domluvená s kámoškou. Ona už má ročního, ale předtím kojila a když přestala, tak jsem zas já byla těhotná a teď kojím, takže už se taky těšíme, až si spolu pořádně zapaříme a zapijem ty naše klučíky :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.6.11 18:58

Tak já nepařila skoro 3 roky :mrgreen: a ještě tak 2 pařit nebudu a pak asi taky už ne, je dost trapný chodit kalit v šestatřiceti :think: :mrgreen: A hlavně asi nebude s kým, kamarádi jsou na tom podobně, také mají rodiny, takže holt budu žít zdravě až do smrti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
19.6.11 19:07

Leckdy mi nechybí ten minulý život, ale spíš klid a možnost dělat si co chci, kdy chci. :-) Neříkám, že bych tohle měnila napořád, ale klidně víkend bych odjela a měla klid, kdyby to šlo. :mrgreen: (ono za čas půjde a já se těšíííííím)

Nějaké paření, toho jsem si užila na SŠ a VŠ, pak mi to nechybělo.

Ale třeba jsme s chlapem občas zašli na večeři nebo jen tak na odpolední kafe do kavárny, to mi chybí. Dítě mi večer nikdo nepohlídá, nehledě na to, že chodí spát pozdě plus kojím. A odpolední kavárnu taky nemůžu, neb nemám ráda chození s dítětem do kaváren/restaurací. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
19.6.11 19:07

Já bez dětí nebyla ještě nikde :mrgreen: (Když nepočítám porodnici)
No život mi děti změnily dost,ale k lepšímu a v životě bych neměnila..Jsou to nejlepší,co mě kdy mohlo potkat..
Pařit mě stejně nebaví (neříkám,že předtím jsem nechodila), alkohol nepiju už vůbec a nejvíc mě baví stejně výletovat s dětma..Takže mě minulý život nechybí..sem tam si zavzpomínám třeba nad fotkama,ale vrátit bych to nechtěla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí