Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já myslím že to bude mít k zoubkům,malá taky měla teploty a hrozně slintá,co může strká do pusy.my u doktorky byli a bylo to k zubům.Nevím ale myslím že stěma ouškama to asi nebude mít nic společného ![]()
Já bych byla za zuby, malej se u zubů taky opruzuje, i když „nemá důvod“. Pokud bys nebyla schopná srazit teplotu, šla bych k dr.
hlasuju taky pro zuby. viki měl o víkendu i průjem a ač už je celý den na příkrmech, tak jsem v neděli kojila jak o život a nechtěl skoro nic jíst… ty uši budou jen shoda náhod.
Taky bych rekla, ze to budou zuby.
U nas se vzdy objevi prujem a nechce moc jist.
Kamaradky holcicika se pri zoubkach osypala na brisku pod plinkou a vetsinou k tomu jeste mela rymu.
Ahoj,

potřebuji poradit..naše dcerka má od včerejšího noci teplotu, ne soustavně, jen navečer a v noci, teď právě 38,2..do toho si strká prstíky a vlastně všechno do pusy a navíc se jí oprudil zadeček, což se jí nikdy nestává a žádná změna v přebalování nenastala..takže až do dneška jsem si myslela, že jde o zoubky..ale teď jsme si s manželem všimli, že se naší maličké zezadu zanítila ouška, náušničky má píchnuté před měsícem, ale tak před dvěma týdny již zhojeno.. Tudíž se ptám, co myslíte, je ta teplota od oušek nebo zubů? Samozřejmě zase lihujeme ouška a mažeme framykoinem, paralen na noc…Myslíte, že je třeba navštívit dr?
Moc děkuji za odpovědi
Vystrašená prvorodička