Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, muj malý od včerejška leží na jipce, už tři dny nechtěl vůbec papat. Naposled včera ráno jsem do něj dostala 130 ml, od té doby nic tak manžel jel s malým do nemocnice (já nemužu, mám zlomenou nohu), no v nemocnici ho napojili na kapačku, zatím vypil jen 90ml dneska ráno a pak v 10 hodin 80ml a to to do něj sestřička musela natlačit. Krevní testy měl v pořádku, tak fakt jako nevím co by to mohlo být. Držte nám prosím palce, jsem z toho uplně mimo, bojím se, že mi umře
![]()
neboj se, v nemocnici se o něho postarají, a vyživí ho a zjistí, proč nechce papat.
Hlavně se snaž být v klidu a věř jim!!
Moc držím pěstičky!!! ![]()
Drž se,to bude v pořádku.Doktoři rychle přijdou na to,co malýmu je.Já když měla malouna JIPce,tak jsem taky byla na dně,ale za 4 dny byla zpátky u mě.
Děkuju holky, za chvilku mě za malým dovezou, snad tam nějak doskáču, abych ho aspon viděla a pochovala si ho.
Jé to mě mezí,ale neboj,vše dopadne dobře.Oni se o něho postarají,neboj ![]()
Ježkovy voči, takovej malinkatej brouček.
Ale určitě to bude dobrý. Držím pěsti. A ať je malej rychle doma.
Dej vedět.
Určitě to bude dobrý
Oni se už tam o něj dobře postarají.ALe je to fakt šílené,takový maličký bobinek,no musíš mit nervy v pejru.A k tomu ta zlomená noha.Držím pěsti at jste brzo spolu pěkně doma a malý začne pořádně bumbat
![]()
Nema, chude maly, reflux? Nam takhle prestala jist dcerka, bylo to hrozny, ale stacilo nasadit medikaci a zase hezky jedla (i kdyz reflux to neresilo, ten byl stejny, ale tlumilo to kyselost zaludecnich stav, ktere ji moc drazdily). Hlavne, aby to nebylo nic vazneho a prcek se Ti vratil rychle domu v poradku. Je mi to lito
. L.