Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já stím sice zkušenosti nemám ale jestli neplánuješ další tak si kup jen sporťák ke kterému se dá korbička dokoupi až budeš chtít další
![]()
mysicka5 píše:
Já stím sice zkušenosti nemám ale jestli neplánuješ další tak si kup jen sporťák ke kterému se dá korbička dokoupi až budeš chtít další![]()
pro 6 měs mimi je korbička zbytečná, kor v létě. Kup sporťák co de do lehu a je ![]()
Laskecka píše:
jj zkus už sporták
A z něho si nic nedělej, vždyt je to jen chlap
mysicka5 píše:
Já stím sice zkušenosti nemám ale jestli neplánuješ další tak si kup jen sporťák ke kterému se dá korbička dokoupi až budeš chtít další![]()
To neni chlap,ale náhražka chlapa.Jen sporták by vyšel za skoro stejnou cenu,takže jsem objednala combi.
U nás tenhle kočár jedna mamča má a je sním spokojená.Sporťák má dost velkej bych řekla,jinak já bych volila taky už jen koupi sporťáku,ale určitě využiješ i tenhle ![]()
Taky bych koupila sportacek… je mnohem lehcejsi na cestovani. Mi mame Espiro magic, mala ma sest mesicu a uz si v nem klido pido hovi!!! ![]()
Ahoj,je to dost citlivé téma takže prominte za anonym.Dostala jsem od přítele sestry kočárek k narozeninám,normálně mi popřál,řekl že mi ho dává k narozkám,ani ve snu by mě nenapadlo že když spolu budem za čas na ostří nože (je to zku…nej feták) sebere mi ho a vyleze z něj že mi to vlastně jen půjčil lhář vychcanej:-(takže v malýho skoro 6 měsíci kupuju nový kočár:-(vybrala jsem si od babypointu coneco toledo 2011,máte s ním někdo zkušenost?Děkuji,jen mě mrzí že si už tý korbičky moc neužiju:-(