Koupě nového kočárku v 6. měsíci - poraďte

Anonymní
26.6.11 18:27

sebral mi kočárek:-(

Ahoj,je to dost citlivé téma takže prominte za anonym.Dostala jsem od přítele sestry kočárek k narozeninám,normálně mi popřál,řekl že mi ho dává k narozkám,ani ve snu by mě nenapadlo že když spolu budem za čas na ostří nože (je to zku…nej feták) sebere mi ho a vyleze z něj že mi to vlastně jen půjčil lhář vychcanej:-(takže v malýho skoro 6 měsíci kupuju nový kočár:-(vybrala jsem si od babypointu coneco toledo 2011,máte s ním někdo zkušenost?Děkuji,jen mě mrzí že si už tý korbičky moc neužiju:-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
737
26.6.11 18:30

Já stím sice zkušenosti nemám ale jestli neplánuješ další tak si kup jen sporťák ke kterému se dá korbička dokoupi až budeš chtít další :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
26.6.11 18:32
jj zkus už sporták :)
A z něho si nic nedělej, vždyt je to jen chlap :lol:
mysicka5 píše:
Já stím sice zkušenosti nemám ale jestli neplánuješ další tak si kup jen sporťák ke kterému se dá korbička dokoupi až budeš chtít další :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
26.6.11 18:37

pro 6 měs mimi je korbička zbytečná, kor v létě. Kup sporťák co de do lehu a je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.11 18:38
Laskecka píše:
jj zkus už sporták :)
A z něho si nic nedělej, vždyt je to jen chlap :lol:
mysicka5 píše:
Já stím sice zkušenosti nemám ale jestli neplánuješ další tak si kup jen sporťák ke kterému se dá korbička dokoupi až budeš chtít další :palec: :palec:

To neni chlap,ale náhražka chlapa.Jen sporták by vyšel za skoro stejnou cenu,takže jsem objednala combi.

• Citovat
  • Upravit
2673
26.6.11 19:23

U nás tenhle kočár jedna mamča má a je sním spokojená.Sporťák má dost velkej bych řekla,jinak já bych volila taky už jen koupi sporťáku,ale určitě využiješ i tenhle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.6.11 19:58

Taky bych koupila sportacek… je mnohem lehcejsi na cestovani. Mi mame Espiro magic, mala ma sest mesicu a uz si v nem klido pido hovi!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí