Špatný spánek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2832
27.6.11 18:13
weendulka píše:
Mari20 píše:
weendulka píše:
Mari tak dobrý spánek mám jen když už padám vysílením…
Liduš tak náš mladej vstává o půl pátý. Přebalit, dát mlíčko a tak do šesti si hraje nebo řve v postýlce… Ale je zase fakt, že ráno chodí spát mezi půl devátou a devátou a vydrží chrápat i dvě hoďky. A to si buď lehnu s ním a nebo si něco podělám doma.
tak to buď ráda, že ti tak pospí, mě malá v té době spala doma max. půl hodiny :zed:
To si piš, že jsem ráda. Ale kdy se vyspíme celou noc to je opravdu ve hvězdách. Jo a taky mi poradila, že pomůže přešoupnout postýlku do pokojíčku. Tak se na to v létě vrhnem. Jen doufám, že to nebude ještě horší, když zjistí, že tam je sám…

no my máme 2+1, takže u nás to nehrozí :lol: a než začneme stavět, tak půjde do školy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.11 20:00

Ahoj, tak my měli uplně to samé. pomohlo jen to,že jsme si dali prcka do postele a spinkal s náma. ted už zase krásně spinká v postýlce a vše je jak dřív. trvalo to cca 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
27.6.11 20:08
popovicatka píše:
Ahoj, tak my měli uplně to samé. pomohlo jen to,že jsme si dali prcka do postele a spinkal s náma. ted už zase krásně spinká v postýlce a vše je jak dřív. trvalo to cca 2 měsíce.

tiše zavidím :oops: u nás to trvá už 9 měsíců :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.11 20:11

No tukám na zuby :-) ,doufám,že mu to vydrží. 9 měsíců,to musí být šílený :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
27.6.11 20:31
popovicatka píše:
No tukám na zuby :-) ,doufám,že mu to vydrží. 9 měsíců,to musí být šílený :-(

už jsem si na to zvykla, ale občas potřebuji dobít baterky :lol: a tajně doufám, že už to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
28.6.11 00:08

Ahoj holky, spatny spanek bohuzel momentalne take resim a jsem uz z naseho prcka uplne vyrizena :zed:

Mam dve deti, prvni spaval hodne spatne jako mimino, do roka se mi budil 3 - 5× za noc, pak se to zacalo pomalu redukovat az na jedno vstavani asi v roce a pul a po roce a pul zacal spavat celou noc, ale bylo to az tehdy, kdyz jsme odbourali nocni mliko.
Ted ma necele dva roky a spi bezne celou noc.

Zato mladsi, to je neco udesneho! To ani u starsiho nepamatuju. Ma ted ctyri a pul mesice a spi tak, ze usne kolem pul devate, ale uz v jedenact je vzhuru na kojeni a potom se mi budi co hodinu az do tri, kdy uz odmita usnout uplne, takze valcime tak do peti, s tim, ze mu strkam do pusy dudlik, prst, prso, ruzne ho polohuji, kolikrat s nim musim utikat i dolu o patro niz, aby svym revem nebudil starsiho, proste dve hodiny nespime, az pak vytuhne kolem te pate a spi tak do sedmi a smitec.

Pres den potom jeste nekolikrat spi, ovsem staram se samozrejme i o starsiho, ktery uz odmita poledni spanek, takze si vubec neodpocinu.
A potom zase dalsi noc, kdy se opet nevyspim.

Takze uprimnou soustrast vsem, kdo to mate takto blby stran odpocinku… Nezbyva nez doufat, ze bude brzy lip… (jestli me driv neklepne pepka!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
28.6.11 08:04

Ahojky, jako bys mi mluvila z duše, naštěstí tedy nemáme starší dítko, ale mám práci kolem domu, tak taky nemám čas jít přes den spát. Koukám, že se mám do budoucna na co těšit a radši moc nedoufat v nějaké brzké zlepšení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
28.6.11 11:33
popovicatka píše:

No tak to jsme zkoušeli taky… ALE náš prcek se v noci probudil a koukal na nás jako co mu lezem do postýlky a spal ještě hůř…
No ale už se nám (konečně) prořízl první zoubek, tak snad se to trošičku zklidní. Uvidíme, jak bude vypadat tahle noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.3.16 19:58

Ahoj, mam podobnou situaci. Jenze memu synovi je 30mesicu a vstavame tak 6krat do rana den co den.Nic na nej nezabira, spinka u me, nechat ho ve sve postylce..katastrofa. Poradi nekdo? Mate zkusenosti jak s touto situaci bojovat? :think: Sarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí