Rýma a Physiomer Baby

1618
27.6.11 16:15

rýma physiomer baby

Ahoj holky,
malá má už pár dní rýmu (2m), dnes jsem koupila Physiomer baby, má to být i pro takhle malá miminka, ale zdá se mi, že to stříká hrozným proudem a tlakem. Malá se mi hrozně zakuckala, půlka vylítla ven, zkoušela jsem si to i na sebe, přijde mi to velký tlak i na dospělého. Každopádně jí to nos pročistilo:-)a mně taky, ale ten řev u toho:-O
Nemáte s tím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
70
27.6.11 16:16

lepší je sterimar, physiomer má strašný tlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
27.6.11 16:21

Ano dávala jsem pravidelně, je to nepříjemný, ale Domík si na to zvykl, vždycky si jenom odfouknul a dobrý :palec: Každopádně mu to od rýmy hodně pomohlo, vůbec jsme se toho nemohli zbavit, měl rýmu furt, od tý doby jako když utne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
27.6.11 17:00

ja jsem ho taky pouzivala u maly,to ji bylo taky neco malo pres dva mesice.tim tlakem ji to vzdycky vsechno vylitlo druhou dirkou.taky plakala,ale za chvilku byl klid,pak jsem jeste docistila vat.tamponkem a super :pankac: za par dni bylo po ryme!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
27.6.11 17:30

ahoj, já ho taky používám, ale Mudra nám řekla, že miminkům nosánek jen vytírat, nikdy nestřikat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
27.6.11 17:35

Aha, tak ja budu vytírat, mně je jí líto:-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
27.6.11 18:12

pokud má velkou rýmu, tak ale vytírání nestačí, je nutné hleny odsát, aby to nešlo do oušek.
Physiomer má sice velký tlak, ale miminkům neuškodí, používám ho u dvojčat cca od 1 měsíce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
27.6.11 19:20

To já odsávám, zatím to tak velká rýma není. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
27.6.11 20:17

Ahoj, taky mám negativní zkušeností s physiomerem, malý byl z toho proudu hrozně vyděšený, líp nám vyhovuje quixx, ten používáme prakticky od měsíce a jsme s ním spokojený i malý ho líp snaší, vstřik mi nepřipadá tak agresivní. Když má hodně velkou rýmu, tak mu nosánek zvlhčím quixxem, po chvilce odsaju a dám na uvolnění nosu nasivin, až rýma po pár dnech trochu poleví, tak používám už jen quixx.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.11 20:33

my používáme physiomer téměř od narození a spokojenost,malá si zvykla v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
27.6.11 20:53

doplním: vytírala jsem pak odsála a pak ještě vytřela, když byla velká rýma (zelené hleny) tak k mudře pro spec kapky-taky vytírat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
28.6.11 13:00

ahoji , tlak to je hroznej, ale za to teda opravdu pomáhá, malýmu to teda pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.6.11 16:15

My tiez pouzivame ten Physiomer od 2. mesiaca. Na zaciatku maly u toho skoro „sa topil“ a potom zasluzene reval :-) Teraz sa naucil, co ma robit, ale ten rev proste musi bot :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
28.6.11 16:30

ty brďo, dnes mi spadla ta lahvička na zem a ulomil se ten vstřikovač:-o, tak už mi to nestříká:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
29.6.11 09:15

Tak jsem to vyřešila tak, že jsem si physiomer odlila do stříkačky. Proud není takový. Je pravda, že malá tu rýmu nemá njak velkou, ale tohle jí docela pročistilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí